חזקה יותר מתמיד

ophra

New member
עזבי רגע "חזקה"....

מותר להיות חלשים ניצתי מותר שיכאב מותר להרגיש את המאמץ שכרוך לפעמים בלעשות את הדבר הנכון העניין הוא (לדעתי הצנועה) לזהות את הדבר הנכון עבורך ולדבוק בו מתוך ידיעה פנימית שכך יהיה לך טוב זו לדעתי ההתקדמות האדירה שעברת עזבי "חזקה" אשה.... חזקה מהרוח חזקה יותר מתמיד את אוהבת להיות חזקה, אני יודעת...
אבל את גם שונאת את זה לפעמים, נכון? אז עזבי... תהיי את בנאדם עם חולשות עם כשרונות עם רגישות כל החבילה עזבי אותך גם ממניפולציות של אחרים זה שלהם, ולא משנה כל כך באיזה דרך הם בוחרים לנקוט כדי להציל את עצמם אפשר אפילו להיות רכה איתם בלי להגיע למקומות שאליהם את לא רוצה יותר להגיע אז בואי נהיה רגע (ביחד) "לא חזקות" או קיי?
עפ
(....)

פעם

לפני כמה שנים לא ידעתי להיות חלשה אבל עכשיו עפרה יודעת באבוהה ואפילו נהנת מזה לפעמים עם החולשות השלמתי ואחת מהן זו שבגללה כל כך גאה בי עכשיו היא המחשבה על אחרים... לא לפגוע בהם גם אם המחיר הוא פגיעה בי... המקום הזה של לתת לעצמי את הקרדיט בלי לחשוב על מה זה עושה לו הרי תמיד בכל המערכת הזו בעצם חשבתי עליו אני הייתי מאחור ועל כן עפרה אני כל כך מרוצה מעצמי שהתגברתי על נקודה החלשה הזו... שסוף סוף יודעת להיות רכה עם עצמי מבטיחה להמשיך להיות אני פעם כזו ופעם כזו זה בסדר עפרה?

touti

New member
את מדברת על עצמך וכאילו אני קוראת

את עצמי במילים שלך. ממש ממש מכל הלב מאחלת לך בהצלחה בקשר החדש. ורק שאלה קטנה וספק קטן שמנקר בתוכי, מי מבטיח לי שהקשר החדש לא יסתיים כמו הקודם? הרי גם עם הקודם התלהבתי, אהבתי הענקתי ונתתי את נשמתי...ונפגעתי וכאבתי והפנמתי... ??

למעלה