חזיות הנקה

חזיות הנקה

כיוון שאני חדשה בפורום, אין לי מושג אם הנושא הזה עלה בעבר ובכל זאת אני רוצה להעלות כאן נושא כאוב - חזיות הנקה. לנו, בעלות החזה ה"שופע מדי" חזיות ברזלים הן נכס בעל ערך רב, כידוע. ואולם עכשיו אנחנו נאלצות להסתפק בחזיות סמרטוטיות, שמהפתיחה והסגירה האינטנסיבית שלהן הן מתבלות במהירות הבזק, מה גם שמלכתחילה הן לא ממש מעצבות ומחזיקות את הציצי. מה דעתכן? אפשר לחזור לחזיות ברזלים? יש מקומות שבהם הופכים חזיות רגילות עם ברזלים לחזיות הנקה.

zimes

New member
ברזלים עלולים ליצור סתימה ../images/Emo104.gif

לחץ קבוע על אותה נקודה עלול לגרום ליצירת סתימה. אם את ממש רוצה חזיה שווה לשמלה הפיצוצית לאירוע אחד - זה לא מזיק בד"כ.

בתור אחת עם חזה גדול אני מבינה ללבך

אבל - הבעיה עם חזיות הברזלים (האהובות.. האהובות...) שהן לוחצות על האיזור מתחת ומצדי השד. האיזורים הללו הם האיזורים שתחתיהם עוברים צינורות החלב, ולחץ עלול לגרום לסתימות ודלקות. כמו שצימס כתבה - שימוש חד פעמי לא יכול להזיק, אבל מומלץ מאוד להימנע משימוש שוטף. אני יכולה לספר לך שאני מצאתי את חזיות ההנקה של מובי כנוחות וטובות ומחזיקות (ואפילו לא מאוד יקרות - משהו בסביבות מאה ש"ח). יש עוד חזיות הנקה שמחזיקות, גם במידות גדולות. צריך (ושווה) לחפש. אני לאחרונה (אייל בן שנה וחצי) חזרתי לחזיות הברזלים, החלטתי שעם שתי הנקות ביום זה לא יהיה נורא.

בתור אחת עם מחלבות שטראוס

אני מבינה לליבך. עד הלידה באמת הלכתי עם חזיות עם ברזלים ולאחריה התאימה לי יועצת חזיות (כן יש דבר כזה) חזיה שתהיה טובה גם להנקה וגם לתמיכה בגודל העצום הזה (F - כן גם מידה כזו יש ולא תפרו לי במיוחד). וה-F שלי היא בלי ברזלים ותומכת נהדר ואין לי גודש ולא כאבים ולא קשה לסחוב את הציצי. אני מאד מקווה שבסוף ההנקה אני אחזור למידה הרגילה של D (שגם אותה אני סוחבת עם ברזלים). ובבית ברגיל אני בלי החזיה בכלל רק כשצריך לצאת החוצה אני שמה חזיה (טיפת חלב, גן שעשועים וכו´). וכיוון שהיציאות לא ארוכות אז זה לא נורא.

יועצת חזיות../images/Emo12.gif

הלכת לחנות בשם מירל ברמת אביב או שזה במקום אחר? אני הייתי במירל והתאימו לי חזיית הנקה בלי ברזלים לגודל העצום הזה. אמנם זה הרבה יותר טוב מחזיות אחרות שמצאתי שהתבלו אחרי פעמיים בערך, אבל עדיין... טוב, בכל אופן בשורה התחתונה אני לא אוותר על להניק את נעה הקטנה שלי לטובת חזיות שוות... תודה בכל אופן מיכל

כן גורו

New member
מירל ברמת השרון כיווצה אותי ../images/Emo122.gif

יועצת החזיות החליטה שהייתי ב-3 מידות יותר צרה בהריון מאשר המידה שלי לפני ההריון. מיותר לציין שנראיתי כמו עגבניה בלימון שניסו לדחוף לתוך צינור השקיה, מה גם שהגברת הרשתה לעצמה להכנס לחדר ההלבשה שלי, ללא רשות ( מה זה?).אז אני אומרת , חשוב להקשיב לאינסטינקטים ולעצמך, אחרי כל העיצות ממומחיות כלשהן.

טוב אז בשורה תחתונה החזיה שלי

ללא ב רזלים ותומכת שגעון. יועצת החזיות שלי נמצאת בחנות שנקראת אצלנו לאישה. הם תופרים ומזימינים לכל גודל גם מעבר למה שקיים בשוק ויודעים עליו. כמובן שכל הזמנה לגודל מיוחד עולה גם בהתאם. החזיה כבר שנה אצלי ונראית כאילו שהיא חדשה. יש לה תמיכה נהדרת בכתפיים של ריפוד, הרצועות מאד רחבות, בכלל היא יושבת עלי נפלא, כשאני איתה לא מרגישים בכלל שאין לי ברזלים, החזה מורם והחלב שופע.

בואי למרכז פתוח עכשיו חנות חדשה

אם אני זוכרת נכון זה ממוקם איפה שהיתה החנות של FOX של הנשים לפני שהם עברו לקניון. וזו חנות אחת די חדשה. לאישה נמצאת ליד הדוכן של הטוטו והממתקים שנמצא חול החנות הריקה של הסופר וגם זה במידה שהיא עדיין פתוחה והם לא סגרו בגלל הקניון החדש. בכל מקרה יש להם חזיות נהדרות והן נורא תומכות ועוזרות. הם גם לא נכנסות לך לפרטיות כלומר לא מציצות לך בחדר ההלבשה ולא מסתכלות איך זה מונח עליך ורק את אומרת מה את מרגישה מאחורי הוילון ואם זה נראה או לא ואז נותנים לך דברים אחרים או מתאימים לך. רק אם את צריכה משהו מיוחד הם מודדים ולוקחים מידות מדוייקות וגם זה רק ברשות שלך לגעת בך וכו´.

לאה_מ

New member
אני מסכימה עם מה שנאמר כאן קודם

ורציתי להוסיף שאני משתמשת בעיקר בחזיות הנקה של Leading Lady או של Emma Jane ומאד מרוצה מהן. את שני הסוגים אפשר להשיג בשילב.

etilly

New member
ברזלים...כן או לא?

לפני הלידה, קניתי את החזיית הנקה של טריאונף (מאמא בל), ממיקרופיבר עם ברזלים - בקיצור...כל מה שלא ממליצים בחזית הנקה! אבל מה לעשות??? היא היתה החזיה הכי נוחה שמצאתי, ללא תפרים באמצע הציצי או תחרה (דברים שני לא ממש מחבבת בחזיות) וטפו טפו טפו, יש לי מלא מלא חלב לתת לנעה הקטנה, ושום בעיה לא התגלתה עד עכשיו.

zimes

New member
מבחן התוצאה ../images/Emo104.gif

(אני מתנצלת על הקלישאה) אם זה טוב לך - זה טוב לך, תמשיכי להנות! אני, בדברים האלה, מעדיפה לא לנסות על עצמי (כמו, להבדיל, שאני לא בודקת מה פמולן יעשה לי).

ענתש

New member
אני איתך אתילי... חזיה עם ברזלים.

גם אני לא מסוגלת בלי ברזלים. ניסיתי, סבלתי. עברתי למאמאבל עם הברזלים והכל הסתדר... אני יכולה להעיד רק על עצמי - זה לא כואב, זה נוח וחזר לי החיוך לשפתיים...

almost

New member
אני מהר מאוד ויתרתי על חזיות הנקה.

זרתי לחזיות שלי שהן היחידות שתופסות, בנתיים זה הכי נוח לי

החזיות של "אמה-גין" בשילב+חזיות ספו

חזיות של "אמה-גיין" יש בשילב לא הכי יקרות- מחזיקות מצויין וגם חזיות ספורט עם הסגירה מלפנים- אין להם ברזלים! וברזלים ולחץ מאסיבי מידי - מעורר סתימות - להיזהר!

למעלה