חזק ואמץ!!!

OCDGUY23

New member
חזק ואמץ!!!

נחמד לראות את הפורום הזה בייחוד בתור אחד שעבר כמעט את כל מבחני ההערכה האפשריים ועבד בכל החברות הגדולות וגם כמעט בכל תפקיד- ובצורה מאוד מפתיעה ברחתי מכל אחד מהמקומות במהירות מדהימה. כבר התחלתי לסגל דיבור שירותי עם החברים שלי ועם ההורים שלי גאד דאמאט! " אבא, אני אסביר את עצמי שוב, כניראה לא הסברתי את עצמי נכון". "אמא אני לא נגדך, אני איתך". אמפטיה! סימפטיה! שירות מכירתי! אני מבין... אני בטוח שזה מכעיס אותך אמ'אלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כל כך מעריך את כל מי שמחזיק מעמד במוקדים הטלפוניים הגדולים, בשירות הפרונטאלי ובכלל בכל עבודה של נותני שירות! ודרך אגב- קראתי שהרבה פה ממש מתעבים את כל נושא מרכזי ההערכה- אני חייב להגיד שעבורי זה היה החלק הנחמד בעבודה :) ראיתי את זה ממש בתור משחק. אותה פסיכולוגית ( במקרה הטוב) אבל לרוב זאת "אחראית קליטה וגיוס" של חברה שלא משקיעה כמה שקלים עבור מכון אישיות שיבצע את מרכז ההערכה ופשוט מדקלמת את אותם המשפטים כל יום " במידה ולא תעברו את מרכז ההערכה הנוכחי, אין הדבר מונע מכם להגיש מועמדות בעתיד לתפקיד אחר." " אנחנו מחפשים פרופיל ספציפי של נציג". חחחח זה ממש מצחיק אותי- אני בספק אם אותה בחורה שמעבירה את מרכז ההערכה הייתה עוברת אחד כזה בעתמה- בדרך כלל הן לא ממש חכמות. לכל אלה שלא מצליחים לעבור את מרכזי ההערכה- תדעו לכם שזה באמת לא בודק כלום, וחברת סלקום לדוגמא השכילה לשנות את אופן הגיוס שלה וכרגע עושים פשוט מבחני אינטיליגנציה, כנ"ל חברות תעופה שונות. any way - ניראה לי קצת גלשתי, בצורה מאוד מפתיעה.\ עשו חייל אנשים- אני באמת מעריך אתכם!

מותר לי

New member
כמו מה שהולך אצלינו ../images/Emo3.gif

"עוד כמה קטנות הולכים למגרש כדורגל" "קיבלתי, אני אגיע" "קבל ביטול, אני נשאר בבית" "מה מיקומך?" "אצל X" "X, שומע?" "שומע" "דרכך ל-Y אני בבית" "הוא קיבל" "אני במכולת, במידה ותרצה משהו תעלה מולי" "במכולת אמרת?" "חיובי" אנשים נדפקו לגמרי

../images/Emo6.gif

אני לא מסוגלת עם דיבור ביטחון נתב"ג הנגוע, מזלי שרוב החברים שלי לא עובדים יחד איתי בכלל, ככה אני לא צריכה לשמוע את זה יותר מידי.

מותר לי

New member
ועל הערבית עוד לא דיברתי ../images/Emo67.gif

(התרגום הוא אישי שלנו, אל תנסו להקיש אותו על ערבים
) "גלי, תעלי להון" (בואי שניה) "עטיני וואחד שנטה" (תני לי דרכון כדי שאוכל לקרוא לנוסע שיפתח את התיק שלו
) "סטנה שוויה" (רגעעע!!! אני לא יכולה לעשות אלף דברים בבת אחת!!) "חודי" (קחי, ותודה רבה!) "שוקראן" (תודה רבה, עזרת לי מאד!) "מיש הון" (לא כאן, אבל יש סיכוי שתמצאי שם) "שו?" (היום קמתי עם מצברוח להקשיב לך, אבל לא הבנתי אותך, תחזרי שוב על מה שאמרת?) "מעבעארף" [אם כתבתי נכון...] (מה גרם לך לחשוב שאני יודעת את התשובה לשאלה שלך?) "מפיש" (אין פה, ואין בכלל, חבל על המאמצים!) אין לי כח להמשיך עוד

axelcoon

New member
לא עברתי 3 מבחני מיון/במחשב.

לא עברתי דינמיקה קבוצתית ב-2 מקומות ולא עברתי עוד מבחני "אינטילגנציה ממוחשבים ללא מרכזי הערכה" במקום ה-3. כך שכנראה זה לא בגורל שלי לעבוד בשירות לקוחות.
בשבילי לראות מבחני צורות זה כמו לראות קיר,ומה בכלל הקשר בין מבחני צורות לשרות לקוחות אני לא מבין. כך שגם לסלקום בטח לא הייתי עובר את המבחנים שלהם,אלא אם שם אין צורות.

ברוך הבא ../images/Emo20.gif

אני שמחה לשמוע שנהנית מהפורום ואתה מוזמן להמשיך ולשתף בחוויות שעברת ועדיין עובר (איפה אתה עובד עכשיו לא ציינת).

אני לא עברתי מבחני מיון

אצלי בפלאפון פשוט היינון מעט אנשים אז לא עשו מרכז הערכה באותו היום פשוט קיבלו אותי עם הערכת פסיכולוגית, מבחן מחשב (די מפגר עלי לציין) וראיון אישי עם מנה"צ

Mi Sh Mi Sh

New member
את רצינית?...

רק אנחנו עברנו מרכז הערכה, מבחן ממוחשב, 2 ריאיונות ואז התקבלנו? באסה...

דיקלוש99

New member
היה לנו במוקד קורס אחד שהגיע בלי

יום הערכה, כנראה שהיו ממש נואשים באותה תקופה...

כן

כמו שאמרתי היינו 3 בנות ולא היינו מספיק למרכז הערכה אז הכניסו אותנו למבחנים מול מחשב ואח"כ לשיחה. עכשיו שחיפשתי עבודה חדשה גם הייתי צריכה לעבור מרכז הערכה וזה היה מוזר. גם שם דרך אגב המרכז לא התקיים ממש כי הגענו שתי בנו פשוט מזל כנראה

למעלה