חזייה

sweetheart84

New member
חזייה

היי אני כבר מיואשת, לא יודעת מה לעשות. מחפשת חזייה למידה קטנה (אבל ממש קטנה) פשוט לא מוצאת בשום מקום. אני רוצה משהו שישב טוב אבל גם יפה (מסתבר שזו בקשה מוגזמת). למישהי יש הצעות? חנויות באיזור ת"א, רחובות או אשדוד, או אפילו באינטרנט

niya

New member
קניתי שם 3 חזיות

ועדיין לא הגיעו
כך שאני לא יכולה לומר עדיין כלום

kaij

New member
זה בהחלט יכול להיות קשור לשלג

ומזג אוויר סוער שהיה בבריטניה בשבוע האחרון+חגים מקווה שתקבלי בקרוב

sweetheart84

New member
חזיות

מודה לכולן על התגובות. את האתרים בפורום השכן כבר בדקתי (נתקלתי בדיוק בשירשור הזה בחיפושים אחר אתרים) ולא מצאתי, כנראה בגלל המידה המאוד קטנה שלי שדורשת התאמה מושלמת וכי אני לא אוהבת פושאפים למינהם. העפתי מבט באתר של פיגליבס. ראיתי כמה אפשרויות, המחירים לא כל כך זולים אבל מה לעשות... בכל אופן תודה על העזרה

Fun Fair

New member
אכן כן!

אני, אגב, מזמינה סידרתית מפיג'ליבס וברביסימו ותמיד מרוצה!

niya

New member
אני מקווה שהחזיות היקרות שלי לא הלכו לאיבוד

Fun Fair

New member
קשה לי להאמין

אל תשכחי שהיה כריסטמס באמצע... וכמו שאמרו לך- אירופה סובלת ממזג אוויר מאוד בעייתי

niya

New member
אני מקווה שכבר יגיע

כבר אין לי סבלנות לחכות

לי וולף

New member
ניסית בגרטרוד?

הם מביאים ליין גם של "חזיות"- הרבה תחרה, מאד עדין ויפה, אבל בת'כלס- 2 משולשים.... נראה לי שזה מה שאת צריכה. חוץ מזה, זול יותר (ונרכש עבורי...אמנם אני לא ממש קטנה, אבל קטנה)- ליין PRIVATE של LEE COOPER שרכשתי ב"לבנבנים"- זה מרגיש כמו חזיה (יש סגירה מאחור ולא הלבשה כמו חזיית ספורט), תחרה וביטנה ונדמה לי שהמחיר היה סביב 60 ש"ח. לא הצלחתי למצוא תמונה.......

naamon

New member
ממליצה על אתר נוסף BRASTOP

הזמנתי בסופ"ש של הסילבסטר, ביום שני שאחריו קיבלתי מייל שהחבילה בדרך וביום שלישי האחרון כבר אספתי את החבילה מהדואר. המשלוח לישראל יקר מאוד יחסית 14.5 פאונד, אבל יש שם סיילים מדהימים שאין באתרים אחרים (הכי יקרה עלתה לי 15 פאונד) ומבחר של חזיות צבעוניות משגעות. ודרך אגב, יש להם איזשהו הסכם עם ויזה כאל לאתרים מאובטחים, כשמכניסים את הכרטיס ישר קופצת הודעה של ויזה כאל. העיסקה לא חוייבה בבנק, אלא דרך הכרטיס אשראי בתוכנית "עדיף". 3 חזיות של FREYA עלו לי 360 ש"ח כולל הכל ועכשיו אני יכולה לבחור אם לשלם את זה בתשלומים (עם ריבית) או להוריד הכל בחודש אחד מהאשראי.

למעלה