חזרה לטיפולים

שרונה27

New member
חזרה לטיפולים

שלום לכן אני קוראת אתכן כבר מספר חודשים ולא היה לי האומץ להצטרף. אני ובעלי מתכוונים לחזור לטיפולים שנתיים אחרי שנולד לנו אוצר מקסים שנוצר כמובן אחרי הרבה הפריות מבחנה. רציתי לשאול, מה הפרוצדורה לחזרה לטיפולים? איזה בדיקות אתן ממליצות לי לעשות לפני שאני חוזרת לטיפולים כדי לחסוך זמן? תודה לכולכן, ותמשיכו להיות מקסימות ומחזקות.

אושרתת

New member
הפרוצדורה להתחיל פשוטה מאוד ../images/Emo13.gif

מתקשרים לרופא שטיפלת אז,,,אם היית מרוצה ממנו כמובן, קובעים תור,,,ואומרים לו שרוצים להתחיל שוב טיפולים. נכון פשוט
למיטב זכרוני צריך לעשות שוב את רוב הבדיקות שעשיתם אז,, אני הצלחתי לחפף קצת בדיקות,,אבל השאלה איפה עוברים טיפול, בכל אופן את צריכה את הרופא שיתן לך טפסים לבדיקות, מאחלת לך הרבה הצלחה ושיהיה בהקדם אח לאוצר שלך

לילךפ

New member
../images/Emo32.gif היום יש לי US לראות מה גדל ../images/Emo59.gif

היום נדע כמה זקיקים יש ומה המצב שם בשחלותיי כואב לי קצת ומציק אך אני מקווה שאלה זקיקים יפים ולא אנדומטריומות שמשום מה נורא אוהבות אותי
אז בהצלחה לאלה שהתחילו ומזל טוב למצליחות וחג ט"ו בשבט שמח ונטיעות מוצלחות
אותכם לילך

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הסירה כבר מוכרת, והחתירה כבר ידועה. כל מה שנשאר לך זה להרים טלפון לרופא/מרפאה בה השגת את האוצר שלכם, ולהגיד שאתם רוצים עוד אחד. לא חושבת שתחסכי זמן, כי כל בדיקות הדם נעשות בבת אחת, ורוב התוצאות חוזרות תוך שבוע. לבדיקת איידס צריך לחכות 3 שבועות. תוצאות בדיקת הזרע מגיעות גם הן תוך יומיים (בבדיקה מקיפה). ולקבל את אישור קופת החולים זה גם ענין של שבוע עד 3 שבועות. את בדיקות הדם את עושה ביום ה3 לוסת, כך שכדאי שתגיעי לרופא שבוע לפני כדי לקבל את כל הניירת ולהיות מוכנה. שיהיה בהצלחה
נועם

שרונה27

New member
תודה לכן ../images/Emo23.gif

האמת שאני מאוד מתרגשת לקראת החזרה לטיפולים. מפחיד אותי ששוב זה יקח הרבה זמן ולא יצליח ושוב אכנס לדיכאונות כמו פעם. רק שעכשיו יש לי אפרוח בבית שצריך לשמור על שפיות לפחות בשבילו. אני נזכרת בתקופת הטיפולים שהיתה מאוד ארוכה ושחורה בשבילי ולא רוצה לשקוע שוב

רומי 007

New member
שרונה

מאחלת לך שתצליחי הפעם במהירות. אל תחשבי אפילו שיש אופציה להכנס לדיכאון. ואל תשכחי משהו אחד חשוב: כבר ניצחת פעם אחת ובוודאי תנצחי שוב.

למעלה