חזירי בר

17TAL

New member
חזירי בר

האם משהו מכיר חומר שדוחה חזירי בר? הם מבקרים את הגינה בלילה ועושים נזק תודה א

באדי

New member
החקלאים בסביבתי משתמשים

בגדר חשמלית, או בכלבים (לא מהסוג שישן טוב בלילה
)

C H 4

New member
כן

יש ריסוס שמבוסס על פפריקה חריפה נדמה לי שקוראים לו מגון 2000 או מבריחן 2000 מצאנו אותו בבית שערים, כשנכנסים לשם יש תחנת דלק מצד שמאל, ולידה (מצד ימין) יש חנות גדולה של חומרי בנין, ריסוסים וכו' (האיתור לא היה קל, אם כי אולי אפשר למצוא אותו בעוד מקומות) כל זמן שהשתמשנו בו החזירים הפסיקו לבקר, צריך לרסס סביב הגינה, לפחות באזורי הגישה של החזירים, פעם ב3 חודשים

17TAL

New member
תודה

תודה, יש לך פרטים יותר ספציפים, שם, יצרן ?

C H 4

New member
לא ממש

רכשנו אותו לפני כמה שנים שמענו עליו לראשונה במקרה מפקח ברט"ג. היצרן ישראלי, חיפשתי בעבר, וגם עכשיו בשבילך ברשת ולא מצאתי ממש שומדבר. לצערי הרב מאוד מאוד כניראה שמישהו מבניין סמוך החליט להתלונן לעיריה או משהו, ובקיץ שעבר חבורת ציידים מורשים הפכו את העניין ללא רלוונטי עבורינו
אני חושבת שזה ממש חבל, החזירים אף פעם לא העזו להתקרב לאנשים, אנחנו הצענו לכל הבניינים הסמוכים להצטרף אלינו לפרויקט גידור והם סרבו מאוחר יותר יידענו אותם על הריסוס הנ"ל ושוב נתקלנו בסרוב, כשהציידים הגיעו אני לא הייתי בארץ אבל אמא שלי הפכה עולמות ופעמיים הצליחה לדחות את הטבח שהיה כאן, בפעם השלישית החליטו לצפצף עליה ולמרות ההבטחות שהם רק יפחידו את החזירים ויבריחו אותם לכיוון ההר, הם דאגו לחזור עם ארוחת צהרים. אז אני באמת מצטערת שאין לי יותר פרטים אני כן יודעת שהחומר נמכר ושהוא יעיל ובגלל זה בררתי וכתבתי לך על החנות.

הליויתן

New member
שני חומרים מוכרים לי כיעילים ביותר!

הראשון:צואת אריות טריה לחזירי הבר זיכרון ריח גנטי ארוך מאד למי שטורף אותם! השיטה עובדת מצויין ופועלת סביב מטעים בצפון הארץ השני:עופרת ודי לחכימא ברמיזה...........

למעלה