חזיות ללא ברזלים

שרון58

New member
חזיות ללא ברזלים

אני בחורה גדולה עם חזה גדול DD ולעיתים יותר (תלוי בחזיה) ולא הכי נוח לי בחזיית ברזלים, ניסיתי בעקבות ההמלצות בפורום לקנות חזיה ללא ברזלים, בחנויות בראשון NO.1 ופנטזי לפי המלצת הפורום. ב - NO.1 היו אדיבים מאד הבינו אותי אבל לא היה דבר במידתי, בפנטזי בכלל הסתכלו עלי ועל חברתי והוציאו מידה C כי זה היה הכי גדול. רק רציתי לשתף בחוויות ואולי יש לכן רעיון נוסף לחנות בה ניתן למצוא חזיות ללא ברזלים.

DREAM111

New member
באמת../images/Emo35.gif אני בשוק ואשמח לשוחח איתך

אישית. מפתיע אותי מאוד כי אני קניתי בפנטזי מידות גדולות והוא הבטיח לי שאם מישהי מהפורום תרצה הוא גם ידאג לעוד מידות רק להגיד לו. לגבי NO.1 גם אני בשוק כי שהייתי הם אמרו לי שחבל שקניתי בפנטזי שלהם יש חזיות ללא ברזלים. אני מאלה שלא יודעת ללכת עם חזית ברזלים אני קונה ומוציאה את מיטב כספי ובסוף מעבירה חדש כמו שזה לאחותי. ממש הפתיע אותי מה שכתבת עכשיו.

אם יש לכן פתרון לבעיה זה מצויין

אני ממש סובלת מהחזה הגדול והברזלים מציקים לי (וגם לא שורדים במכונה) והייתי שמחה לדעת גם איפה אפשר לקנות חזיות גדולות בלי ברזלים וגם אם הן באמת מחזיקות אותו (בכל אופן dd זו קצת מידה בשמים) ואגב יש שם חזיות למי שההיקף שלה יחסית קטן לcup?

ריבילה

New member
היי לך

גם אני מידה DD ויש לי חזייה נטולת ברזלים של טריומף, שנרכשה במשביר. החזייה מחזיקה מצויין ומאוד נוחה- אם כי יקרה... הדגם הוא: doreen. מלבד זאת, יש לי המלצה על חנות לבנים וחזיות שמצאתי בה גם מידות גדולות מאוד: מגדלנה ברח' הרצל בחיפה. זוהי חנות קטנה שמנוהלת ע"י אישה מקסימה שתמיד נכונה לעזור...

ריבילה

New member
אופס... לא לבנים וחזיות

תכננתי לרושם- לבנים והלבשה תחתונה... סליחה

DREAM111

New member
אכן יש דגם של טרימוף בכל חנות כמעט

מחזיקה. קוראים לה "דורין קוטון" היא ללא ברזלים ויש בה עד מידות ממש גדולות כמו F שאני יודעת שחברה שלי לובשת. אני אנסה לברר לך בחנות מסויימת לגבי המידה ואחזור אליך עם תשובה בנושא.

תודה רבה לכן בנות

אני מחר הולכת לשם אז נראה מה אני יצליח למצוא נ.ב. איזה בעסה בארץ הזאת עם חזה גדול ממש אין פה פרגון לנושא. לדוגמא באמסטרדם מצאתי חזיות במידות ע נ ק י ו ת במלא צבעים ומחזיקות מצויין והכי חשוב - במחירים של שוק. מתי ילמדו גם בארץ?

שרון58

New member
הדגם הזה מוכר

רציתי משהו חדש (ולא כל כך "סבתאי")וגם אי אפשר ללכת עם הדגם הזה עם חולצה מעט צמודה, כי יש לו פסים. אולי יש לכן עוד רעיונות?

גם אני הולכת עם טריומף

בלי ברזלים כמובן. לא סובלת ברזלים. אבל מה שמעצבן זה שיש רק צבעים לבן גוף ושחור. השחורה הכי יפה אבל הכי פחות נוחה כי היא עשויה מבד שונה מאשר הלבנה והגוף. המוכרת הסבירה לי למה השחורה צריכה להיות מבד אחר אבל אני לא ממש זוכרת. מה שמאד חשוב להקפיד לבעלות חזה גדול וכבד זה שהכתפיות יהיו רחבות ולא צרות כדי שלא יחתכו בכתפיים.

למעלה