חזיה ..יה יה ....

חזיה ..יה יה ....

האם שאלתם את עצמכם למה המידה של החזיה היא ב- A B C D E F A - Almost כמעט B - Better יותר טוב C – Cute חמוד D - Damn good לעזאזל טוב E – Enormous עצום F – Fake מזויף אז מה ...מה אתם אומרים על חזיות ??? איזה אתן הכי אוהבות ...פשוטות ...יפות ...תחרה...סטן ...צבעוניות ...

תראי...

חשוב שהיא תהיה נוחה, אבל גם סקסית מגרה אבל לא מגרדת יפה ושימושית נעימה למגע מותאמת למשתמשת בקיצור -

מריני

New member
אני אוהבת אותן נוחות!

וגם יפות וגם סקסיות, אבל הכי חשוב שיהיו נוחות! ובבית הכי כיף להיות בלי חזיה

אני ...

אוהבת אותן מכל הסוגים ....חולה על חזיות ...במיוחד המיוחדות .... האמת ...כל פעם שאני הולכת לקנות בגדים ...איך שהוא אני מוצאת את עצמי בחנות חזיות
...

בשעה טובה ומוצלחת

סוף סוף הבוקר נשבעתי לעצמי שאני לא מדליקה מחשב ומסדרת לילדים את הארונות יענו קיץ חורף, ועשיתי זאת!!! חוץ מזה באמת בזמן האחרון אין לי מושג למה אני לא מצליחה להיכנס לכאן, תיכף הבן שלי מגיע מהגן ושוב איעלם, נראה אם יתן לי לשבת במחשב. ובערב אנחנו בחתונה.

r66

New member
הנה האותיות של שרוני ../images/Emo3.gif

האם שאלתם את עצמכם למה המידה של החזיה היא ב- A B C D E F A - Almost כמעט B - Better יותר טוב C – Cute חמוד D - Damn good לעזאזל טוב E – Enormous עצום F – Fake מזויף אז מה ...מה אתם אומרים על חזיות ??? איזה אתן הכי אוהבות ...פשוטות ...יפות ...תחרה...סטן ...צבעוניות ...

למעלה