חזרה לעבודה

ננה28

New member
חזרה לעבודה

אני אמא לתינוק בן 4 חודשים. צריכה השבוע לחזור לעבודה וממש מיואשת מכך. איך עושים את הצעד הזה? המחשבה להיפרד למספר שעות רצופות ביום ממש קשה לי. אשמח לעידוד
ננה

קודם כל, קבלי חיבוק חזק לעידוד ../images/Emo24.gif

כי זה אכן צעד לא קל, לא משנה כמה מתכוננים אליו. ובכל זאת, אין ברירה, צריך לחזור לעבודה ולהפקיד את האוצר בידיים אחרות למשך כמה שעות. איזה פיתרון מצאת? אצל מי הוא יישאר? חשוב מאוד שזה יהיה מישהו שאת סומכת עליו, כדי שתהיי רגועה ותוכלי לעבוד בשקט. תזכרי שיכול להיות שהימים הראשונים יהיו יותר קשים, כי הוא רגיל אלייך ופתאום הוא יצטרך להתרגל למישהו אחר, אבל אם תשדרי לו שהכל בסדר ושאת בטוחה שיהיה לו טוב ונעים ונחמד וכיף, הוא יקלוט את זה ממך ויהיה הרבה יותר רגוע. בהצלחה

ננה28

New member
תודה על החיבוק מחר זה מתחיל, אני חוזרת לעבוד

אז בתקופה הראשונה, בני המתוק והחמוד יהיה עם אבא שלו (בעלי) בימים בהם אני עובדת, ובשאר הימים (חגים) יהיה איתי. ובתחילת החודש הבא הוא נכנס בית ילדים. כך שההתלה תהיה "רכה", יחסית כי הוא נשאר עמ מי שהוא מכיר. ולמרות הכל קשה לי מאוד, מקווה לעבור את היום בקלות יחסית.

ננה28

New member
היומיים הראשונים עברו...

אז באמת שהיה קשה, אך הצלחתי לעמוד ביומיים הראשונים של העבודה לאחר 4 חודשי חופשת לידה (חופשה שהייתה קסומה אך קצרה) הפרידה בבוקר הייתה קשה וכך גם הדרך לעבודה, אך קיבלו אותי יפה בעבודה ולא היה לי זמן להתעסק בקושי שלי... מלבד מספר טלפונים שעשיתי הביתה במהלך היום. גם השאיבה הסתדרתי ושאבתי פעמיים ביום, כל פעם חצי שעה (הרי בשביל הגוזל שלי עושים הכל...) כשחזרתי הביתה התקבלתי בחיוך גדול...
מקווה שבאמת עם הזמן יהיה יותר קל... תודה על העידוד

למעלה