חזזזרתיי...!

-Just a Girl-

New member
חזזזרתיי...!

היי כולם.... אני לא יודעת אם אתם זוכרים אותי.. אבל פעם כתבתי פה איזה הודעה.. בכל מקרה, מלא זמן שלא הייתי בפורום או בכלל גלשתי באינטרנט.. בחופש גם בגלל שהייתי בחו"ל ואחרי זה התקלקל לי המחשב.. היה לי וירוס נמחקו כל מיני קבצים.. ובלה בלה את מי זה מעניין בכלל!!?? אז.. בינתיים חזרתי..... לא יודעת כמה ייצא לי להיות פה כי יש לי לימודים. שנראה לי הולכים להיות ק-שים מאוד, אבל שטויות, מתגברים.. ועוברים גם את זה.. אז מה חדש איתכם...?

תיקתקית

New member
היי גירל! ../images/Emo6.gif ../images/Emo50.gif

אל תדאגי, גם אני חוזרת למערכת הלימודים, וחורקת שיניים (ברעש) בשקט. שתהיה שנה מוצלחת ונהדרת לך ולי, ושלא תיגמר לעולם (כי היא האחרונה, בשבילי
)

-Just a Girl-

New member
שנה מוצלחת גם לך!! (ולכולם)

איזה כיף לך... שנה אחרונה........! אני כבר מחכה לזה....

Druyanizem

New member
גם לי זו שנה אחרונה!

ואז הדיקטטור הגדול יוצא לקריירה שלו! (לשלוט על העולם... דההה!!!)

Druyanizem

New member
למה זול מיכל?

דווקא אהבתי את האפקטים... הם נראו אמיתיים משהו

לא יודעת, ראוותני מדי, יותר מדי

ניצבים, יותר מדי אבק, יותר מדי כספים... תמיד זה הטובים נגד הרעים בלי תחכום, אנשים קופצים מבניינים? בחייך
come on
לא יודעת, הגיבור הראשי לא חתיך (מי הוא בכלל?) הגיבורה הראשית בלונדינית מתקשרת מסלולרי לבעלה בסנאט מהמטוס החטוף, לא יודעת, לא אמין.

shonshon5

New member
ויש גם הימור, ולהלן הפרטים. ../images/Emo54.gif

יש שם - מתחת להריסות - אחד שמדי פעם מתקשר לעולם החיצוני דרך הסלולרי שלו. וההימור הוא: מה יגמר קודם - הסוללה או החמצן? מינימום להימור: 5$. לשלוח אלי. במזומן. אבי, מהמר ומפסידן דומיננטי.

Druyanizem

New member
ובכל זאת...

כל זאת לא היה קורה עם העולם היה מאמץ את דרכי הדרויאניזם כפי שנאמר: "וישתלט לירון בן בליעל על הארץ הקדושה, ויחכים דרכי העולם ויאהבוהו מאוד מאוד (ואפילו מאוד)" (מזמורי תהילים פרק ה"ה פס´ ה´)

למעלה