חזיות הצילו.

doram44

New member
חזיות-סוף זמני

לכול מי שכתב ענה הגיב . יש לי עכשיו כבר רשימות ושמות של חנויות . עכשיו עומדת לפני תקופה של חיפושים ובדיקות. (עד לראשון אין סיכוי שאסע לפחות עד סוף אוקטובר ..מאחר ובאוקטובר תפתח שנת הלימודים והמחלקה לאדריכלות פנים שבה אני מלמדת עוברת לראשון. כמובן מיותר לציין שאני משתמשת בתחבורה ציבורית...אבל אשמח לקבל שמות שיהיה.. ) אז לסיכום ביניים. מירל-נווה אביבים. דנה-עזריאלי. ביאליק 77 ר"ג Cup C Plus פיתויים- קניון איילון. ולפחות 3 אתרי רשת אחד מופלא באוסטראליה וכן המידה שלי באוסטרלית=22B קיבלתי מכתבים,מסרים ותגובות.. מהארץ ואפילו מאוסטרליה. עכשיו נשאר רק למדוד למדוד למדוד. תודה על הכול!!!!!

doram44

New member
חזיות הצילו.

מחפשת חזיות למידה 100-105 D סקסיות ציבעוניות לא מחוייטות בעלות CUP אלסטי עם מינימחום תפרית תחרת ליקה . כייפיות מחזיקות לא מכאיבות וכם בעיקר יפות. מה אתן אומרים אני מסתובבת כבר שבועיים כמו מורעלת מצאתי לבנה אחת והיא עולה 360 ש"ח . לא מביאים את ההשחורה... אני מתל אביב. לאן הולכים?

doram44

New member
חזיות המשך

הי בנות תודה על המידע. *עכשיו אחרי שנכנסתי ללינקים .*יש דרך להבין את הסבך של הגדלים. אם חזיה של טריומף היא בגול 100D מהי בגודל אמריקאי? מהי בגודל צרפתי? מהי בגודל אנגלי? מהי בגודל האוסטראלי איך יודעים? *גיליתי שיש חזיות לטעמי של ויקטוריה סיקרס אז איך אפשר להשיג אותן למדוד אותן ולדעת שהן מתאימות? *האתר האוסטראלי www.lisaslacacies.com.au האתר מדליק ואפשר להזמין בדואר... * מישהי הזמינה כבר ברשת חזיות של האוסטראלים? יש חזיות מדליקות איך מתרגמים את הגדלים ? ושוב ממש תודה דורית

DREAM111

New member
היי דורית

אני שמחה לראות שמצאת מה שחיפשת. לגבי המידות סורי אבל אני לא זוכרת ואין לי עכשיו בבית קופסא לפרטים. (בדר"כ יש עודף קופסאות עם חזיות אבל החדשות באות עם כיתוב בעברית בלבד). אבל מחר אני בעיר ואני אכנס לחנות שאני מכירה ואבקש לדעת איך זה הולך ואומר לך.

doram44

New member
תודה תודה אני עדיין מחפשת אבל יש לי

כבר התחלה של דרך... כשאסיים אכתוב לכן ואפשר יהיה לעשות בזה שימוש.

may24

New member
היי לך....

אני יודעת שיש חנות שנקראת "פיתויים" בקניון איילון בר"ג ויש שם חזיות טובות וסקסיות והשירות שם מעולה או שאת יכולה לנסות בחנות של " דנה" בביאליק בר"ג זאת חנות ענקית של הלבשה תחתונה ובטוח תמצאי שם את מה שאת מחפשת. שיהיה בהצלחה,
מאי

doram44

New member
סיכום ביניים-חזיות

לכול מי שכתב ענה הגיב . יש לי עכשיו כבר רשימות ושמות של חנויות . עכשיו עומדת לפני תקופה של חיפושים ובדיקות. (עד לראשון אין סיכוי שאסע לפחות עד סוף אוקטובר ..מאחר ובאוקטובר תפתח שנת הלימודים והמחלקה לאדריכלות פנים שבה אני מלמדת עוברת לראשון. כמובן מיותר לציין שאני משתמשת בתחבורה ציבורית...אבל אשמח לקבל שמות שיהיה.. ) אז לסיכום ביניים. מירל-נווה אביבים. דנה-עזריאלי. ביאליק 77 ר"ג Cup C Plus פיתויים- קניון איילון. ולפחות 3 אתרי רשת אחד מופלא באוסטראליה וכן המידה שלי באוסטרלית=22B קיבלתי מכתבים,מסרים ותגובות.. מהארץ ואפילו מאוסטרליה. עכשיו נשאר רק למדוד למדוד למדוד. תודה על הכול!!!!!

למעלה