חזרה לנושא הקודם...

rayeliya

New member
חזרה לנושא הקודם...

אוקיי, חזרה להודעה הישנה שלי והתגובות המבהילות שלכם. אתם באמת לא מכירים את שנינו כלל. אתם נותנים לי תחושה שאני מתעללת בבעלי רגשית. ואני גם לא צריכה שיצעק לי ברמקולים "אני הומו". קראתי כ"כ הרבה על כל הנושא הזה שאני כבר יכולה לכתוב על זה דוקטורט. אני יודעת מי בעלי ואני יודעת שהומו הוא כנראה לא. אבל ראיתי דיון שלכם לגבי דו-מיניים. אז כן, אני בטוחה במיליוני אחוזים שהוא דו-מיני. ולדעתי רוב העולם הוא דו-מיני וסטרייטים, הומואים ולסביות הם מיעוט. אבל דו-מיניים זה סיוט!!!!!! לך תשגיח עכשיו על בנאדם שנמשך גם לבנים וגם לבנות! זה נוראי! בן אדם שאומר לי "אם הייתי הומו למה נראה לך שהייתי מתחתן איתך???! הייתי ממשיך פשוט עם חיי ההוללות שלי!" בגלל המשפט הזה אני מנסה להבין, האם דתיים כאלה מתחתנים בגלל רגשות אשם? הם עדיין רוצים בנים אבל חייבים להראות לחברה הדתית שהם הולכים ב"דרך הישר"? זה לא פייר כלפיי וזה נורא מדאיג. כשהיינו חברים הוא סירב שנישכב. אז אני ניסיתי לחפש בזה היגיון. אוקיי, אתה מוכן לזיין בנים חיים שלמים אבל כשזה מגיע לבחורה- אסור לפני חתונה! מה אתם אומרים על הטמטום הזה? זה אדם דתי??זה אדם טיפש! תעשו טובה לעולם, תורידו את הכיפה הציצית, הטלית וכל האקססוריז ותמשיכו לעשות חיים כהומואים וכשתחליטו להיות דתיים אמיתיים- נדבר. אני מנסה להבין את ההיגיון פה. הוא בן יחיד-רוסי, הוא היה מספר לי שחלם שיהיו לו אחים בנים רק כדי שיוכל לזיין אותם. התחילו לעבור לי מחשבות נוראיות בראש שהחבר שלי אדם חולה נורא. בתחילת הנישואים הוא אהב להסתובב הרבה בעירום בבית ולעשות תנועות מיניות והוא נתן לי להרגיש כאילו שאני בן והוא בת. יש לו גם ככה פנים של בובה וגוף עדין ונראה כמו בן 18. פעם הוא ביקש ללבוש שמלות וחצאיות וטאיצים שלי ושאני אאפר אותו. עשיתי את זה וגם צילמתי אותו במלא תנוחות אירוטיות כשהוא בלי תחתונים. בחיים לא היית מאמין שזה בן(אם לא רואים את האיבר שלו). הוא גם רצה שאקרא לו בשם של בת ושאתנהג כאילו שאני בן. אני עושה הכל בשבילו. לפעמים הוא גורם לי לשנוא את עצמי על זה שלא נולדתי בן. אבל הומו הוא לא, והוא עומד על כך בצורה מאוד חד משמעית ואני מאמינה לו. ואני יודעת שאתם כבר ממש כועסים עלי שאני לא רוצה לעזוב אותו. אני נורא אוהבת אותו ואני והוא החברים הכי טובים בעולם. כשהוא שוכב איתי במיטה הוא מחבק ואומר-" למה מגיע לי אדם כמוך, מה עשיתי בחיים שלי שמגיע לי את כל הטוב הזה". זה רק בשביל שתבינו שאני מכירה אותו יותר מאשר הוא מכיר את עצמו ושהעיניים שלי פקוחות.

גנימדס

New member
הרבה נושאים, אין לי כותרת

שלום לך את כותבת כל כך הרבה וברצף...אז קודם כל בקשה קטנה- אני דאגי לרווחים , שיהיה קל ליותר לקרא אני לא יודע מה זה "אתם" אני יכול להגיד לך דברים שאני חושב .. ולדעתי בלבד. 1. יש משפט אחד שצרם לי מאד :"לך תשגיח על בן אדם שנמשך גם לבנים וגם לבנות ". לא צריך להשגיח. בשביל מה?? אתר וצה להיות בתפקיד השוטרת? בתפקיד האמא? בתפקיד הרופאה? את לא משגיחה עליו, את בת זוגתו. ואם הוא מספר לך דברים כמו מה שקרה בחוף הים-זה מספיק. ואם הוא מספיק כנה ובטוח בקשר שלכם כדי לבקש שתצלמי אותו בבגדי בנות- זה מספיק. תסמכי עליו. תדברי איתו , ותשתמשי ביכולת שלו להיות אדם כן . אל תתחילי עם לחצים ופחדים . פשוט תדברי איתו!! זה יספיק! 2. אל תעשי הכללות. כמות ההומוסקסואלים קיימת, זה שלא נפגשת בהם זה משהו אחר ,אבל הם קיימים. גם ביסקסואלים קיימים אבל המגוון בתוך האוכלוסיה הזו רחב מאד... נראה לי שהתפיסה של בעלך היא ש"עם גברים אפשר לשחק ורק לעשות סקס, ונשים הן לקשר רציני". זו התפיסה של בעלך, לא של כל הביסקסואלים. יש כאלה שמעדיפים גם קשר עם גברים. ויש כאלה שרוצים סקס בלבד עם שני המינים. אני במקומך הייתי מוצא את המידע הזה מרגיע- אם בעלך רואה בנשים בתור ה"דבר האמיתי" וגברים בשבילו הם רק משחק, ממה יש לך לפחד? אני מכיר גבר סטרייט שמחלק את הנשים לשתיים: אלה שישכב איתן ואלה שיתחתן איתן. ואלה שיתחתן איתן- הוא לא יגע בהן לפני החתונה. בהתחלה זה נראה לי מזור וטפשי , ואז שמעתי בספורי עם ובתנך עצמו על עוד ועוד' גברים כאלה. טפשי? גם בעיני. ככה זה גברים. חלק מהם לפחות. 4. בעלך גם רוצה להתלבש בבגדי נשים. זה לא חלק מנטיה מינית זה משהו אחר. אולי הוא קרוס-דרסר (גבר שמתלבש בבגדי נשים) אולי זה מחרמן אותו בלבד, ואולי טמון שם משהו עמוק יותר. אני חושב שכרגע כדאי לך לדבר איתו על זה בלי לחצים ובלי פחדים, רק לשמע ,להקשיב ולהכיר את הצד הזה שלו. אם הוא אוהב דברים קינקיים במטה-לא נורא. 5. אמרת שאת לא רוצה לעזוב אותו. אז אל תעזבי. זו באמת רק שאלה של הרצון שלך. אבל אם את רוצה להשאר איתו את חייבת לשים את הפחדים בצד ולא לתת להם להשתלט עלייך- כי ככה אי אפשר לחיות.!

מה את רוצה מחיינו?

זה נורא פשוט, זה בעלך. מתאים לך? יופי. לא מתאים לך, תפעלי בהתאם. לאור העובדה שקראת המון ואת יודעת הכל נראה לי שבאמת מיותר לכתוב עוד בנושא.

ת"א - תגובה פשוט דוחה ולא-אנושית

טוב היה אם לא הייתי רושם דבר, יש כאן אדם במצוקה, אתה מבכר להרחיקו? מתבייש בדבריך

ספר יקר

New member
תגובה לא במקום. לדעתי חשוב להעמיד

אדם במקום ולהבהיר לו מתי הדברים מגיעים לבחירה שלו, אבל יש דרך לעשות את זה...

yenergy

New member
המ. אולי הוא טרנס?

לפי מה שאת מתארת מאוד יכול להיות שהוא בעצם טרנסג'נדר. אני לא מבין בזה הרבה, אבל יכול להיות שהוא בעצם מרגיש שהוא אישה בפנים (ויכול להיות שהוא לסבית - כן, זה קיים.) הוא רוצה להיות אישה, אבל הוא כן נמשך אלייך. סתם רעיון. אתם דציים?

למעלה