חזרה לעבודה והתחדשות

חזרה לעבודה והתחדשות

עוד שבוע חוזרת לעבודה עם המון רגשות מעורבים.. 3 חודשים שלא עבדתי וגם קודם לא ממש מהרגע שהייתי במעקב של הריון בסיכון גבוה.. לא ממש זוכרת מה זה לעבוד, מה זה לעשות למען אחרים.. הייתי כל כך שקועה בעצמי ובעולם שלי. העבודה שייכת לחיים שלפני, לעולם ההוא התמים ואני כבר לא בדיוק מי שהייתי. מרגישה בהרבה מובנים איך אני צריכה ללמוד לצעוד מחדש במסלול הישן, לצעוד במסלול שנראה כבר לא מוכר כפי שהיה.. חוששת ליפול אבל גם למדתי על עצמי שאני יודעת לקום.. ומה עם השאלות? המבטים? הרחמים של אחרים? האם אמצא בתוכי כוחות להתמודד עם כל זה? מנסה בשבוע האחרון שנשאר למלא את עצמי בדברים שעושים לי טוב, אולי משם יבוא הכוח.. בעלי לקח יום חופש והמשימה שלנו להיום הייתה לחדש ולהתחדש.. קנינו דברים יפים וחדשים לבית שיעשו לשנינו טוב. והאמת שזה עשה.. הרגשנו שהבית זקוק לשינוי, משהו חיצוני שמשפיע על הפנימי, אני מוצאת שדווקא הדברים הקטנים האלה , שאני לומדת לפנק ולפרגן לעצמי כי מגיע לי אחרי הכל, הפכו להיות משמעותיים עבורי. החלטתי לעשות , להיות ולדבר רק עם מה ומי שעושים לי טוב.. שאר הדברים, שאר האנשים, יכולים לחכות..

מקוםבלב

New member
היי יקרה,

חזרה לעבודה היא לא דבר פשוט.
יש המון חששות ופחדים.אולי כדאי לחזור בשבוע הראשון לחצי יום ולא להעמיס ישר יום שלם.
בימים הראשונים יהיה אולי קשה יותר. יבואו, ישאלו, ירצו לתמוך. ויכול להיות שהדמעות יופיעו מהר.
את יכולה להחליט אם את רוצה לשתף, את מי וכמה.
לאחר כמה ימים זה ירגע ולאט לאט השיגרה תחזור מבחינת הסביבה.
אני שמחה שלקחתם חופש יחד ושעשיתם דברים מהנים יחד.
לפנק ולפרגן לעצמך הוא דבר נפלא
חיבוק גדול

d and r

New member
בהצלחה. פשוט תעברי יום ביומו

אני חזרתי לעבודה אחרי 6 שבועות ובהתחלה היה לי מאוד קשה. ביומיים הראשונים ישבתי במשרד ובכיתי רוב היום, ביום השלישי זה כבר היה יותר קל. פשוט תני לעצמך את הזמן, אם מציקים לך בעבודה עם שאלות תגידי בלקוניות שקשה לך לדבר על זה ותודה על האכפתיות ופשוט תחשבי על מה יעזור לך לעבור את היום ויעשה לך טוב על הלב.

למעלה