חזיית הנקה

limori

New member
חזיית הנקה

אני רוצה לקנות חזייה חדשה כי לצערי כולם כבר קטנות ומכיון שאני קרובה ללידה חשבתי לקנות חזיית הנקה. המוכרת בחנות המצליצה לי לקנות מידה אחת יותר גדולה בטענה שאחרי הלידה החזה גדל ומתמלא בחלב. ואני שילדתי לפני 5 שנים ממש לא זכרתי שום דבר. מה אתן מנסין ממליצות האם לקנות מידה אחת גדולה יותר? החזייה עולה בתרגום לשקלים 340 ש"ח המון לכן אני שואלת...פשוט חבל לי לקנות חזיה במכיר שכזה לכמה שבועות בלבד. תודה לימור

אם כך, אז לא לקנות בנתיים.

אני לא יודעת מאיפה למוכרת יש כשרון ניבוי מופלא שכזה. אצלי החזה לא גדל במידה. אולי בשליש מידה
, מה שגדל אצלי זה דווקא ההקפים. אם החזיות כל כך יקרות אצלכם (איפה אתם?) לדעתי אל תקני. תבדקי האם יש אפשרות שמוכרת תגיע אלייך לביה"ח (מה שהיה אצלי) או הביתה לאחר הלידה. מה שכן, אני פעם הלכתי לקנות חזיה בבוקר לאחר הנקה ובערב כשהשד היה שוב גדוש גיליתי שהיא ממש לוחצת לי ולא נוחה. כן חשוב לקנות חזיה שלא צמודה.

almost

New member
גם אני חושבת

שלא כדאי לקנות לפני הלידה, אחרי הלידה יש יועצות שמסתובבות בביה"ח - תזמיני אחת כזאת אליך הביתה, הן הכי מבינות ואפילו שתהיי אחרי הלידה - אם את מתכננת להניק תקני מידה אחת יותר בהצלחה

meira

New member
לימור מאיפה את?

מה שאני עשיתי זה לקנות חזיה שהתאימה לי והיתה נוחה בחודש תשיעי. גם אצלי גדל רק ההיקף ולא ה"CUP" ולכן קניתי תוספת לרוחב (כזה פס עם קליפסים). חוץ מזה, בארה"ב אפשר להחזיר בלי בעיה אז מקסימום מחליפים

limori

New member
אז ככה...

אני גרה ברפובליקה הדומיניקנית. למי שלא יודעת זהו אי באיים הקאריבים אנחנו שכנים של האיטי. בכל אופן אין כאן מומחיות שיגיעו לבית החולים ויתנו עיצה... זו מדינת העולם השלישי. לשמחתי נפתחה כאן חנות של צ´יקו והם הביאו חזיות נהדרות. רק שהעני מאד יקר. לכן חשבתי שמכיון שאני בשבוע 36 ואוטוטו אמורה ללדת חבל לי לקנו חזייה שהיא לא חזיית הנקה. אז בכל זאת מה אתן חושבות לקנות CUP יותר גדול והם אגדל בהיקף להוסיף בעצמי עוד רצועה קטנה??? מודה לכם מאד ושיהיה לכן סוף שבוע נפלא

אז ככה...המלצתי...היא....

דבר ראשון...מחיר החזיה הוא מאוד גבוה לדעתי...ובמשביר אפשר למצוא חזיות מצויינות...דבר שני מה שאני עשיתי היה לקנות חזיה לא ממש בול...ו...לא הורדתי את התוויות חכיתי עד אחרי הלידה...ורק אז הורדתי אותן...במקרה שלי החזיה היתה טובה... במקרה אחר תמיד אפשר לשלוח מישהו שיחליף לך אותה.... מעבר לזה ...בבית החולים עוברים ומוכרים חזיות הנקה..לכן את לא צריכה להילחץ..... ו....כמובן ...המון הצלחה בלידה.....ואל תשכחי לבקש מהמילדת ישר אחרי הלידה שישימו לך את התינוק/ת..עלייך להנקה...כיף... דורית

אין מי שיכול לשלוח לך מהארץ?

במחיר הזה תקני 3 בארץ ואחת זה כמובן לא מספיק. האם את עובדת השגרירות? כי אם כן נסו להשיג אישור מיוחד שישלחו לך את זה בדואר הדיפלומטי עקב הדחיפות והעובדה שאין במקום המצאותך חזיות במחיר נורמלי. לגבי החזיה אני קניתי אחרי הלידה אבל אני לא זוכרת שהחזה גדל מאוד מה שכן חשוב שזה לא ילחץ כי הרבה פעמים בהתחלה ישנים איתה בלילה עקב "השטפונות". לידה קלה והנקה מוצלחת ומהנה

בהחלט לקנות אחרי הלידה!

אני קניתי בחודש תשיעי, לפי ההמלצות שקיבלת - מידה אחת יותר ממה שאני. החזייה הזו יושבת לה בשקט בארון אחרי שהשתמשתי בה פעמיים בערך ורצתי לקנות שתי חזיות חדשות. אי אפשר ממש לצפות עד כמה יגדל החזה, ואיך. בכל מקרה, בימים הראשונים כמעט לא יוצאים מהבית, ושם את יכולה להסתובב בלי חזיה או מקסימום עם גופיית ספורט שקצת תומכת. בינתיים תבקשי שישלחו לך מהארץ או שתקני אחת בחנות אצלך, תראי איזו מידה מתאימה לך (אולי סתם תלכי לעשות מדידות בלי לקנות) ואז תבקשי שישלחו לך מפה. בהצלחה ולידה קלה!

לימורי - שיהיה בשעה טובה!

ולגבי החזייה - בתקופה הראשונה הכי נוח (אלא אם כן יש לך חזה גדול) זה להסתובב בלי חזיה, אלא רק עם גופייה צמודה או "גוזיה" (יענו: גופיה-חזיה) אם את יכלה להמתין - תקני אחרי הלידה, ורצוי שבועיים-שלושה אחרי, כי שתקופה הראשונה החזה מתמלא ואחר כך מתאזן. אם לא - תקני לפי המידה של עכשיו או טיפה יותר גדול. את ההיקף תמיד אפשר להרחיב עם פס קטן. רוצה שנשלח לך מהארץ?

Shellylove

New member
לדעתי תחכי

אני קניתי חזיה לפני הלידה והיועצת בחנות שכנעה אותי שזה מה שאני צריכה ואחרי הלידה פשוט לא יכולתי ללבוש אותה - היא ממש הציקה לי וגירדה. אם לקנות אז משהו בסגנון חזיית-גופיית ספורט, שהיא גם אלסטית למטה.

למעלה