חזיות

נושנוש51

New member
חזיות

אני בשבוע 30 עד עכשיו לבשתי את אותן חזיות מלפני ההריון עם עצם, כנראה שהעצם גורם לי לכאבים מתחת לחזה ולכאבי גב. האם יש חזיות מיוחדות להריון? הקאפ בגודל C ולכן אני צריכה חזיות שמחזיקות טוב את החזה.

sexy nine

New member
יש חזיות הריון

אבל אני לא בטוחה שיש לזה מקום. את צריכה חזיה בלי ברזלים בכלל (או עצם), חזית ספורט יכולה להתאים במקרה הזה. אני קניתי בדלתא 3 חזיות (כמו גוזיות) ב- 120 שקלים בהריון הקודם ואני עד ההריון הזה חורשת עליהן. זה עם איקס בגב, כך שיש להן תמיכה טובה. נשמע לך?

sexy nine

New member
כנראה שצריך לנסות

אני מידה B אז לי אין בעיה בדרך כלל. מקסימום תמצאי אולי משהו יותר מחזיק וטיפה יותר יקר. המחירים שם מצחיקים ומתאימים לתקופה זמנית.

גורמיץ

New member
גם אני קניתי אותן, אבל של היינס

הן אומנם לא עושות חסד עם ה"סידור" של החזה, אבל הן נוחות ביותר. כל אחת עלתה לי בסביבות ה 70 ש"ח.

sexy nine

New member
חזיות HOPE מברזיל

רק היום יצא לי להתוודע אליהן, הן נראות לי מאד מאד נוחות ואיכותיות. משמשות גם כחזיות הנקה וגם כחזיות יומיומיות, מעוצבות בשיטת המעטפת. מחירן לצרכן 159 שקל.

sexy nine

New member
ממה שאני יודעת

בחנות שלהם ברמת השרון, בחנות שלי ברמת גן, בפעימות בהוד השרון, באמא'לה בזיכרון יעקב ואני בטוחה שבעוד מקומות.

../images/Emo4.gif

נראה לי שמבחינת בגדי הריון שווים ושאר פינוקים הגבול הקיצוני ביותר הוא בזכרון-יעקב... מעבר להרי החושך כבר אין דברים שווים למצוא

sexy nine

New member
חכי חכי אולי נתפרס צפונה יותר

תמליצי לי על חנויות מענינות במסר, אני אשמח לבדוק אותן.

תמליצי לי את על חנויות מעניינות../images/Emo8.gif

האמת היא שחוץ מרמי-לי בינתיים אני לא מכירה שום חנות אחרת בחיפה לבגדי הריון (יש גם את מתאים לי אבל הם בכלל לא הסגנון שלי...) אולי תפתחי חנות?
אני מוכנה לעזור לך לחפש מיקום...

למי שמתגרדת, לשים לב לחזיות הנקה!

בנות... אני בבעיה רצינית עם החזיות, אני מתגרדת מאד בחזה ובבטן. חיפשתי חזיה מכותנה ובלי תחרה, ובלי ברזלים, אבל בגודל שלי כבר אין. קניתי שתי חזיות הנקה, אך אבוי. התפרים מסביב לפתח מגרדים לי בטירוף, וכך הן מונחות להן לאחר כבוד בארון. הצלחה לכולן!

inbar07

New member
למה אסור ללבוש עם ברזל בהריון?

מישהי יודעת מה מקור ההמלצה?

sexy nine

New member
בגלל צינוריות החלב

הברזלים עלולים בתנוחות מסוימות להפעיל לחץ על צינוריות החלב, שכבר מתחילות בפעילות בזמן ההריון. עלולה להיווצר חסימה ולכן ההמלצה להימנע מ"עצמות" או ברזלים.

למעלה