אני מתה על שאלונים ../images/Emo13.gif
שם פרטי: אבישג שם משפחה: זליגמן שמות חיבה: בישי, שגי, שוגי, אביש, שגשג, מכוערת, יצור, היי את, יו, זאתי................. החבר/ה האחרון/ה קרא לי: פ'גרת
מעו"ז: רעננה! עיר: רעננה! אם לא הייתי גר בעיר שלי, הייתי גר ב: הונולולו (הוואי) הפתגם האהוב עליי: "מי שמשקיע שוקע ומי שחרא צף" ו"אם תעבור על 'לא תגנוב' אני אעבור על 'לא תרצח'!" דמות תנ"כית אהובה עליי: דבורה הנביאה (גירל פאוור!) והמלך שלמה הכוסון
כשאני אהיה גדול אני אהיה: חחחח אני גדולה? נראה לי שאני אשאר ילדה לנצח חבר התנועה האהוב עליי: רעות, ציפי, אורי, עמי, אביחי (בקיצור, כל המעו"ז שלי
) משתמש הפורום האהוב עליי: אני עצמי ואנוכי הצבע האהוב עליי: אדום, שחור ושקוף מה אומר לכם השמות הבאים? (אסוציאציות) שרון צמח... (אחד הסלוגנים בתקופת הבחירות "אפילו שרון הצטרף לירוקים!"
) גידי גוב עליזה "אם את רעבה תאכלי... ואם את לא רעבה... תאכלי..." הדר הדר בית"רי תגר דו קרב דוד אסולין מי? נתן אלתרמן מגדולי המשוררים קיבוץ משפחה שלושת השירים הכי אהובים עליי: "בשבילך" (אביב גפן), "בייבי כשאתה לא נמצא" - תרגום חופשי (מלאני סי ובריאן אדמס), "שם בג'ונגל בתוך הג'ונגל ישן לו האריה..." (מלך האריות) השיר הכי שנוא עליי: שיר הקטשופ והשיר שזכה שנה שעברה באירוויזין (אוי הזעזוע! והתחפושות המפחידות... ובהתערבות אני עוד שמתי אותם באחד המקומות האחרונים...) הדבר הכי דרמטי שעשיתי בחודשיים האחרונים: עברתי תחקיר בטחוני (ויצאתי מדוכאת... איזו מן שאלה זו "למה אף פעם לא היה לך חבר?" מי שואל דבר כזה!! איזה פעירות!!! זה לא אשמתי שאף אחד לא אוהב אותי
) עכשיו בארנק שלי יש.... כרטיס כספומט, (כרטיס) מפתח למלון דן, כרטיס חבר ל"ניו פארם" (חילקו בחינם אז לקחתי
), כרטיס של קופת חולים מאוחדת, רישיון נהיגה, צילום של ההצהרה שלי, כרטיס מהפך ל"שייפ" (חילקו בדואר בחינם, אני אוספת זבל
), כרטיס של התרמת איברים, כרטיס ביקור של דליה איציק (קוסמטיקאית שאני לא חוזרת אליה בחיים... הרגלים שלי עוד מחלימות את עצמן מהשעווה...), כרטיס של המורה לשעבר לנהיגה,מכתב שקיבלתי מהבנק שלי ושמרתי אותו כי לא הבנתי מה הוא אומר
, צילום של פנקס החיסונים שלי, כרטיסי קולנוע ישנים (ג'ארהד, אקס מן 3, שודדי הקאריביים 2,קליק), אישור משלוח בדואר רשום (נראה לי שקיבלתי את זה כששלחתי את ההצהרה), קבלות (פוטושופ, סופר פארם, שרותי בנק), תמונות פספורט, שלוש תמונות שלי עם חברות (כן! אני יודעת שזה מפתיע... אבל יש לי חברות! ), כרטיס פרסומת לאתר האינטרנט של אי-טישר (מורה וירטואלית), כסף (בעיגולים של 5 אגורות-4, 10 אגורות-11, חצי שקל-3, שקל-3, 10 שקל-1, את השטרות אני מצנזרת.....). אי.סי.קיו/מסנג'ר/אימייל: מסנג'ר וגם אימייל:
[email protected] ולשורה תחתונה..... "זכותי להיות טיפשה!" (מתוך הפינת ביטוי עצמי שבמעו"ז)