חזי-כנס

חזי-כנס

הניהול בפורום מעולה,אני מאוד מרוצה אפילו שנחסמתי כמה וכמה פעמים! אני לא חושב שאתה ראוי להיות מועמד להנהלה בכלל שמשה מועמד כי אין על משה,כולם מכירים אותו!הוא מצחיק ורציני ויודע מתי לשים ת'גבולות בין צחוק לרצינות זה שתסכסך ותגיד עליו דברים רק יצור פילוג בפורום ובכלל בבית"ר ותאמין לי-אחד שלא מצליח לנהל את המעוז שלו לא יכול לנהל פורום משה-באש ובמיים,תמיד איתך!

MS6

New member
אני אוהב אותך צדיק..

שמע לגבי חזי הוא מועמד ראוי וצריך לתת לו את הכבוד.. אבל אסור לשכוח שהוא טורקי ומכאן יש להתייחס אליו בהתאם.

בשביל כבוד...

או שצריך לעבוד או שצריך לתת את הכבוד גם... ואני לא מכבד אותו מכמה סיבות 1.קוראים לו חזי(?!?) 2.הוא טורקי 3.אני מאמין שלא משתלם לי אישית או לתנועת בית"ר שהוא יהיה המנהל כאן. 4.קוראים לו חזי... 5.אני אוהב אותך יותר מידיי בשביל שהוא יהיה מנהל ולא אתה... אני מבטיח שאם חזי הוא המנהל ולא משה אני עוזב את בית"ר...

אינני מעוניין להגיב לכל האשמה בנפרד

אני אגיב במהלך היום לכל האשמות נגדי, בתקווה כי האנשים עם הדרך האמיתית ילכו איתי.

gdog

New member
הכל במילה אחת-צע"ל

תעמולה שקטה אך חזקה...בואו..ונמנה כוחות...כל מי שאהב את האיש שאמר "לא" בבית"ר...שייצטרף לתנועה הזאת...זאת תנועת על... אנחנו מקבלים את כולם מכל הסוגים....זה בסדר...יש לי כבר כלב בתנועה... קוראים לה ברוק והיא סן ברנרד..היא לא תכתוב פה כי היא חייה בחוץ..אבל אני אעביר בעזרתה מסרים לאומה...לדוגמא המסר הבא: "האו האו ווף ווף,צ'יוואוה" G-dog כי לצע"ל אין מתחרים באמת....זה פשוט כי זאת תנועה וירטואלית...באמת...לא הגיוניים אתם...מה חשבתם? שבאמת אין לה מתחרים?!

אתה יודע שאומרים

שמי שבורח ומתחמק זה לא רק אומר שהוא לא יודע לעמוד מאחורי הדעות שלו,הדברים שיגנו עליו-זה גם מראה על חולשה,אז אם אתה מתחמק אתה חלש,חלש לא יכול לקבל כוח חלשים נשארים חלשים והחזקים מתחלשים ושורדים. שבת שלום.

למעלה