חזי השועל או מושון

חזי השועל או מושון

תעשו איזה שאלות כמו שהיו פעם מי אלה כל האנשים פה?? אני לא מכיר א'פחד וזה מוזר לי!!!! כי מי כמוני מכיר אנשים בבית"ר ורק כדרך אגב גם הסמל שלי בטירונות הוא ביתר"י בעברו אני מאמין שהיותר ותיקים מכירים אותו דביר סבג מאופקים!!

שרשור התפקדות ע"ש עודד שמולביץ'

שם פרטי: שם משפחה: שמות חיבה: החבר/ה האחרון/ה קרא לי: מעו"ז: עיר: אם לא הייתי גר בעיר שלי, הייתי גר ב: הפתגם האהוב עליי: דמות תנכית אהובה עליי: כשאני אהיה גדול אני אהיה: חבר התנועה האהוב עליי: משתמש הפורום האהוב עליי: הצבע האהוב עליי: מה אומר לכם השמות הבאים? (אסוציאציות) שרון גידי עליזה הדר תגר דוד אסולין נתן אלתרמן קיבוץ שלושת השירים הכי אהובים עליי: השיר הכי שנוא עליי: הדבר הכי דרמטי שעשיתי בחודשיים האחרונים: עכשיו בארנק שלי יש.... אי.סי.קיו/מסנג'ר/אימייל: ולשורה תחתונה..... תל-חי

ואלו התשובות....

שם פרטי: חזי שם משפחה: ברסי שמות חיבה: יחזקאל, חזקיהו החבר/ה האחרון/ה קרא לי: פילטר(כי חשבו שאני מסנן) מעו"ז: גבעת שרת, בית שמש עיר: לוד, אין עוד מלבדה אם לא הייתי גר בעיר שלי, הייתי גר ב: רמלה- יהיה נחמד לשנות אוירה הפתגם האהוב עליי: "אל תעשה לחברך מה ששנוא עלייך" דמות תנכית אהובה עליי:שמשון....על ה"תמות נפשי עם פלישתים" כשאני אהיה גדול אני אהיה: מנהל בית ספר חבר התנועה האהוב עליי: ינה מפתח תקווה - הרכזת ש"צ שהרבה יותר מזה.... משתמש הפורום האהוב עליי: אור אלקס ב"ב , וציפי אחותי שעומלת בלילות קשה בחברת ההפקות שלנו.. הצבע האהוב עליי:כתום מה אומר לכם השמות הבאים? (אסוציאציות) שרון - מחוז שיש בו ממש בחורות יפות גידי - פיליפ עליזה - שמחה הדר - המדריכה שהולכת לעצב את הצעדה שלנו תגר - דבר חשוב דוד אסולין - ערס נתן אלתרמן - משורר ענק! קיבוץ - עושה לי קונוטציות רעות של קיבוץ. שלושת השירים הכי אהובים עליי: "עוד חוזר הניגון", "זמר שלושת התשובות", ו"שוב" - 2 שירים של אלתרמן...שמתם לב? השיר הכי שנוא עליי: "אני ואת זו אהבה מהשמיים, אני ואת זה הדבר הכי נכון...." עופר לוי הדבר הכי דרמטי שעשיתי בחודשיים האחרונים: התפטרתי מהעבודה עכשיו בארנק שלי יש....כרטיס חוגר, כרטיס סטודנט,רישיון נהיגה, תעודת זהות, ויזה,מלא כרטיסיות מהתקופה שלא היה לי אוטו, לא עודף מהתקופה שעבדתי כנהג מונית, ועוד כמה דברים שאסור לי לפרט.... אי.סי.קיו/מסנג'ר/אימייל: מי שרוצה- יודע. ולשורה תחתונה..... היגעת ומצאת- תאמין!

מתי תלמד? ../images/Emo7.gif

זה לא "זמר שלושת התשובות" אלא "זמר שלוש התשובות".. שלושת יכול להיות רק לזכר. "תשובה" זה נקבה.. זה לא יכול להיות שלושת, זה חייב להיות שלוש

אני מגיבה משמע אני קיימת..

שם פרטי: אור שם משפחה: אלקס שמות חיבה: אורה, אורוש, אורושית, רוסיה, יקטרינה (אליו אני מתכחשת חחח) ועוד כל מיני דברים לא מובנים ברוסית
החבר/ה האחרון/ה קרא לי: רוסיה מטומטמת (כן, ברור שזה עודד..) מעו"ז: שקד! עיר: שקד.. והוא יותר שווה מכל עיר
אם לא הייתי גר בעיר שלי, הייתי גר ב: אני מאמינה שהיינו נשארים בנתניה.. או ירושלים.. הפתגם האהוב עליי: "אם אין אי לא מי לי" דמות תנכית אהובה עליי: דוד המלך.. כשאני אהיה גדול אני אהיה: מי יודע.. חח קודם שאני אגדל
חבר התנועה האהוב עליי: יש כמה.. משתמש הפורום האהוב עליי: אסתר המכוערת הצבע האהוב עליי: ורוד..
מה אומר לכם השמות הבאים? (אסוציאציות) שרון - מועדונים טובים
גידי - שיר מטומטם. עליזה- פרנס
עודד הרגת אותיי הדר- דיסק של שלמה ארצי.. תגר- מכות דוד אסולין- ליאור אסולין
והילד הראשון שלי שנקרא של שמו (קראתי לו ככה לפני שהוא נטש את בית"ר לטובת בני יהודה הערבים
).. נתן אלתרמן- משורר מעולה. קיבוץ- נאצים
שלושת השירים הכי אהובים עליי: scar tissue, עטור מצחך, אהבה קצרה.. אבל אני מתה גם על עינייך החומות של זוהר ארגוב.. השיר הכי שנוא עליי: הווו יש יותר מדי.. ורובם קשורים לתופעה שנקראת מירי מסיקה ורוני סופרסטר וכל החברים שלהן.. הדבר הכי דרמטי שעשיתי בחודשיים האחרונים: לא יודעת >.< עכשיו בארנק שלי יש.... כרטיס אופק של האוטובוסים של חברת קווים הנאצית בעפולה, כרטיסיות של נתניה ושל חדרה, כרטיס תלמיד, כרטיס לאומית, אישור לאחר לשיעורים ולצאת מהם מוקדם יותר (חעחעחע יש לי פרוטקציות בבצפר), תעודת זהות, מראה, מפתח לבית של סבתא בנתניה, ו350 שקל בשטרות (חח אין לי כוח לספור ת'מטבעות
) אי.סי.קיו/מסנג'ר/אימייל: 247219593, [email protected] ולשורה תחתונה..... עודד, אם אתה עוד פעם בא אלי ביום שבת ב10 וחצי בבוקר בטענה של "אי אפשר להתקשר אלייך בשבת ולברר אם את ישנה אז באתי לבדוק את זה ולהעיר אותך" ואז עוד לא לבוא איתי ליער- אני הורגת אותך! תל-חי

JaboGirl

New member
מתפקדת..

שם פרטי: ציפי שם משפחה: הרשקוביץ שמות חיבה: ציפ, ציפציפ, ציפו'ש, ציפורית
החבר/ה האחרון/ה קרא לי: טיפשה(עזבו) מעו"ז: רעננה עיר: רעננה אם לא הייתי גר בעיר שלי, הייתי גר ב: תל אביב הפתגם האהוב עליי: מאגרא רמא לבירא עמיקתא דמות תנכית אהובה עליי: יונתן כשאני אהיה גדול אני אהיה: שרת החוץ
(יותר טובה מהציפי הנוכחית!) חבר התנועה האהוב עליי: ז'בוטינסקי
משתמש הפורום האהוב עליי: חזי ברסי כי דם סמיך ממים הצבע האהוב עליי: ורוד ואדום מה אומר לכם השמות הבאים? (אסוציאציות) שרון כבשה גידי אתה מתרחק ממנייי עליזה אולמרט הדר ביטן תגר רק כך דוד אסולין בובה נתן אלתרמן מרגש קיבוץ משהו שאני מתנגדת לעצם קיומו
שלושת השירים הכי אהובים עליי: יש הרבה יותר משלושה השיר הכי שנוא עליי: כשאתה כאןןן(אני מקיאה את כל מה שבלעתי) הדבר הכי דרמטי שעשיתי בחודשיים האחרונים: קניתי סקיני ג'ינס! סתם, לא יודעת. עכשיו בארנק שלי יש....ת.ז, כרטיסיה, 300 ש"ח, 190 דולר שעוד נשארו לי ממה שהחלפתי לפני המסע לפולין, 2 וחצי זלוטי, הקוד ללוקר כי אחרי כל חופש אני שוכחת אותו, תמונות פספורט שצילמתי כי חיל מודיעין ביקש. אה כן, וחתימה של נינט! אי.סי.קיו/מסנג'ר/אימייל: 159624200 ולשורה תחתונה.....איזה צ'עמום.

../images/Emo23.gif

שם פרטי: ליטל שם משפחה: בן מוחה שמות חיבה: טולטול, טול, וכדומה חח החבר/ה האחרון/ה קרא לי: תושה חח מעו"ז: בית שמש עיר: בית שמש אם לא הייתי גר בעיר שלי, הייתי גר ב: שום מקום :) הפתגם האהוב עליי: י'רבייייייייייייי חחחח לא הרבה מבינים דמות תנכית אהובה עליי: מממ שמשון הגיבור? כשאני אהיה גדול אני אהיה: רופאה? שופטת? חבר התנועה האהוב עליי: הדר
משתמש הפורום האהוב עליי: הדר: -D הצבע האהוב עליי: ירוק, כתום מה אומר לכם השמות הבאים? (אסוציאציות) שרון- צמח גידי- גוב עליזה- שלוחית הדר- ביטן תגר- שקט הוא רפש דוד אסולין- מישו.. נתן אלתרמן- כיסא קיבוץ- שמאלנים שלושת השירים הכי אהובים עליי: ארמגדון, אלימות-אביב גפן ואהבה-דניאל סולומון. השיר הכי שנוא עליי: המתוקות האחרונות שלי בעעע הדבר הכי דרמטי שעשיתי בחודשיים האחרונים: עכשיו בארנק שלי יש.... 500
עבדתי עליהם קשה אי.סי.קיו/מסנג'ר/אימייל: הכל ולשורה תחתונה..... עודד? התגעגעתי חיחיחי

שליייי ../images/Emo163.gif

שם פרטי: הדר שם משפחה: ביטן שמות חיבה: הדרושקה,הדרי,הדרוש,ביטנוש,ביטי,פנדה,עוגי,דובוז,דובית חחחחחחחחחחח עוד ?? החבר/ה האחרון/ה קרא לי: דוביייי .. איזה נוסטלגיה לפני שנה חחחחחחח מעו"ז: גבעת שרת עיר: בית שמש אם לא הייתי גר בעיר שלי, הייתי גר ב: בירושלים ליד הבית של הצ'יטה חחחחחחחחחחח
הפתגם האהוב עליי: אל תעזוב האוהב בעבור רכילות הרכיל. דמות תנכית אהובה עליי: יפתח :] כשאני אהיה גדול אני אהיה: עם עוד מאה קילו
חבר התנועה האהוב עליי: ליטל בן מוחהההההההה משתמש הפורום האהוב עליי: לינויייי הצבע האהוב עליי: כתוווווווווווווווווווווום ,קנאים אתם פשוט קנאים.. זה הצבע רק שלי !!!!!!!! =] [ חזי וליטל .. ] מה אומר לכם השמות הבאים? (אסוציאציות) שרון - צמחים ;] גידי-גוב עליזה- בלוך, המנהלת של התיכון חחחחחחחח הדר- חחחח ילדה מתוסבכת תאמינו לי
תגר- שיר בית"ר דוד אסולין- מממממ לא אומר לי כלום נתן אלתרמן- כלום קיבוץ- זה הכי כיף שיש כולם שם עם סנדל תנכ"י ודלי חחחחחחחחח שלושת השירים הכי אהובים עליי: מלאך--- אביב גפן, מה לך מלאך --- שגיב כהן , עדיף-- דניאל סלומון , ורבות הדרכים ... השיר הכי שנוא עליי: ליטל גם פה יצאת קנאית.. המתוקות האחרונות .. הדבר הכי דרמטי שעשיתי בחודשיים האחרונים: מממממ מי שמכיר אותי יודע טוב מאוד (= עכשיו בארנק שלי יש....50 שקל , תמונה פספורט של סבא וליטל.. מדבקות של הכלבים האלה מהצי'פס וכרטיס ביקור
אי.סי.קיו/מסנג'ר/אימייל: יש לי ולא תקבלו
ולשורה תחתונה..... עוד 19 יום לגביע של בית שמש
שבוע מצוייןן ... תל-חי

ע"ש אז אני הפתחח!!

שם פרטי:עודד שם משפחה:שמולביץ שמות חיבה:דדי,שמילו,חורני,נמפלצת,ערבי לא מפותחוהתותח החבר/ה האחרון/ה קרא לי:עראבי לא מפותח אזך תותח(אור הרוסיה) מעו"ז:שקד לשעבר עכשיו מעו"ז קצעיות עיר:שקדד אם לא הייתי גר בעיר שלי, הייתי גר ב:איזה חושה בים הפתגם האהוב עליי:חירני' פנתר זה חירני'ק מאלתר דמות תנכית אהובה עליי:דוד המלך כשאני אהיה גדול אני אהיה:רב חובל חבר התנועה האהוב עליי:לא יכול למסור פרטים מזאים משתמש הפורום האהוב עליי:אור הרוסיההה (עלק אוהב) הצבע האהוב עליי:סגול ..... מי שחלם גבעתי מה אומר לכם השמות הבאים? (אסוציאציות)אני דיסלקט מצטער (אור אמרה לי לרשום!!) שרון-אריק שרון גידי-לחיי האהבה עליזה-פרנסססס הדר-סתם איזה עץ תגר-כי שקט הוא רפש דוד אסולין-החבר של חזי נתן אלתרמן-אחד הגדולים קיבוץ-שמולאים שלושת השירים הכי אהובים עליי:אלינור,ישקףמי שחלם גבעתי השיר הכי שנוא עליי:כל שיר בשפה האנגלית הדבר הכי דרמטי שעשיתי בחודשיים האחרונים:התאונה כוס עמקקקק :'( עכשיו בארנק שלי יש....תאודת הסמכת מאג ו6.5 ש"ח אי.סי.קיו/מסנג'ר/אימייל:193927676 ולשורה תחתונה..... אין כמו הבית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

אם עודד הפתח, אז אני החמאס

איזה פאנץ' מטורף שאפשר לחשוב עליו רק אחרי שמבינים מה זה התפלגות פואסונית.

בישי89

New member
אני מתה על שאלונים ../images/Emo13.gif

שם פרטי: אבישג שם משפחה: זליגמן שמות חיבה: בישי, שגי, שוגי, אביש, שגשג, מכוערת, יצור, היי את, יו, זאתי................. החבר/ה האחרון/ה קרא לי: פ'גרת
מעו"ז: רעננה! עיר: רעננה! אם לא הייתי גר בעיר שלי, הייתי גר ב: הונולולו (הוואי) הפתגם האהוב עליי: "מי שמשקיע שוקע ומי שחרא צף" ו"אם תעבור על 'לא תגנוב' אני אעבור על 'לא תרצח'!" דמות תנ"כית אהובה עליי: דבורה הנביאה (גירל פאוור!) והמלך שלמה הכוסון
כשאני אהיה גדול אני אהיה: חחחח אני גדולה? נראה לי שאני אשאר ילדה לנצח חבר התנועה האהוב עליי: רעות, ציפי, אורי, עמי, אביחי (בקיצור, כל המעו"ז שלי
) משתמש הפורום האהוב עליי: אני עצמי ואנוכי הצבע האהוב עליי: אדום, שחור ושקוף מה אומר לכם השמות הבאים? (אסוציאציות) שרון צמח... (אחד הסלוגנים בתקופת הבחירות "אפילו שרון הצטרף לירוקים!"
) גידי גוב עליזה "אם את רעבה תאכלי... ואם את לא רעבה... תאכלי..." הדר הדר בית"רי תגר דו קרב דוד אסולין מי? נתן אלתרמן מגדולי המשוררים קיבוץ משפחה שלושת השירים הכי אהובים עליי: "בשבילך" (אביב גפן), "בייבי כשאתה לא נמצא" - תרגום חופשי (מלאני סי ובריאן אדמס), "שם בג'ונגל בתוך הג'ונגל ישן לו האריה..." (מלך האריות) השיר הכי שנוא עליי: שיר הקטשופ והשיר שזכה שנה שעברה באירוויזין (אוי הזעזוע! והתחפושות המפחידות... ובהתערבות אני עוד שמתי אותם באחד המקומות האחרונים...) הדבר הכי דרמטי שעשיתי בחודשיים האחרונים: עברתי תחקיר בטחוני (ויצאתי מדוכאת... איזו מן שאלה זו "למה אף פעם לא היה לך חבר?" מי שואל דבר כזה!! איזה פעירות!!! זה לא אשמתי שאף אחד לא אוהב אותי
) עכשיו בארנק שלי יש.... כרטיס כספומט, (כרטיס) מפתח למלון דן, כרטיס חבר ל"ניו פארם" (חילקו בחינם אז לקחתי
), כרטיס של קופת חולים מאוחדת, רישיון נהיגה, צילום של ההצהרה שלי, כרטיס מהפך ל"שייפ" (חילקו בדואר בחינם, אני אוספת זבל
), כרטיס של התרמת איברים, כרטיס ביקור של דליה איציק (קוסמטיקאית שאני לא חוזרת אליה בחיים... הרגלים שלי עוד מחלימות את עצמן מהשעווה...), כרטיס של המורה לשעבר לנהיגה,מכתב שקיבלתי מהבנק שלי ושמרתי אותו כי לא הבנתי מה הוא אומר
, צילום של פנקס החיסונים שלי, כרטיסי קולנוע ישנים (ג'ארהד, אקס מן 3, שודדי הקאריביים 2,קליק), אישור משלוח בדואר רשום (נראה לי שקיבלתי את זה כששלחתי את ההצהרה), קבלות (פוטושופ, סופר פארם, שרותי בנק), תמונות פספורט, שלוש תמונות שלי עם חברות (כן! אני יודעת שזה מפתיע... אבל יש לי חברות! ), כרטיס פרסומת לאתר האינטרנט של אי-טישר (מורה וירטואלית), כסף (בעיגולים של 5 אגורות-4, 10 אגורות-11, חצי שקל-3, שקל-3, 10 שקל-1, את השטרות אני מצנזרת.....). אי.סי.קיו/מסנג'ר/אימייל: מסנג'ר וגם אימייל: [email protected] ולשורה תחתונה..... "זכותי להיות טיפשה!" (מתוך הפינת ביטוי עצמי שבמעו"ז)

בישי89

New member
אופס.....

מבין כל הדברים בארנק.... כתבתי שדליה איציק היא קוסמטיקאית..... התכוונתי לאמר דליה פרץ
(דליה.... ופרץ.... פשוט העלה לי אסוציאציות פוליטיות ויצא לי איציק
)

למעלה