חזקות בפסקל שלום. איך אני יכול להעלות מספר בפסקל בחזקה כלשהי? תודה.
I IsraeliSecretToilets New member 17/9/04 #2 אם החזקה שלמה.. אתה פשוט יכול לעשות לולאה שתכפול את המספר בעצמו כמה פעמים שצריך. אפשר אפילו לייעל את זה טיפה, אבל אני לא חושב שזה עקרוני.
אם החזקה שלמה.. אתה פשוט יכול לעשות לולאה שתכפול את המספר בעצמו כמה פעמים שצריך. אפשר אפילו לייעל את זה טיפה, אבל אני לא חושב שזה עקרוני.
V VoodooKid New member 17/9/04 #3 נראה לי שיש פונ' POW אם אני זוכר נכון יש פונקציה שנראת POW שמקבלת 2 ארגומנטים. תבדוק את זה
T the new L New member 17/9/04 #4 אתה יכול ככה נראה כמה אני זוכר פסקל, שנים לא נגעתי בזה function power(a,b:real) : real; begin power := exp(b*ln(a)); end;וסליחה אם ה syntax לא מדוייק, אני פשוט כבר ממש לא זוכר פסקל
אתה יכול ככה נראה כמה אני זוכר פסקל, שנים לא נגעתי בזה function power(a,b:real) : real; begin power := exp(b*ln(a)); end;וסליחה אם ה syntax לא מדוייק, אני פשוט כבר ממש לא זוכר פסקל
I I Robot New member 18/9/04 #5 תודה לכולם על העזרה ניסיתי את הדרך שלך והיא לא עובדת, כותב שיש בעיה בפונקציה, אבל אני כבר אמצע משהו ברשת. תודה שוב.
תודה לכולם על העזרה ניסיתי את הדרך שלך והיא לא עובדת, כותב שיש בעיה בפונקציה, אבל אני כבר אמצע משהו ברשת. תודה שוב.
I I Robot New member 18/9/04 #6 מתברר שTURBO PASCAL לא תומך אני אנסה בFREE PASCAL, הוא בא עם GUI או שצריך למצוא לו?
K karmma New member 18/9/04 #7 אתה טועה הפונקציה שקיבלת עובדת לכל חזקה חיובית חזקה שלילית תצטרך ךחשב בניפרד