חזיות הנקה

inbale

New member
חזיות הנקה ../images/Emo47.gif

האם אתן משתמשות בחזיות הנקה או בחזיות רגילות? האם יש המלצה לסוג מסויים?

יערולה

New member
אני משתמשת בחזיות הנקה

אני אוהבת רק את של טריומף, כל השאר שראיתי ממש לא נראו לי, כולן היו מגושמות מדי, במיוחד של מובי עם הציור, הרגשתי כמו זקנה איתן מרוב שהן גדולות.

אני משתמשת בחזיות הנקה

של leading lady ואני מאוד מרוצה. חזיות אני לובשת רק כשאני יוצאת מהבית. כשאני בבית אני לא סובלת חזיות.

meira

New member
בבית - בלי בכלל, בחוץ - רק הנקה

אני משתמשת בעיקר באחת שנראית סבתאית נורא אבל היא הכי הכי נוחה. אני מעדיפה אותה על פני שאר חזיות ההנקה שקניתי עם תחרה וציורים

דיאנה1

New member
כן, כל הזמן. ב 3 חודשים הראשונים

גם בלילה. הסוג: מובי. מומלץ בחום. נעימה, 100% כותנה בלי קישקושים לא נוחים. עם הציור שמציץ לילד כשמניקים. קל מאד לפתוח ולסגור ביד אחת. נוחה יותר מכל חזיה אחרת שניסיתי. החסרון, כמו שיערה אמרה - היא גדולה. אי אפשר ללבוש בגדים עם מחשוף גדול, או אפילו בינוני, וזה דווקא בתקופה שבה יש מה להראות במחשוף... איזה בזבוז.

ענבל30

New member
3 חזיות הנקה

שלושתן קטנות עלי (אבל זו המידה הכי גדולה שאמא שלי מצאה כשהייתי בבית חולים אחרי הלידה) בבית אני לרוב בלי, ואם אני יוצאת להרבה זמן (ועכשיו גם לא צריכה לשאוב) אז לובשת חזיה רגילה. החזיות כולן של טריומף, ולמרות שהפתיחה והסגירה לא הכי נוח שבעולם (במיוחד הסגירה) זה עונה על הצרכים...

אני משתמשת בחזיות הנקה של מאדרקר

הן מעולות. יש לי שתיים שאני מחליפה ביניהן מדי יום - מכבסת ולובשת, מכבסת ולובשת (קצת מתיש...). אני כבר חודשים אומרת שאולי אני אקנה עוד חזיות, אבל אז אני אומרת לעצמי שאני בטח אפסיק להניק אוטוטו - וכך עברו להם כמעט 9 חודשים....

נושא רגיש

אני ש-ו-נ-א-ת חזיות הנקה. ועד עכשיו(כמעט 6 שנים, 3 הנקות...) לא מצאתי משהו שממש נוח לי אז בבית בלי ובחוץ -נאלצת ללבוש מה שיש (אלה, השנואות...). הדבר היחיד שלא מעצבן אותי זה חזייה שנראה כמו גופית ספורט סטרץ´, אבל לצערי יש לי רק אחת ואני לא מוצאת עוד כאלה. את זאת קניתי בשילב ומאז- אני בחיפושים.

Shellylove

New member
אם הבנתי אותך נכון

אז יש כאלו (או לפחות היו) בחנות ליד הבית שלי, שנדמה לי שעומדים לסגור אותה ושיש מכירת חיסול. זה נראה כמו חזיית ספורט או בוגיה (כמו שהילדות קוראות לזה), יש לי אחת כזאת והיא באמת מאד נוחה. את רוצה שאני אבדוק לך ואם יש, לקנות לך? אם כן, איזו מידה (סליחה על הכניסה לצנעת הפרט)? את יכולה לענות לי במייל.

ronnieyuval

New member
לחברת FOX יש כאלה

הן עשויות ממיקרופייבר והן מאוד חזקות וגמישות! לי יש אחת כי לצערי לא מצאתי עוד. יש להם גם גופיות וגם חזיות - אני מעדיפה את הגופיות...

ארבע חזיות.

כולן של טריומף. מאוד נוחות לי, גלי כבר למדה לפתוח לבד את הסוגר. הבעיה היא שמתחיל לקטון לי הציצי(?), והן נהיות גדולות עלי...

אין לי מושג איזה סוג זה

קילתי חזיות הנקה מחברה שבדיוק גמלה את גל המקסים (אז בן שנה ו-7) ושתי חזיות מאחותי שלא הניקה!!! (הרווחתי חדשות) אז אין לי מושג מה הן. בהתחלה הלכתי עם החזיות כל היום והלילה... אבל ממש נמאס... אז החלטתי שקיבינימט הטפטופים בלילה מותר לי לטפטף... ביום מילא אני חזיה. אין לי בעיה עם זה שזו חזיית "הנקה" מלבד העובדה שזה מגדיל לי את החזה + הפדים! אבל סתם אני לא מתה על חזיות...

Lillan

New member
אני מרוצה מה-Emma Jane ../images/Emo45.gif

חזיה אשר נמכרת ב"מירל" וב"שילב".

למעלה