חזק ואמץ!!!
נחמד לראות את הפורום הזה בייחוד בתור אחד שעבר כמעט את כל מבחני ההערכה האפשריים ועבד בכל החברות הגדולות וגם כמעט בכל תפקיד- ובצורה מאוד מפתיעה ברחתי מכל אחד מהמקומות במהירות מדהימה. כבר התחלתי לסגל דיבור שירותי עם החברים שלי ועם ההורים שלי גאד דאמאט! " אבא, אני אסביר את עצמי שוב, כניראה לא הסברתי את עצמי נכון". "אמא אני לא נגדך, אני איתך". אמפטיה! סימפטיה! שירות מכירתי! אני מבין... אני בטוח שזה מכעיס אותך אמ'אלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כל כך מעריך את כל מי שמחזיק מעמד במוקדים הטלפוניים הגדולים, בשירות הפרונטאלי ובכלל בכל עבודה של נותני שירות! ודרך אגב- קראתי שהרבה פה ממש מתעבים את כל נושא מרכזי ההערכה- אני חייב להגיד שעבורי זה היה החלק הנחמד בעבודה
ראיתי את זה ממש בתור משחק. אותה פסיכולוגית ( במקרה הטוב) אבל לרוב זאת "אחראית קליטה וגיוס" של חברה שלא משקיעה כמה שקלים עבור מכון אישיות שיבצע את מרכז ההערכה ופשוט מדקלמת את אותם המשפטים כל יום " במידה ולא תעברו את מרכז ההערכה הנוכחי, אין הדבר מונע מכם להגיש מועמדות בעתיד לתפקיד אחר." " אנחנו מחפשים פרופיל ספציפי של נציג". חחחח זה ממש מצחיק אותי- אני בספק אם אותה בחורה שמעבירה את מרכז ההערכה הייתה עוברת אחד כזה בעתמה- בדרך כלל הן לא ממש חכמות. לכל אלה שלא מצליחים לעבור את מרכזי ההערכה- תדעו לכם שזה באמת לא בודק כלום, וחברת סלקום לדוגמא השכילה לשנות את אופן הגיוס שלה וכרגע עושים פשוט מבחני אינטיליגנציה, כנ"ל חברות תעופה שונות. any way - ניראה לי קצת גלשתי, בצורה מאוד מפתיעה.\ עשו חייל אנשים- אני באמת מעריך אתכם!
נחמד לראות את הפורום הזה בייחוד בתור אחד שעבר כמעט את כל מבחני ההערכה האפשריים ועבד בכל החברות הגדולות וגם כמעט בכל תפקיד- ובצורה מאוד מפתיעה ברחתי מכל אחד מהמקומות במהירות מדהימה. כבר התחלתי לסגל דיבור שירותי עם החברים שלי ועם ההורים שלי גאד דאמאט! " אבא, אני אסביר את עצמי שוב, כניראה לא הסברתי את עצמי נכון". "אמא אני לא נגדך, אני איתך". אמפטיה! סימפטיה! שירות מכירתי! אני מבין... אני בטוח שזה מכעיס אותך אמ'אלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כל כך מעריך את כל מי שמחזיק מעמד במוקדים הטלפוניים הגדולים, בשירות הפרונטאלי ובכלל בכל עבודה של נותני שירות! ודרך אגב- קראתי שהרבה פה ממש מתעבים את כל נושא מרכזי ההערכה- אני חייב להגיד שעבורי זה היה החלק הנחמד בעבודה