חזרה לעבודה!!! הצילו!!!

חזרה לעבודה!!! הצילו!!!

היי בנות. תום עוד שבוע בת חצי שנה,ומה לעשות,אני צריכה לחזור לעבודה.אמנם לא לשבוע שלם ,אלא ליומיים -שלושה,אבל בכל מקרה אני צריכה להתיחל לגמול את תום מהציצי. יש לציין שעד היום היא ינקה ולפעמים קיבלה בקבוק עם חלב שאוב. לפני שבוע בעלי ניסה לתת לה בקבוק עם מטרנה והיא ממש לא היתה מוכנה לאכול את זה (אולי בצדק...אחרי שטעמתי,אבל אין ברירה אחרת). בכיתי יחד איתה ונתתי לה ציצי. מאז,לא ניסינו יותר את המטרנה כי פשוט לא יצא אבל היא גם לא מוכנה יותר לאכול חלב שאוב בבקבוק. כאילו היא מלמדת אותי לקח עכשיו. מה לעשות? כל ההצעות יתקבלו בשמחה רבה.

אל תגמלי...

תציצי בתשובה שלי ליעל בעניין התארגנות לשאיבה כשחוזרים לעבודה (השם שלי שם הוא נוני 5 משום מה...)ותראי שהשד לא כל כך נורא. מטפל/ת מנוסה יסתדר עם ילדתך בעניין הבקבוק - והיא בעצמה מספיק חכמה להבין שכשאמא לא באיזור היא תצטרך להתפשר ולקבל את מזונה בדרך אחרת מאשר בשאיבה ישירות מהשד.(יכול להיות אגב שהיא תתאפק ותאכל מעט בזמן העדרך ותבלה יותר על הציצי כשתחזרי מהעבודה) - מה שבטוח שחלב שאוב הוא טוב יותר ממטרנה עבור תום ולך יהיה נהדר לדעת שאת חוזרת לעבודה ועדיין משאירה לה משהו ממך כשאת לא נמצאת בחברתה...... בהצלחה. דנה.

sagitlaleche

New member
חזרה לעבודה וגמילה ../images/Emo20.gif

אמהות רבות חוזרות לעבודה וממשיכות להיניק את תינוקן בצורה מלאה או חלקית. אמהות שעובדות מהבית או עובדות קרוב למטפלת, אמהות שמניקות באופן חלקי בכל מיני צורות כמו מתן חלב שאוב או מתן תמ"ל. כל דרך הינה אפשרית ולגטימית, בתנאי שאת בחרת אותה עבורך (עבורכן) והיא מתאימה לכן. מדוע את מרגישה שאת צריכה לגמול את תום מהציצי?

גמילה

מכיוון שאני עובדת במשמרות שעדיין לא ידועות לי,זה לא כמו 8-17 שאני יודעת שאוכל להניק בוקר וערב,אצלי ההנקות לא יוכלו להיות עקביות ולכן הציצי לא יוכל להתרגל להפסקה מסוימת ביום. יש לי סטוק של חלב שאוב במקפיא ואמשיך עוד לשאוב אבל ההנקה עצמה תצטרך להפסק. אני רק רוצה לדווח שתום כבר יומיים אכלה בקבוק מטרנה,בהתחלה עם המון בכי (אני לא הייתי נוכחת) והיום ממש ללא בעיה היא השליקה 240cc.

sagitlaleche

New member
גמילה ../images/Emo20.gif

אמא של תום, אני מרגישה שאת מבקשת ממני אישור להפסיק להיניק. אין לי המלצה להפסיק או להמשיך אם זה לא רצונך. חשוב שתעשי מה שמתאים לך. ללא ספק שתום זקוקה לחלב אם בגילה. תוכלי להמשיך להניק ולשאוב גם בשעות לא קבועות, גם אם לא מדובר ב 8-17. אם את מעוניינת להמשיך להניק אותה ולשאוב, תוכלי לעשות כן. פשוט התעלמי מהבקבוק בשעות שאת נמצאת איתה ושאבי בכל פעם שאת נעדרת מהבית. הגוף כבר יתאים את עצמו, ואם תחושי במלאות או גודש כשאת נעדרת מהבית תוכלי לשאוב או אפילו רק לסחוט עד לחזרת תחושת הנוחות. בהצלחה.

למעלה