חזה

נמ

שם: נעים יש לך שם שני?: לא, אבל אתם יכולים לקרוא לי מיסטר. אם כן איזה?: חייה אהובה: כולם O_O מאכל אהוב: הכל D:: מאכל שנוא כלום Oם צבע אהוב: סגול כהה מאוד- שחור צבע שנוא: צהוב\ירוק ממה אתם הכי מפחדים?: להיות עיוור\משותק זמר השבוע: להקת השבוע: לורדילורדי חבילת ההרחבה השבועית: אוהב בובספוג?: לא פעם הפלצת מול המורה שלך?: לא אתה סנוב?: לא פאקצה או פריק :O : לא כמה חברים באמת טובים יש לך? באמת טובים? 1-2. לכמה זמן אתה רואה את הקשר החברי איתם עוד שורד? לכמה זמן אתה רוצה שהקשר הזה עוד ימשיך? שלושת החלומות הכי גדולים שלך בחיים: מי שמכיר אותי שישאל. מה מחזק (נפשית) אותך יותר מכל? יהיה פתטי אם אני אגיד שהכלב שלי? מה הדבר שהכי מרתק אותך? יותר מדי דברים איך אתה אוהב לבלות עם עצמך (כשאתה לבד)? דניאל אמרה לכם לשים תשאלה הזאת? איך אתה מפנק את עצמך? ג'יזס קרייסט |: באיזה שעה אתה הולך לישון בדרך כלל? לא יודע איזה זכרונות, להערכתך, יישארו לך הכי צרובים בראש, בעוד 30 שנה מהיום? אתה מאמין שאישיותך תשתנה עד אז (בעוד 30 שנה בערך)? אתה אדם מאושר כיום? לא כיצד אתה מאמין שתהיה בעתיד (בתחום הנ"ל)? לא יודע. איך אתה מבלה את שעות הערב/ לילה, בדר"כ? מה אתה נוהג לעשות בזמן הזה? אילו סוגיי בילויים אתה מבלה עם חבריך? כמה פעמים בשבוע אתם מבלים יחד? נהנים בבילויים האלה? ציין בילוי אחד שעשית בחייך (לבד או עם חברים) שבו הכי נהנת מכולם. ספר עליו קצת: כלום. האם יש מאכל כלשהו שמעלה לך את מצב הרוח, כשאתה אוכל אותו? אם כן..... מה הוא? שוקולד O: תאר במשפט (או כמה) את הארוחה האידיאלית שלך: קלמרי ושרימפס@_^$&#

עונה(ואוו אני ממש משועממת!)../images/Emo78.gif

שם:אביב יש לך שם שני?:כה אם כן איזה?:אביבוש חייה אהובה:כלבלבון מאכל אהוב:סושי מאכל שנוא:בולונז צבע אהוב:טורכיז צבע שנוא:סגול ממה אתם הכי מפחדים?:מהקטע בטינה 1 כשליוקו אין לסט!מאז כל פעם כשאני פותחת את השירותים אן מקום חשוך אחר בבית אני מתפללת שהיא לא תצוץ לי... זמר השבוע:הילארי דאף להקת השבוע:בלאק איד פיז חבילת ההרחבה השבועית:פאמלי פאן אוהב בובספוג?:מי לא? פעם הפלצת מול המורה שלך?:לא..אבל פעם זה היה ההפך... אתה סנוב?:לא פאקצה או פריק :O :פריק כמה חברים באמת טובים יש לך?2 לכמה זמן אתה רואה את הקשר החברי איתם עוד שורד?לא דעת... לכמה זמן אתה רוצה שהקשר הזה עוד ימשיך?לתמיד שלושת החלומות הכי גדולים שלך בחיים:הצלחה,בריאות,אושר מה מחזק (נפשית) אותך יותר מכל?לדבר אם מישו(משו שלא עשיתי המון זמן) מה הדבר שהכי מרתק אותך?אהבה איך אתה אוהב לבלות עם עצמך (כשאתה לבד)?לרקוד\לשיר איך אתה מפנק את עצמך?סושי... באיזה שעה אתה הולך לישון בדרך כלל?3\4 איזה זכרונות, להערכתך, יישארו לך הכי צרובים בראש, בעוד 30 שנה מהיום?אהבה ראשונה... אתה מאמין שאישיותך תשתנה עד אז (בעוד 30 שנה בערך)?כן... אתה אדם מאושר כיום?אולי... כיצד אתה מאמין שתהיה בעתיד (בתחום הנ"ל)?לא דעת... איך אתה מבלה את שעות הערב/ לילה, בדר"כ? מה אתה נוהג לעשות בזמן הזה?כל פעם משו אחר...בדרך כלל אני עובדת על הגמישות שלי.... אילו סוגיי בילויים אתה מבלה עם חבריך?לצאת... כמה פעמים בשבוע אתם מבלים יחד?לא דעת...מי סופר? נהנים בבילויים האלה?כן...מאד! ציין בילוי אחד שעשית בחייך (לבד או עם חברים) שבו הכי נהנת מכולם. ספר עליו קצת:את האמת זה קורה לי כל פעם כשאני מבלה...אז אין לי מה לפרט... האם יש מאכל כלשהו שמעלה לך את מצב הרוח, כשאתה אוכל אותו? אם כן..... מה הוא?סושי תאר במשפט (או כמה) את הארוחה האידיאלית שלך:סושי ביחד אם סושי מטובל ברוטב סושי אם קצת סושי בצד...

טסה לחו"ל../images/Emo78.gif

טסה לאיטליה ביום שלישי ה7.8.07 ב5.05 בבוקר וחוזרת לישראל ביום שלישי ה14.8.07 ב7.00 בבוקר!

הייתי בשניהם..

וצרפת זה יותר לשופינג וכאלה..והאנשים שם לא נחמדים.. ואוסטריה זה אם אתה רוצה לטייל ולראות מדינה אירופאית לא מתקדמת עם אנשים ממש נחמדים ונופים ממש יפים..וחוצמזה, יש שם קליירס! וגם h&m..אז שווה...בקיצור, אוסטריה..

כאילו../images/Emo78.gif

אף אחד לא אומר לי "נתגעגע""תהיי חסרה""תהני"|מחפשתצומי=]| אה אבל זה בסדר אני לא נאלבת |חשהאתעצמיפולניהאפילושזהמהשאני|

Manga136

New member
התלבטות. ../images/Emo142.gif

כדאי לי ללכת לסרט "קללת פרח הזהב"?

למעלה