חזרה בשאלה

NRSFH11

New member
חזרה בשאלה

שלום לכולם אני חדש בתפוז ונכנסתי במקרה וראיתי תפורום שלכם אני בחור ממשפחה חרדית ,היתי בישיבה עד לפני שנה זרקו אותי כי אמרו שאני לא מתאים ושאני מקלקל בחורים בקיצור לא קל:) הסיבה שאני כותב אתזה היא כי אני רואה להתיעץ אם אנשים שיהיו במצב הזה , אני שנה בבית לא מתקדם לשום מקום ללמוד הורים לא נותנים אני מבזבז זמן מה אתם אומרים מה לעשות?

אם אתה בן 15

כמו שכתוב בכרטיסך אז בגרויות יותר רלוונטי אתה יכול גם להשלים בעצמך, אם ההורים לא בענין לשלם לך על לימודים.

ללמוד לבגרויות

באמת חבל לבזבז סתם שנה, קח ספרים ולמד בינתיים לבגרויות, אתה תצטרך את זה אחרי הצבא. אתה יכול גם לעבוד ולחסוך את הכסף ללימודים גבוהים. שיהיה בהצלחה

טוב הייתה לי שיחה מעניינת

עם הבחור . הפנתי אותו לעו"ס של העיר שלו, היות והוא קטין. האם יש עוד משהו שאפשר לעשות עבורו, לפי דעתכם?

ענו לך כאן יפה

אז אני רק אוסיף- בהצלחה! הלוואי שאת דרכך תוביל האמת הפנימית שלך. הלוואי שדרכך תהיה חלקה ונטולת מהמורות. איימן.

תודה לך. בקשר לגהנום...

אני עובדת בסופרמרקט. המשגיח כשרות הסביר לי שאני אגיע לגהנום כי אני חוטא גדולה. לא שומרת שבת, לא מתלבשת בצניעות וצוחקת על הרבנים. והוא הסביר לי שבגהנום יש בריכות של #### ואני אהיה שם. לאומת זאת הוא יגיע לגן עדן ושם יש מקלחות של בסם. אני מעדיפה בריכות של ******* ולא לשבת ליד צדיקים מבוסמים.

למעלה