עד הקצה ומעבר לו
New member
חזק ומהיר
שיחת טלפון נכנסת לא מרתיעה אותי. להיפך.
מתקדמת אל הספה עליה הוא יושב. מכניסה יד קרירה אל מתחת לבוקסר. פוגשת את השלישיה האהובה עליי מכווצת וחמימה. נגיעה קטנה בזין הרך, ליטוף לביצים ומתכופפת לאסוף אותם לפי.
הזין מיד מתעורר ונענה ללשון המלקקת. הוא מתפתח אצלי בפה, מרגישה אותו מתנפח ומזדקר. מוצצת בהנאה ובשקט,רק לא להפריע בשיחה. דקות ספורות והניתוק המיוחל מגיע.
מרימה את ראשי, מקרבת את פי לפיו, חיבור של לשונות לנשיקה רטובה ועסיסית.
שעות על גבי שעות במהלך היום, חיכיתי לרגע הנכסף. אני חמה רטובה וחרמנית.
מציצה, נשיקה וכוס מרייר ורעב שולחים אותי להתיישב על הזין הזקור.
פנים אל מול פנים אני עולה ומתיישבת. הזין מוצא את מקומו בחלקלקות. הזין ממלא אותי. הידיים מלטפות והפה מנשק ומלקק את השדיים. מלאה ועטופה בכל טוב, יושבת מחוברת. מתנדנת עם הגוף, עולה ויורדת.
הזין עמוק בתוכי וקצהו משתפשף בפתח הכוס. הידיים ממשיכות ללטף, מחזיקות אותי ועוזרות לקפיצות הקטנות.
מפעם לפעם אצבעות מלטפות את השדיים, צובטות פיטמה אחת ושניה. משפשפת את עצמי עליו, הזין מתחכך בדגדגן.
הראש שלי גבוה גבוה, אי שם בענני ההנאה. כל חיכוך כזה מוציא ממני אנחה גדולה יותר.
עוד חיכוך, עוד שפשוף, זין וכוס בחיבור מושלם והרגע הזה מגיע במפתיע - מהיר, ארוך ועצום. אנחה נוספת ואחרונה,
אנחה מתואמת עם הגוף המצטמרר, אני גומרת ומשתחררת.
משתחררת ולא משחררת. יושבת עוד רגע על הזין הרטוב מהנוזלים המציפים אותי.
שיחת טלפון נכנסת לא מרתיעה אותי. להיפך.
מתקדמת אל הספה עליה הוא יושב. מכניסה יד קרירה אל מתחת לבוקסר. פוגשת את השלישיה האהובה עליי מכווצת וחמימה. נגיעה קטנה בזין הרך, ליטוף לביצים ומתכופפת לאסוף אותם לפי.
הזין מיד מתעורר ונענה ללשון המלקקת. הוא מתפתח אצלי בפה, מרגישה אותו מתנפח ומזדקר. מוצצת בהנאה ובשקט,רק לא להפריע בשיחה. דקות ספורות והניתוק המיוחל מגיע.
מרימה את ראשי, מקרבת את פי לפיו, חיבור של לשונות לנשיקה רטובה ועסיסית.
שעות על גבי שעות במהלך היום, חיכיתי לרגע הנכסף. אני חמה רטובה וחרמנית.
מציצה, נשיקה וכוס מרייר ורעב שולחים אותי להתיישב על הזין הזקור.
פנים אל מול פנים אני עולה ומתיישבת. הזין מוצא את מקומו בחלקלקות. הזין ממלא אותי. הידיים מלטפות והפה מנשק ומלקק את השדיים. מלאה ועטופה בכל טוב, יושבת מחוברת. מתנדנת עם הגוף, עולה ויורדת.
הזין עמוק בתוכי וקצהו משתפשף בפתח הכוס. הידיים ממשיכות ללטף, מחזיקות אותי ועוזרות לקפיצות הקטנות.
מפעם לפעם אצבעות מלטפות את השדיים, צובטות פיטמה אחת ושניה. משפשפת את עצמי עליו, הזין מתחכך בדגדגן.
הראש שלי גבוה גבוה, אי שם בענני ההנאה. כל חיכוך כזה מוציא ממני אנחה גדולה יותר.
עוד חיכוך, עוד שפשוף, זין וכוס בחיבור מושלם והרגע הזה מגיע במפתיע - מהיר, ארוך ועצום. אנחה נוספת ואחרונה,
אנחה מתואמת עם הגוף המצטמרר, אני גומרת ומשתחררת.
משתחררת ולא משחררת. יושבת עוד רגע על הזין הרטוב מהנוזלים המציפים אותי.