חזזרתייי !!!

B s B G i R l

New member
חזזרתייי !!! ../images/Emo6.gif

חחחחחחזרררתיייייייייי מלונדון !!!! אתן לא יודעות כמה חשבתי בטיסה על כל מה שיש לי לשאול ולהגיד.. אגב, סליחה שאני לא מנצל"שת אני רוצה שתראו שחזרתיייי ברור..!!!כי אני לא הולכת לשום מקום
חחחח עזבו התחרפנתי לגמרי.. אז ככה.... ראיתי תמונות סטודיו (גם פה וגם באתר אחד ברזילאי כזה) של איי.ג'יי אימא !! הוא התנפח לגמרי בגלל האלכוהול והסמים שהוא לקח ושתה כשסבתא שלו נפטרה וחברה או ארוסה שלו עזבה אותו.. וואנאבר.. עכשיו יש לי שאלה לגביו: הוא התחתן?! שמעתי איפשהו ואין לי מושג אם זה נכון...
אגב אתמול היה יומהולדת להוואיי מזלל טובבבבב
!! אגב, אני יזכיר את זה כי אולי תראו את זה בחתימה החדשה שלי, אני אוהבת את הדיסק מילניום יותר מכל הדיסקים.. הוא פשוט יפה
אהה שכחתי, שיניתי חתימה כזו שחשבתי עלייה (נראת לי דיי טיפשית אני יחפש משהו אחר כבר..) כמה אני שמחה שחזרתי שלוש ימים לפני שהייתי אמורה.. לא יכולתי יותר יאללה בנותק'ס חמודות שלייי אני זזה לארגן את הדברים שלי.. לוב יו סוו מאצ'!!
אני יחזור עוד חצי שעה ככה.. אפילו פחות.. את הרוב כבר סידרתי מקודם..

airgirl

New member
ברוכה השווה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

לפי מה שאני יודעת אלכס לא התחתן אבל יש לו חברה.. תקנו אותי בננות אם אני טועה..
(חח זה התחרז לי!
) מילניום זה באמת דיסק שווה
.. ותתחדשי על החתימה

hadasrulez

New member
וואלקאם באק ../images/Emo9.gif

וכן, לאייג'יי יש חברה ששכחתי במה היא עובדת אבל היא לא מפורסמת.. והחתימה שלך יפהההה

BShenB

New member
ברוכה השבה../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo140.gif

חחח
אני מתה להיות כבר בחו"ל ואת רק רוצה לחזור
... חח איזה עולם מצחיק
ובקשר לחתימה שלך יש לך קצת טעויות..חחח ales = else whan = one אממ חחח מצטערת
פשוט לא יכלתי שלא לשים
..

BShenB

New member
../images/Emo9.gifחח ויש עוד כמה ששכחת אותיות...

וככה כותבים beatiful ...חחחח שוב מצטערת

backstreet n1

New member
ברווכה השבה!!!

אחלה חתימה דרך אגב.. ושמעתי שאיי.ג'יי נפרד מחברה שלו לא?

sivanick

New member
ברוכה השבה../images/Emo24.gif

אני מקווה שנהנית. ולא, איי ג'יי לא נפרד מחברה שלו וקוראים לה קייטי היא לא מפורסמת כמו שאמרו כבר..

B s B G i R l

New member
אז ככה..... (לא להיבהל!!)

הייתי באמריקה, חזרתי, ועדיין יש לי שגיאות כתיב... חחחחחחחח אני מתחילה להפחיד את עצמי.. על שטויות כאלה.. חיחיחי בקיצור, נזכרתי איפה ראיתי על איי ג'יי משהו.. באתר ישראלי לבקסטריט שהיה פה קישור אליו, היה קטעי ווידאו, שאחד מהם היה אייג'יי מספר על החתונה שהייתה והשיר (או קליפ לא בדיוק זוכרת מילים במילים) שהוא הולך להוציא.. ולא מצאתי את האתר שוב... בקיצור, סלחו לי על השגיאות.. מה לעשות אני קצתת אממ נגיד.. בורה?! חחח סתם.. בקיצור.. הבנתי את הקטע של החתונה וכל השאר.. אני יסביר: הרי אמרו, והוא הודה אני חושבת, שההתמכרות לאלכוהול הייתה כשסבתא שלו נפטרה, שהייתה ממש כמו אימא שלו.. ואחר כך כשהוא כמעט סיים את הגמילה, חברה (יותר נכון ארוסה לשעבר שלו) לשעבר שלו, נפרדה ממנו, ואז הוא חזר לסמים ולאכוהול, כתוצאה מזה (נהייתי רצינית?! חח) הוא התנפח והשמין..אבל על תדאגו, הוא בטוח יחזור להיות כמו שהוא.. חוצמזה, הוא חתיך גם ככה
! עכשיו, יש לי עוד שאלה.. הוא בכלל רוצה להוציא דיסק או שזה עוד חלום מופרח של אאתר כלשהו?! בקיצור קיצרתי את החתימה לשלושת המושלמים שאני באמת אוהבת יותר... אלכס, בריאן, וקוו.. מה לעשות שאת ניק אף פעם לא אהבתי כל כך, והוואי תמיד היה כזהה.. אממ טיפה שונה יותר ממה שאהבתי בבריאן אלכס וקוו... אורית

sivanick

New member
יש כמה דברים שאת לא מעודכנת בהם

את דיברת כאילו אייג'יי עדיין מכור לאלכוהול וסמים וזה לא נכון, הוא נגמל לגמרי. הכל התחיל בגלל המוות של סבתא שלו ואז הוא נגמל והכיר את שרה שהייתה חברה שלו אבל לא ידוע לי שהוא חזר לאלכוהול או לסמים בגלל שהיא נפרדה ממנו.. אם כבר אומרים שהוא נפרד ממנה בגלל שהיא רצתה לנצל אותו כדי להתפרסם. ואייג'יי דיבר על אלבום סולו וגם בריאן דיבר על זה והאווי גם, אבל בסוף זה לא יצא לאור. אבל מה שכן הבויז כולם מוציאים אלבום ביחד כנראה בתחילת 2005. באוקטובר צפוי לצאת סינגל ראשון..וזהו אני מקווה שעכשיו את מעודכנת מספיק
ואין לך שגיאות כתיב בכלל

Miss Kitty

New member
שלום../images/Emo24.gif

קבלי כמה הסברים: איי ג'יי לא התחתן. אף פעם.. הוא היה מאורס פעמיים, אבל לא יצא בסוף. אני לא זוכרת מה קרה עם אמנדה, אבל הארוסה השניה שלו- שרה, עזבה אותו כי הוא בגד בה עם מישהי מקבוצת התמיכה שלו.. (היו גם כל מיני סיפורים ששרה ניצלה אותו בשביל קצת פרסום, אבל היא נראית לי חמודה מידי בשביל זה..
) איי ג'יי היה אלכוהוליסט המון שנים, עוד לפני שסבתא שלו נפטרה. פעם ראשונה שהוא לקח סמים היה בסט של THE CALL.. אחרי שסבתא שלו נפטרה הוא פשוט התמוטט, ואיבד שליטה.. כיום איי ג'יי נקי בערך שנתיים. הוא השמין בגלל שהוא לקח היה בחופש כבר איזה 3 שנים.. הוא לא עשה שום דבר רציני, אז הוא פשוט הזניח את עצמו טיפה.. איי ג'יי באמת תיכנן דיסק סולו, ואפילו היו שמועות שהוא יעשה דואט עם בריאן..
אבל כשבקסטריט החליטו לעשות עוד אלבום, כל תיכנוני הסולו של כולם (גם אלבום שני של ניק, אלבום של בריאן ואלבום של האווי) נעצרו. ארממ.. עוד שאלות?

B s B G i R l

New member
עוד דבר אחדד !!

תודההההההההההההההההההה !! סופסוף מישהו סידר לי את הראש! את לא יודעת כמה עובר לי בראש אם זו הייתה ארוסה אחת או שתיים.. כי אני זכרתי את אמנדה, ואת שרה בקושיי.. בקיצור, תודה, ואגב, הוא יכול להזניח את עצמו קצת.. הוא תמיד היה כזה דחלילון חח שזה טוב שהוא השמין קצת.. דווקא הפנים שלו ממש יפות עכשיו.. הוא בעצמו מושלם!
אלכס מושלם
אגב, על הקטע של הדיסק של הוואי שמעתי, על של בריאן בכלל לא.. ועל זה ששרה השתמשה בו לפרסום אני לא יודעת, אבל אני חושבת שזה הגיוני מאוד.. ומשהו אחרון, יש למישהי/מישהו אתר טוב על אייג'יי?! כי כל אתר רשמי שאני נכנסת אליו יש כולה 30-45 תמונות שכבר ראיתי
... אם למישהי יש תודה! ואגב, מקודם היו לי שגיאות, הן תיקנו אותי אתן אחלה

BShenB

New member
גם את אחלה../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

BSBהדר

New member
אייג'יי כל כך מושלם שיואוו../images/Emo23.gif

פשוט לא משנה איך איי.ג'יי נראה..הוא כל כך מושלם באופי ו-ב-ה-כ-ל!! שיואווו איזה חמוד ומתוק וכל כך פשוש מאמי!!!!! אחח, חבל שהוא לא בישראל..
אני כל כך מאוהבת בו!
איי.ג'יי + הדר =

B s B G i R l

New member
כמה שאת צודקקקתתת !!!!!! גם אני חוש

חושבת* שהוא מושלם,... הוא כזה יפיוף.. אבל, אין כמו חבר שלי
, מה לעשות.. אלכס כל כךך חמודדד וחוצמזה, אני חושבת שטוב שהוא השמין קצת! הוא היה נראה כמו דחליל !!
אלכס מושלם

למעלה