חזק וטעים

חזק וטעים

אנשים אני רוצה לסובב את חברה שלי קצת.. מה יש טעים וחזק? עדיף בלי טעם אלכוהול בכלל קשה לה לשתות..

MidNight Flame

New member
ביקשת שני דברים סותרים...

אין מצב ממש לעזור לך... רוצה לדפוק לה את הראש? תן לה אבסיינט או משהו כזה... רוצה משהו בלי טעם? יש לך אורגזמה וכו´ אבל זה חלש!

Crazy_Bitch

New member
כל הקוקטיילים שיש...

שכוללים מיץ- ואז אתה יכול פשוט להמתיק אותם קצת עם גרנדין או מי סוכר ואין טעם של אלכוהול.. תכין סינגפור סלינג, הכי טוב- מנה וחצי ג´ין שלושה רבעי מנת קואנטרו (שיהיה טריפל סק...) מנה וחצי מיץ תפוזים מנה וחצי מיץ לימון סודה... זילופון גרנדין חצי מנה ליקר שרי

MEIMIS

New member
חזק וטעים....

כל קוקטייל כמעט שיש בו גרנדין. גרנדין הוא משקה רימונים על בסיס סוכר וברגע שאתה אוכל/שותה סוכר מחזור הדם מתחיל לרוץ יותר מהר עם הרגיל, ככה שהדם מגיע יותר מהר למוח. נסה את המשקאות עם הגרנדין. משקאות עם מי סוכר.. זה ימריץ לה את מחזור הדם אגב... נסה קייפירושקה.. אותו משקה כמו קייפיריניה.. פשוט במקום הקסשה אז וודקה... הבאתי לאבא שלי והוא אמר לי שזה סיבב אותו... ואין בזה הרבה אלכוהול... נסה קמיקאז... יאללה יום טוב

cloclo

New member
אתה רוצה לסובב את חברה שלך? ../images/Emo3.gif

לסובב אותה, לדפוק לה את הראש... מה, היא סמרטוט רצפה? בובת ברבי? נניח היית אומר - היא רוצה לנסות לשתות ואני לא יודע מה להציע לה בלי הרבה אלכוהול. נניח היית אומר - היא לא רוצה לשתות ואני רוצה לשכנע אותה שזה טעים - תציעו לי משהו שאין לו כמעט טעם של אלכוהול. אבל "אני רוצה לסובב את חברה שלי קצת"? והתגובות - בכלל אינטליגנטיות. אז בסדר, ממוצע הגילאים פה הוא בערך 17, אבל תפגינו קצת חכמה, שלא לדבר על בגרות.

lost in me

New member
צודק לא רק זה שהוא רוצה לסובב אותה

הוא אומר שהיא לא רוצה להסתובב מה אתה דפוק? אחי תלמד לא עושים דברים כאלה לבן אדם וחוץ מזה אם אתה רוצה לצאת כצת יותר חכם ולהשיג מה שאתה רוצה בלי לקבל תגובות כאלה אל תרשום שהיא לא רוצה . מה יעני אתה גבר שאתה משכר בחורה?

למעלה