חזיז ורעם!

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
חזיז ורעם!

אני כנראה משועמם. רציתי לבדוק את העמוד הראשון של הפורום, אבל מסתבר שההסטוריה של הפורום מתחילה מעמוד מספר 2. האם גנזו לנו את לידתו של גורבאש? למישהו מהמנהלים יש הסבר בנידון? מה שכן, אני עושה את הDEBUT שלי כבר בעמוד 5. . .

backdoorslam

New member
איזה צירוף מקרים

גם אני עשיתי כמוך, ולמרות שנראה כאילו זמן רב שאני משוטט בפורום, מסתבר שהגעתי רק מדף מספר 26, שבו נכנסתי לפורום לראשונה כדי להודיע על הקמתה של קבוצת מו"ד חדשה (שבדיעבד התפרקה די מהר). מסתבר שאני מה"טירונים"...

DDN

New member
ההודעה הראשונה שלי שאיתרתי

הייתה תחת הכינוי "דן המסוכן" ובה צחקתי על מישהו ששאל על מיצוב. איזה רשע הייתי אז. . .. ותראה, הפורום זז מהר כיום. היו תקופות שהוא לא זז כלל.

BluePrint

New member
במהירות הנוכחית של תפוז? לא נראה לי

הימור: דף בטווח של 2ק20. ובאותה הזדמנות מצאתי את הודעתי הראשונה בדף #3: הצגת רעיון הTIC בפתיל המשחק (שחשבתי לכושל) של דרגורן. אבל אני מבטיח שעקבתי כבר מהדף הראשון. יום אחד חזרתי לתפוז וראיתי "פורומים חדשים: 1. לא מעניין, 2. לא משנה, 3. משחקי תפקידים" אז התחלתי לקרוא.

Soul Cake Duck

New member
אני מעמוד 22

לא עד כדי כך ותיק, אבל ממש לא חדש... נכון, אני כבר לא כותב הרבה כמו פעם, אבל בהתחשב בהודעות באורך הגלות שהייתי כותב (לגבי דברים לא הכי חשובים), אני מניח שזה מתקזז. כן - היו ימים! כש- SR עוד ביקר (מה קורה אתו, באמת? צבא?), כשהיו משחקים חופשיטה בפורום (פריפורום
, מי בכלל חושב לשחק כאן עכשיו?), ואני שאלתי בבורות מדהימה מה זה רולמאסטר...
היו זמנים. היום הפורום זורם, כן, אבל מצד שני הדיונים נוטים לגלוש לכיוון "הרעים של דיסני", אז אולי פשוט אנשים מרשים לעצמם לכתוב דברים שלא הרשו לעצמם קודם

Soul Cake Duck

New member
בסדר, עכשיו כשסיימנו לצחוק...

תן צ'אנס, בזמנו הידע שלי במשחקי תפקידים לא כל כך כלל שיטות משחק שונות. למעשה, הוא עדיין לא כולל הרבה שיטות, למרות שקצת הרחבתי ידיעותי מאז.

shadowfax

New member
ROLEMASTER

RM זו שיטה המתרכזת בעיקר במציאות, היא בנויה כדי לנסות לדמות את המציאות, השיטה ידוע בכמות האדירה של החוקים וטבלאות כמו חוקים על עייפות מהליכה וכו', השיטה עצמה קטלנית להחריד אך משעשעת. השיטה מבוססת על D100 ומשלבת דרגות וכישרונות. האמת, יש בה סירבול מסויים (טבלאות השריונות) לאומת השיטה של MYTHUS שנבנתה מאוחר יותר, ד"א השיטה עתיקה (משנת 81) ומהווה משקל נגד לחוסר המציאות של מו"ד. החברה המוציאה נקראת ICE (היא נסגרה בשפל הגדול אבל נפתחה שוב לאחרונה)

shadowfax

New member
כל מה שצריך הוא אדם שמכיר את

השיטה. אחד מחסידי השיטה הוא עב"ס (ערן בן סער) ולמיטיב ידיעתי מחזיק כרטיס פתוח לכל מי שרוצה ללמוד RM. כשאני ישתלט על MYTHUS אני גם מתכוון לערוך משחקי היכרות.

אחחח, איפה גיל כשצריך אותו?

הוא היה כבר טורח להסביר ולפרט, אבל לאאאאאאא... יש לו דברים יותר טובים לעשות.

למעלה