B s B G i R l
New member
חזזרתייי !!! ../images/Emo6.gif
חחחחחחזרררתיייייייייי מלונדון !!!! אתן לא יודעות כמה חשבתי בטיסה על כל מה שיש לי לשאול ולהגיד.. אגב, סליחה שאני לא מנצל"שת אני רוצה שתראו שחזרתיייי ברור..!!!כי אני לא הולכת לשום מקום
חחחח עזבו התחרפנתי לגמרי.. אז ככה.... ראיתי תמונות סטודיו (גם פה וגם באתר אחד ברזילאי כזה) של איי.ג'יי אימא !! הוא התנפח לגמרי בגלל האלכוהול והסמים שהוא לקח ושתה כשסבתא שלו נפטרה וחברה או ארוסה שלו עזבה אותו.. וואנאבר.. עכשיו יש לי שאלה לגביו: הוא התחתן?! שמעתי איפשהו ואין לי מושג אם זה נכון...
אגב אתמול היה יומהולדת להוואיי מזלל טובבבבב
!! אגב, אני יזכיר את זה כי אולי תראו את זה בחתימה החדשה שלי, אני אוהבת את הדיסק מילניום יותר מכל הדיסקים.. הוא פשוט יפה
אהה שכחתי, שיניתי חתימה כזו שחשבתי עלייה (נראת לי דיי טיפשית אני יחפש משהו אחר כבר..) כמה אני שמחה שחזרתי שלוש ימים לפני שהייתי אמורה.. לא יכולתי יותר יאללה בנותק'ס חמודות שלייי אני זזה לארגן את הדברים שלי.. לוב יו סוו מאצ'!!
אני יחזור עוד חצי שעה ככה.. אפילו פחות.. את הרוב כבר סידרתי מקודם..
חחחחחחזרררתיייייייייי מלונדון !!!! אתן לא יודעות כמה חשבתי בטיסה על כל מה שיש לי לשאול ולהגיד.. אגב, סליחה שאני לא מנצל"שת אני רוצה שתראו שחזרתיייי ברור..!!!כי אני לא הולכת לשום מקום