חזרה אליי חבילה

yafimo

New member
חזרה אליי חבילה

אנ מתארת לעצמי שיש פעם ראשונה לכל דבר...

החבילה נשלחה בתחילת דצמבר כך שהיא בילתה חודשיים בדרכים. היא נראית כאילו עברה בחמישים מדינות שונות, כאשר בכל מדינה התחרעו עליה כל עובדי הדואר המקומיים. המעטפה בלויה כאילו נשלחה לפני עשרים שנים, והפרינט בפנים מקומט לחלוטין.

הסיבה הרשמית: UNCLAIMED - כך על המעטפה, כך באתר הדואר וכך באתר של USPS.

הלקוחה לא פנתה אליי מעולם, וכנראה החליטה גם לא לגשת לדואר שלה.

מה עושים עכשיו? אני מרגישה שמבחינתי עשיתי הכל בסדר. האם אני אמורה להחזיר לה את הכסף? אני לא אוכל למכור מחדש את הפרינט במצבו הנוכחי.

ושאלה אחרת - האם יש דרך לשלוח הדפסים כך שהמעטפה לא תיראה ככה גם אם היא נוסעת בדרכים במשך חודשיים?

נראה לי

שהכי טוב לפנות ללקוחה, להסביר לה מה קרה ולהציע לה לשלוח מחדש.
אם ממילא אינך יכולה למכור את הפריט. בתקווה שהיא תענה בחיוב.
כך תספגי רק את הוצאות המשלוח.

כנראה שמשהו קרה שם, ומנע ממנה להיות זמינה. ספוקי...

תמי שבט

New member
למה היא צריכה לספוג את הוצאות המשלוח?

יש לי מקרה דומה עם לקוחה. אחרי שפניתי אליה 3 פעמים, היא הואילה לענות ושילמה מחדש את דמי המשלוח. אלא שבמצורף נתנה לי שוב את הכתובת השגוייה ועכשיו אני ממתינה לאישור כתובת שלה.
בזבוז זמן לא נורמלי.

yafimo

New member
אני לא יכולה לשלוח שוב

את אותו הפרינט. אני אצטרך להדפיס מחדש. הכתובת הייתה נכונה והיא פשוט לא טרחה להגיע לדואר לקחת את המעטפה.

אולי באמת עדיף לא לשלוח רשום ואז זה היה מגיע ישירות אליה הביתה.

RolyzCreations

New member
אם הפרינט לא שרד את המסע

אולי את לא אורזת נכון?
את צריכה לקחת בחשבון שלא מטפלים בחבילות בכפפות של משי (לא משנה מה אורך המסע של החבילה וכמה מדינות היא עוברת) ולארוז בהתאם.

אני הייתי פונה ללקוחה ושואלת אותה מה היא רוצה לעשות.
היא אולי אשמה על כך שלא אספה את החבילה ולכן הגיוני שתשלם משלוח, אבל היא לא אשמה שהפרינט לא נארז בצורה כזו שיגיע שלם ולא מקומט.

yafimo

New member
צודקת

אבל זה מה שמוזר: לא קיבלתי מעולם תלונות על אריזה. יותר מזה - הדפסים שקניתי והגיעו אליי, ארוזים הרבה פחות טוב מהאריזות שלי, מעולם לא הגיעו במצב הזה.

אני לא יודעת איך לתאר את זה - כאילו עשרים איש דרכו על החבילה. היא מטונפת שאין דברים כאלה, בנוסף על טביעות אצבע של ידיים מלוכלכות בדיו או משהו דומה, ועל זה באמת שאין לי שליטה.

למעלה