חזרה לעבודה

פושקרנה

New member
חזרה לעבודה

בנות, הרגע הגיע ואני צריכה לחזור לעבודה. לאחר תלאות ההתחלה, אני מניקה את ליהי זה 4וחצי חוד'. היא עולה יפה במשקל. הבעיה היא שהיא קשורה לציצי (היא לוקחת בקבוק מאבא או מסבתא) וכאשר אני לא נמצאת בסביבה היא מרבה לבכות, אפילו אם היא נשארת עם אבא או סבתא. התחלנו כבר יומיים עם מטפלת, אבל ביחד איתי וכשאחזור לעבודה ניתן לה חלב שאוב וגם תמ"ל (הכל תלוי אם אצליח לשאוב כי בעבודה אי אפשר). הבעיה שלי היא האם אני לא "דופקת" אותה בזה שאני משאירה אותה לבכות? אני יודעת שהשאלה אולי מצחיקה, אפילו אותי מכיון שזו ילדה שלישית, אבל רק אותה הצלחתי להניק.

1טלטלים

New member
דאגות של אמא מניקה-מילות עידוד

החשש מובן לגמרי,אך תתנחמי בכך שאלפי מאות נשים עושות זאת,אפילו כשתינוקות ממש רכים.אין מה לעשות תינוק חכם יודע מה טוב לו,אמא וציצי!!! אל דאגה,את לא "דופקת" אותה משום בחינה.בסופו של דבר היא תתרגל לרעיון של חזרתך לעבודה,שוב לתינוקות יש יכולת למידה נפלאה(עובדה שגיל ממש לא פונקציה),היא תלמד להסיח את דעתה,לשעשע את עצמה,להעסיק את עצמה...הכל עניין של זמן.אולי יעברו כמה ימים קשים על שניכן,אף בסופו של דבר היא ואץ תתרגלו לרעיון להיפגש אחה"צ.היא גם תלמד שגם אם אמא הולכת היא תמיד חוזרת.אין מה לעשות הנקה היא גם הענקה של דברים אחרים,עסקת חבילה של מזון משובח,חום,אהבה,נחמה,בטחון. חזקי ואמצי וקבלי גם חיזוק מיוחד ממני!!!! וכמובן,מקווה שתמשיכי להניק/לשאוב עבורה. אמא של טל

פושקרנה

New member
תודה

טלטלים, אין לך מושג איך את עוזרת לי. אני גולשת רבות בפורום והיו פעמים שחשבתי להפסיק להניק, אך את מעודדת וכמובן גם שאר הבנות. אני חושבת לשאוב ולהשאיר למטפלת. הבעיה היא שבמקום עבודתי אין כלל אפשרות על כן אשאב בבוקר והמטפלת תיתן גם תמ"ל אם צריך. חבל שבמדינתנו תומכים בהנקה, אך לא מאפשרים לאמהות להישאר יותר בבית עם התינוקות. מקווה שהחזרה תהיה קלה. תודה וחיבוקים מכאן.

למעלה