חזיית ספורט בהנקה

חזיית ספורט בהנקה

היי לכולן,

בשעה טובה נולד לפני כמעט חודש תומר הקטן שלי :)
עוד שבועיים אני כבר יכולה לחזור לפעילות, ורציתי לבדוק על אילו חזיות ספורט אתן ממליצות בהנקה, אם זה בכלל משנה שמניקים.
עד עכשיו לא היה לי כל כך חזה שהצריך אותי להתאמן עם חזיות תומכות מהטובות

תודה!
יעל

כמו תמיד, ממליצה בחום על מובינג קומפורט

חלק מהדגמים של מובינג קומפורט באים עם כתפיות מתכווננות שנפתחות מלפנים. לא זוכרת את כל הדגמים. יודעת על ג'ונו ופיונה.

הרבה נשים מניקות נהנות מהאופציה לפתוח בכל פעם כתפיה אחת ולהניק. יש נשים שמשתמשות בה ביום יום ולאו דווקא לספורט. אם כבר התנסית בחזיות הנקה ואם הן לא השתנו מימי ההנקה שלי, הן ממש לא מספקות תמיכה אמיתית כמו חזיות רגילות או חזיות ספורט.

מנסיוני, נשים עם חזה גדול במיוחד פחות נהנות מהמובינג קומפורט כחזיות הנקה. כדאי לבדוק בחנות אם הן עושות את העבודה בשבילך. מכל מצב, כל מי שאני מכירה, חוץ מגמדים קטנים
, אוהבת את החזיה הזו כחזיית ספורט גם אם זה פחות נוח בהנקה.

תומרונתם

New member
מנהל
אהבתי את השם!

ובשילוב שם המשפחה, אנחנו על אותו גל... (רמז: ראי את הניק שלי
)

אני הכי אהבתי לעבור לחזיית ספורט רגילה בלי שום קשר להנקה! זה נתן לי הרגשה של ״העולם חוזר למנהגו״ ונהניתי מהתמיכה הטובה והיכולת להתאמן. אחכ חוזרים הביתה, מקלחת, וחוזרים לחזיית הנקה...
אגב שימי לב - תפוקת החלב עולה אחרי אימון!!

המון מזל טוב

מור שלז

New member
מזל טוב

אני אוהבת את השם שבחרתם (כן, גם לי יש תומר)

שאלת סקרנות: איך את מתכננת לחזור לפעילות? אופניים? איך חוזרים לרכיבה אחרי לידה?

מזל טוב!

אני השתמשתי בחזית ספורט רגילה, ויש לי ציצי גם כשאני מניקה וגם כשלא (עשיתי חישוב קל ויצא שהפעם האחרונה שלא הנקתי או הייתי בהריון היתה בספטמבר 2006, ג'יזס קרייסט).
לגבי חזרה לפעילות, הייתי ממליצה לעשות את זה לאט לאט, גם הנקה וגם פעילות זאת דרישה די גבוהה מהגוף...

למשפט האחרון...

אבל הפעם לא צריך לשלוח את המניקה לדיאטנית ספורט

אכן ג'יזס קרייסט אבל מה שהכי מדהים, שיום אחד זה פשוט נגמר... לא משנה כמה זה נמשך, זה נגמר בסוף
לטוב או לגעגוע...

איך חוזרים?...שאלה טובה

כרגע יש לי חלום לעשות את המשולש, לא יותר מזה...אני צריכה גם ללכת לביקורת של הרופא לבדוק אם הכל תקין שם למטה ומאפשר לי (היו לי רק 2-3 תפרים קטנים). בשבועיים הראשונים אחרי הלידה לא יכולתי בכלל לחשוב על לשבת על אוכף של אופניים!!

עדיין לא יודעת בדיוק מה אני אעשה , רק יודעת שאני רוצה כבר לחזור למשהו. ריצה זה הכי נוח לוגיסטית, ומסקרן אותי לשחות בלי ההריון (התחלתי עם השחייה רק בהריון). בקיצור - נבדוק מה הכי נוח עם ההנקה ועם הזמנים ואז אוכל לבנות לי בהדרגה שגרת אימונים מסויימת.
אנחנו גם צריכים לעשות לו"ז אימונים משולב לי ולבעלי...
וכמובן - הכל בהדרגה

לגבי השם, האמת ששם המשפחה שלו לא יהיה רותם כמו שלי אלא ניסימוב של בעלי (מה לעשות...
). רק אחרי שקראנו לו ככה אמרו לי כמה על היפוך האותיות מ"רותם". בכלל לא חשבתי על זה

על
יש רק משולש אחד

לטרון-נשר-נחשון.
30 ק"מ של כבישים כפריים חביבים וגבעות סימפטיות. זה כמובן אם לא מנסים לעשות שם נג"ש מטורף....

oggi2

New member
מזל טוב!

מצטרפת גם להמלצות על מובינג, אני רצה איתן גם עכשיו כמובן- אחרי ההנקה (ולא שבימים ה"עמוסים" שלה הוא היה ממש גדול) והן פשוט מצויינות.
איך חוזרים? לאט ומעט, לדאוג לשינה ואוכל גם חשוב...

לי יש חזייה של מובינג קומפורט

דגם פיונה שהרצועות שלה יכולות להיות גם ישר וגם איקס וגם כניתן להניק איתה
אבל למה באמת את צריכה שחזיית הספורט תהיה גם הנקה. לדעתי ממש אין הכרח
גם ככה יש טענה שכדאי שלא להניק בחצי שעה שאחרי פעילות גופנית, אז גם ככה זה בערך הזמן שתגיעי תתארגני תתקלחי ואז אין בעיה עם כל חזיית הנקה רגילה

אני פשוט מאז ומתמיד שונאת חזיות...

אני אוהבת יותר גוזיות, אבל אלו שקניתי עושות רושם שלא מחזיקות כלום

אז אם כבר, אני רוצה חזיות ספורט שישמשו אותי מידי פעם גם ביומיום

oggi2

New member
אחלה, תודה!

אני אזרום עם זה (בנזוגי קיבל הצעה +רמז דקיק למתנת יומולדת - עליי להתאמן בהתאם, אולי הוא גם יממש :))

oggi2

New member
יצאתי אממה, זה היה אמור להיות משורשר

לשאלת הפארטלאק

התכוונתי לומר לך- שגם אני שונאת חזיות ולשמחתי ולצער הסובבים אותי- אין לי ממש צורך בהן למעט בריצה ואז הפיונה מעולה. יש אחלה גוזיות הנקה בדלתא.

כבר קניתי 4 כאלו בדלתא (;

פשוט לספורט נראה לי צריך משהו תומך קצת יותר..
אבל הן באמת אחלה גוזיות בדלתא!

רק לגבי ה"לא כדאי להניק אחרי פעילות גופנית"

רמת חומצת החלב בדם, שעולה בעקבות פעילות גופנית, יכולה לשנות את טעם החלב, ואחרי חצי שעה כשהיא יורדת החלב חוזר לטעמו הרגיל. אבל זו לא סיבה להימנע מהנקה מיד לאחר פעילות גופנית, ועוד לא שמעתי על תינוק שמחה על הטעם השונה...

בקישור יש תמונה נהדרת של אמא מניקה אחרי ריצת מרתון

oggi2

New member
אצלי אף אחד משניהם

לא התלונן, לא על הזיעה ולא על הכלור..

למעלה