חזיות והמלצה.

חזיות והמלצה.

קניתי היום שתי חזיות. זו ככבר הפעם השלישית אני קונה באותה חנות בחיפה ומאוד מרוצה הן מהאיכות והן מהמחיר. מדובר בחנות שנמצאת בהדר בחיפה ומוכרת גם ליחידים וגם לסיטונאים. הם מחזיקים מבחר באמת אדיר של חזיות, ובעיקר בעיקר הרבה הרבה דגמים של חברת טריומף. אישית אני מוצאת את החזיות של טריומף נוחות מאוד (ויש לי בעיה של עור רגיש שנוטה לפתח אלרגיה לסוגי בד שונים בקלות יחסית, כך שלא כל חזיה מכל בד מתאימה לי) , עמידות ויפות. בגלל המבחר האדיר שיש בחנות קשה מאוד סתם להכנס לחנות ולבקש למדוד חזיה במידה מסוימת, אלא יש צורך קודם להביט בחלון התצוגה ולהחליט מה רוצים למדוד, או לבקש דגמים ספציפיים בעלי תכונות מסוימות (למשל חזיה פתוחה או סגורה, מבד כזה או אחר וכו'). המוכרות הן מהסוג הנדחף (אלה שפותחות את תא המדידה ומייעצות לך תוך כדי) ולמרות שאני לא תמיד אוהבת את השיטה הזאת, אני מוכנה לסבול את זה, פשוט כי זה עובד. עד היום לא מצאתי מקום זול יותר לחזיות מהסוג הזה. שילמתי על שתי החזיות 410 ש"ח, אבל יש גם חזיות זולות יותר ויקרות יותר. כמו כן, הם מחזיקים שם מבחר די יפה של תחתונים. טריומף מייצרת גם למידות גדולות (אני "רק" 85 C) ובכל מקרה, הם טוענים שיש להם בחנות גם מבחר למידות גדולות ממש.

כן המחיר באמת סביר....

במיוחד אחרי שהלכתי למשביר וראיתי את אותה חזיה בדיוק ב-315 ש"ח....(אני שלימתי 205 ש"ח בממוצע לחזיה). וואלה, הרגשתי אפילו עוד יותר טוב. תודה.

DREAM111

New member
אכן בלייס אפשר למצוא דברים יפים במחירים

שפויים. תתחדשי.

ליקש

New member
בלייס אין מידות גדולות

של היקפים גדולים - 95 או 100 (אני 100 D ) אותה בעיה יש גם בןןמן אונלי שטוענים שיש להם מידות גדולות

כן ../images/Emo13.gif

עוד לא הורדתי את התגיות (ואגב, כתוב על החזיה שהיא מגיעה עד קאפים גדולים יש פתק בצד up to big cups כך שסביר להניח שאין בעיה להשיג אותה גם במידות גדולות יותר). לדגם קוראים romantic desire והוא מהדגמים החדשים שאפשר לכבס גם במכונת כביסה.

novemberain

New member
איפה בדיוק בהדר?

אשים פעמיי ביום החופשי שלי
אני אף פעם לא אומרת "לא" לחזיות, משום מה זה משהו שתמיד חסר. תתחדשי.

רתם11

New member
קניתי בדיוק כזו!

אבל בגלל שמיהרתי, נראה לי שהקאפ שקניתי קצת גדול מדי, זה כואב לי בבית-שחי. לא נורא, הפקתי לקחים

שווה שווה

לחזור ולקנות חזיה במידה המתאימה, מפני שהיא פשוט נוחה לי בטרוף וה"עצמות" שבתחתית בנויות במיוחד בכדי שהן יתעקלו עם הצורה של הגוף ולא יפריעו. זה כל הפטנט. אם את יכולה, לכי ותחליפי כי באמת חבל שלא תהני ממנה.

רתם11

New member
כבר הורדתי את הפתקית ולבשתי אותה

בערך יומיים לא נראה לי שיחליפו לי...

למעלה