חזה

חזה ../images/Emo32.gif

מי,מי הלך לסרט של הסימפסונס?אתמול הלכתי עם חבר שלי בגלובוס מקס החדש בנתניה,אולם חדיש,רק לא מצאנו את הדרך ליציאה,כי עדיין בונים שם את המרכז יכין פולג(אחרי הסרט הכל היה חשוך,מזל שהבאתי איתי את הפלאפון.).חוצמזה,הסרט קורע ברמות.ממליץ לכווווווווווווווווולם. חוצמזה הכל בסדר. ספרו ספרו איך עבר עליכם החופש (חוץ מלהסתלבט כל הבוקר מול הטלויזיה והמחשב).

שיוש30

New member
שאלון ב"ח ..

מה בע"ח האהוב עלייך? מה בע"ח השנוא עלייך? [או, לחילופין, שאתה לא כל-כך אוהב] מה האייקון האהוב עלייך של בע"ח בתפוז? אם היית חיה, איזה חיה היית? למה? יש לך בע"ח כלשהו? אתה אוהב לבקר בגן חיות? איזה חיה אתה הכי אוהב בגן החיות? מה בע"ח הכי טעים? אכלת פעם ג'וק? תולעת? יש לך בעל חיים? מה שמו? סוג? <כלב, חתול, וכדומה> יש לו הרגלים מיוחדים? מה הוא אוהב לעשות? אתה אוהב אותו? איזה סוג הוא? מה צבעו? היית רוצה להחליף אותו בחיה אחרת? אתה אחראי עליו בבית? יש איזה סיפור מצחיק\מפחיד שקרה לכם ביחד? מה הכינויים שאתה נותן לו? הוא שימושי? מאולף? תוקפני?

שיוש30

New member
עונה

מה בע"ח האהוב עלייך? כלב:) מה בע"ח השנוא עלייך? [או, לחילופין, שאתה לא כל-כך אוהב]: מקקים בעע מה האייקון האהוב עלייך של בע"ח בתפוז? חזיר אם היית חיה, איזה חיה היית? למה? לא יודעת ואני שונעת את השאלה הזאת!! יש לך בע"ח כלשהו? כןן אתה אוהב לבקר בגן חיות? זה נחמד איזה חיה אתה הכי אוהב בגן החיות? לא יודעת מה בע"ח הכי טעים? עוף אכלת פעם ג'וק? תולעת?לאאא יש לך בעל חיים?כן מה שמו?גילי ודגדג סוג? <כלב, חתול, וכדומה> כלבה ודג אבל אני יפרט על הכלבה יש לו הרגלים מיוחדים? לישון ולאכול מה הוא אוהב לעשות? לאכול עוגות לשחק לישון ולהשתזף :) אתה אוהב אותו?מאוד איזה סוג הוא? מעורב בהרבה דברים מה צבעו?חום לבן ושחור היית רוצה להחליף אותו בחיה אחרת? מה פתאום אתה אחראי עליו בבית?אממ כן יש איזה סיפור מצחיק\מפחיד שקרה לכם ביחד? זה לא סיפור אבל זה מצחיק כשדופקים על משהו ואמרים מי זה היא חושבת שיש מישהו בדלת ומתחילה לנבוח מה הכינויים שאתה נותן לו? אממ כל יום יש חדש אבל העיקרים זה: מיצי וגילגול הוא שימושי? אה? מאולף?היא יודעת רק מה זה רדי ונשיקה :) תוקפני?רק אלי

קטי7

New member
עונה

מה בע"ח האהוב עלייך? חתול מה בע"ח השנוא עלייך? אין כזה מה האייקון האהוב עלייך של בע"ח בתפוז? שבלול אם היית חיה, איזה חיה היית? למה? חתול. כי כולם אומרים לי שיש לי עיניים כמו של חתול. יש לך בע"ח כלשהו? כן, חתול. אתה אוהב לבקר בגן חיות? כן איזה חיה אתה הכי אוהב בגן החיות? תוקים. מה בע"ח הכי טעים? טעים?! מה אני תאילנדית? אכלת פעם ג'וק? תולעת? לא! יש לך בעל חיים? כן מה שמו? מוניקה סוג? חתולה יש לו הרגלים מיוחדים? כן. לישון איתי :) מה הוא אוהב לעשות? לישון אתה אוהב אותו? הכי בעולם. איזה סוג הוא? מממ... מה צבעו? אפור לבן. היית רוצה להחליף אותו בחיה אחרת? בחיים לא! אתה אחראי עליו בבית? כן. יש איזה סיפור מצחיק\מפחיד שקרה לכם ביחד? יש מלא אבל אין לי כוח לכתוב. מה הכינויים שאתה נותן לו? מומו, מוניקוש ועוד ועוד הוא שימושי? כן. היא אוכל ג'וקים. מאולף? לא תוקפני? רק כשמעצבנים אותה.

עונהנהנהנהההה ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

מה בע"ח האהוב עלייך? כלבים מה בע"ח השנוא עלייך? דגים מה האייקון האהוב עלייך של בע"ח בתפוז?
אם היית חיה, איזה חיה היית? למה? עצלן.. נירא לי שהסיבה ברורה XD יש לך בע"ח כלשהו? יאפ.. אתה אוהב לבקר בגן חיות? כןןן וגם סאפרי P: איזה חיה אתה הכי אוהב בגן החיות? אריה חח מה בע"ח הכי טעים? לא אוכלת אותם אכלת פעם ג'וק? תולעת? איכס! לא נירא לי.. יש לך בעל חיים? יאפ.. מה שמו? ג'ימי סוג? כלבבב
יש לו הרגלים מיוחדים? הוא קופץ ונובח כשאבא חוזר מהעבודה חח מה הוא אוהב לעשות? לישון.. ולאכול.. אתה אוהב אותו? לא! חחח ברור שכן! איזה סוג הוא? קוקרספנייל חח מה צבעו? חוםםם היית רוצה להחליף אותו בחיה אחרת? חח לא.. אבל אם אפשר הייתי רוצה אוגר אתה אחראי עליו בבית? כן.. הוא רק שלי יש איזה סיפור מצחיק\מפחיד שקרה לכם ביחד? חחח כן! ביום הראשון שהוא הגיעה, כהרגלי הלכתי לישון בלילה.. והוא כנירא עקב אחרי למרות שלא ראיתי או שמעתי אותו.. ישנתי על הצד עם הפנים לקיר.. ואז הסתובבתי.. ו.. בבבווו!!!! ראיתי תפנים שלו מולי..
"אעהאהעאהעהעהעהעהעההההה"
מה הכינויים שאתה נותן לו? יש לו שם אורך שהולך ככה: "ג'ימי שימשון ג'יימס דולב" חחח אבל ביום יום הוא יותר "שששממממןןן ששששלללליייי אני חווווווולה על התחת שלךךךך" XXXXD הוא שימושי? מאד! חח לא... <_< מאולף? לא.. תוקפני? חחחח לא.. הוא פחדן חחח יאללה נפנק אותכם בתמונה של השמן שלי

Koki Girl1

New member
עונה../images/Emo9.gif

מה בע"ח האהוב עלייך? כלב מה בע"ח השנוא עלייך? [או, לחילופין, שאתה לא כל-כך אוהב] כריש מה האייקון האהוב עלייך של בע"ח בתפוז?
אם היית חיה, איזה חיה היית? למה?כלב לא יודעת למה
יש לך בע"ח כלשהו?כן כלבה אתה אוהב לבקר בגן חיות?לא ממש איזה חיה אתה הכי אוהב בגן החיות? ממ לא יודעת מה בע"ח הכי טעים? הא?
אכלת פעם ג'וק? תולעת? איכסה דיי
יש לך בעל חיים?כן כלבה מה שמו?נולי סוג? <כלב, חתול, וכדומה> כלב יש לו הרגלים מיוחדים?ממ כן אסור לה להיכנס הביתה אז אם היא נכנסת היא יודעת שמביאים לה משהו טעים והיא יוצאת:] מה הוא אוהב לעשות? לרוץ אתה אוהב אותו?מאוד איזה סוג הוא?בורדר קולי מעורבת מה צבעו? חום לבן ושחור היית רוצה להחליף אותו בחיה אחרת?ממש לא אתה אחראי עליו בבית? כן יחד עם כל המשפחה יש איזה סיפור מצחיק\מפחיד שקרה לכם ביחד?מממ פעם הייתי איתה בגינה בלילה ופתאום ראיתי סוג מוזר של ציפור על הדשא .היא הייתה דומה לקווי
! ונולי הלכה אחריה עד שהיא נעלמה בשיחים
. מה הכינויים שאתה נותן לו?אוי הרבה
פופינה פופין נוליפצולי פישפש וכו' :) הוא שימושי?הכלבה שלי?
מאולף?בערך תוקפני?לא זהו?

עונה!

מה בע"ח האהוב עלייך? ארנבים ומכרסמים למיניהם. מה בע"ח השנוא עלייך? [או, לחילופין, שאתה לא כל-כך אוהב] מקקים למיניהם
מה האייקון האהוב עלייך של בע"ח בתפוז?
אם היית חיה, איזה חיה היית? למה? דרור, כי הוא חופשי !!1 יש לך בע"ח כלשהו? יאפ אתה אוהב לבקר בגן חיות? כן איזה חיה אתה הכי אוהב בגן החיות? נראלי תפינגווינים... מה בע"ח הכי טעים? אאהה! אכלת פעם ג'וק? תולעת? נמלה נחשב?..... יש לך בעל חיים? ייאאיי מה שמו? 1. צוציק 2. קצפת סוג? <כלב, חתול, וכדומה> ארנבון בית יש לו הרגלים מיוחדים? כן שניהם מתנהגים כמו כלבים חחחח..... מה הוא אוהב לעשות? שניהם אוהבים להתלקק ודברים כאלה את אוהבת אותו? מאוד איזה סוג הוא? ארנבון בית מה צבעו? צוציק הגור: שחור אפור ולבן 2. קצפת: לבן בעיקר עם כתמים בצבע חום בהיר-בהיר קרם היית רוצה להחליף אותו בחיה אחרת? לא!!!!! אתה אחראי עליו בבית? לא רק אני.... יש איזה סיפור מצחיק\מפחיד שקרה לכם ביחד? עם קצפת כן.. מה הכינויים שאתה נותן לו? אין להם ממש הם שימושי? מאוד מאולפים? בערך תוקפנים? לאלאלא!!

תמונות

בתמונה מימין קצפת וקצף ז"ל
אחרי שקצף מת קנינו את צוציק (משמאל) העיינים האדומות זה רק בגלל הפלאש...

CherryBlossom1

New member
עונה../images/Emo54.gif

מה בע"ח האהוב עלייך? חתולים. מה בע"ח השנוא עלייך? אם חרקים נחשבים חיה, אז הם. מה האייקון האהוב עלייך של בע"ח בתפוז? אפשר שניים? אז
ו
. אם היית חיה, איזה חיה היית? למה? חתול, כי הרבה אנשים אומרים לי שאני מתהגת חתול לפעמים. יש לך בע"ח כלשהו?כן. אתה אוהב לבקר בגן חיות? לא. איזה חיה אתה הכי אוהב בגן החיות? אני לא אוהבת שחיות נמצאות בגן חיות, אבל מהחיות שנמצאות בגן חיות נראה לי שאני הכי אוהבת נמרים וזברות. מה בע"ח הכי טעים? אני לא רואה אף סיבה לאכול אותם. אכלת פעם ג'וק? תולעת?לא. יש לך בעל חיים?כן. מה שמה? ג'ורג'י. סוג? אוגרת. יש לו הרגלים מיוחדים? כשהיא אוכלת הוא יושבת עם הכלי אוכל שלה ואוכלת שם עד שהיא נופל, ותמיד כשמישהו נכנס למרפסת היא מסתכלת עליו במבט בוהה חמוד כזה.
מה הוא אוהב לעשות? לישון, לאכול, סתם להסתובב בכלוב שלה, ובלילה לרוץ על הגלגל. אתה אוהב אותו? בטח שכן, למרות שאני קצת מפחדת ממנה. איזה סוג הוא? סורית. מה צבעו?יש לה שלוש פסים כאלה, ג'ינג'י, לבן, ג'ינג'י. היית רוצה להחליף אותו בחיה אחרת? מה פתאום. הייתי רוצה חתול בנוסף אליה. אתה אחראי עליו בבית? בעקרון אחותי, אבל גם אני לפעמים. יש איזה סיפור מצחיק\מפחיד שקרה לכם ביחד? לא בדיוק, אבל היה את הקטע הזה שהיא נשכה את מיכל וירד לה המון דם ובגלל זה אני קצת מפחדת ממנה.
מה הכינויים שאתה נותן לו?- הוא שימושי?שימושי?
מאולף?לא. תוקפני? לא ממש, רק קצת.

CherryBlossom1

New member
שני תיקונים../images/Emo54.gif

מתנהגת כמו חתול. יושבת על הכלי אוכל שלה.

עונה../images/Emo55.gif

מה בע"ח האהוב עלייך? בעיקר חתוליים וגם סוסים ודולפינים. מה בע"ח השנוא עלייך? [או, לחילופין, שאתה לא כל-כך אוהב] ג'וקים, אבל אם אני רואה אחד אני אף פעם לא הורגת אותו. מה האייקון האהוב עלייך של בע"ח בתפוז? המאומץ דבורי הדבורה! אם היית חיה, איזה חיה היית? למה?ארנב כי זה מה שכתוב פה: http://www.2on.com/?a=&c=il&lang=il&newlang= יש לך בע"ח כלשהו? לא כרגע אבל היו לי פעם דגים, פינקים וחתול. אתה אוהב לבקר בגן חיות? כן, אבל מזמן לא הלכתי לשם.. איזה חיה אתה הכי אוהב בגן החיות? נמרים ואריות
מה בע"ח הכי טעים? אף אחד! בשר=רצח! אכלת פעם ג'וק? תולעת? איככככככ!! לא! בעצם.. אולי מגומי... יש לך בעל חיים? אין לי אבל אני יעשה את השאלון על החתול שלי ז"ל מה שמו? פיצי. סוג? <כלב, חתול, וכדומה> חתול יש לו הרגלים מיוחדים? הוא היה עצלן ואהב לנמנם ולגרגר שמלטפים אותו. מה הוא אוהב לעשות? לנמנם ולישון ולהתכרבל עם כל בני המשפחה, היה לו צעצוע של עכבר שהוא אהב במיוחד. אתה אוהב אותו? מאוד מאוד! מה צבעו? היו לו גבנים של שחור ואפור וגם קצת שטני. היית רוצה להחליף אותו בחיה אחרת? בחיים לא! אתה אחראי עליו בבית? אני ואמא שלי היינו בעיקר אחריות עליו. יש איזה סיפור מצחיק\מפחיד שקרה לכם ביחד? כשהוא היה קטן הוא אהב ללקק לי את האצבע... מה הכינויים שאתה נותן לו? פיצפיצ, ופיצ הוא שימושי? הוא היה מאוד שימושי, לי בכל אופן. מאולף? לא ממש. תוקפני? בכלל לא. אני ממש מתגעגת אליו.. :(

MorSims

New member
../images/Emo204.gif

מה בע"ח האהוב עלייך? חתול מה בע"ח השנוא עלייך? [או, לחילופין, שאתה לא כל-כך אוהב] אין מה האייקון האהוב עלייך של בע"ח בתפוז?
אם היית חיה, איזה חיה היית? למה? משהו שחי בים P; יש לך בע"ח כלשהו?כן אתה אוהב לבקר בגן חיות? איזה חיה אתה הכי אוהב בגן החיות? מה בע"ח הכי טעים? אכלת פעם ג'וק? תולעת?לא :S יש לך בעל חיים?כן! מה שמו?לאקי D; סוג? <כלב, חתול, וכדומה> כלב [לאקי], דגים, תוכים, יונים ושלוים P: יש לו הרגלים מיוחדים?כן מה הוא אוהב לעשות?הרבה דברים חח אתה אוהב אותו?מאוד
___
איזה סוג הוא?מעורב מה צבעו?חום, לבן וטיפה שחור היית רוצה להחליף אותו בחיה אחרת? לא אתה אחראי עליו בבית? כן יש איזה סיפור מצחיק\מפחיד שקרה לכם ביחד?כן חח מה הכינויים שאתה נותן לו? יש הרבה הוא שימושי? כן חח מאולף?לא תוקפני?כן ^^ הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה

מה בע"ח האהוב עלייך? דולפין, קוף. מה בע"ח השנוא עלייך? [או, לחילופין, שאתה לא כל-כך אוהב] כל חרק כלשהו מה האייקון האהוב עלייך של בע"ח בתפוז?
אם היית חיה, איזה חיה היית? למה? כנראה דולפין. דולפין, לפי איך שהוא שוחה ולפי איך שהוא נראה בכללי לא נראה כ"כ חכם כשבעצם הוא חיה מאוד חכמה ומתוחכת. (לפחות זה מה שחברה שלי אומרת עליי) יש לך בע"ח כלשהו? היה לי 7 דגים וצפרדע. אתה אוהב לבקר בגן חיות? מת על גן חיות!!! איזה חיה אתה הכי אוהב בגן החיות? הכול!!!! בעיקר את הציפורים למיניהן מה בע"ח הכי טעים?
אכלת פעם ג'וק? תולעת?
יש לך בעל חיים? לא מה שמו? X סוג? <כלב, חתול, וכדומה> X יש לו הרגלים מיוחדיםX מה הוא אוהב לעשות?X אתה אוהב אותו?Xס איזה סוג הוא?X מה צבעו?X היית רוצה להחליף אותו בחיה אחרת?X אתה אחראי עליו בבית?XX יש איזה סיפור מצחיק\מפחיד שקרה לכם ביחד?X מה הכינויים שאתה נותן לו?X הוא שימושי?X מאולף?X תוקפני?X

hili האחת

New member
עונה../images/Emo79.gif

מה בע"ח האהוב עלייך? חתול. מה בע"ח השנוא עלייך? [או, לחילופין, שאתה לא כל-כך אוהב] ג'וקים. מה האייקון האהוב עלייך של בע"ח בתפוז?
אם היית חיה, איזה חיה היית? למה? חתול, כי הם ישנים המון, אוכלים המון, וחמודים. יש לך בע"ח כלשהו? כן, חתול, חתולה, חתולה קטנה ושלושה גורים. אתה אוהב לבקר בגן חיות? כן. איזה חיה אתה הכי אוהב בגן החיות? אריות ונמרים. מה בע"ח הכי טעים? כל בשר טוב שעושים ממנו סטייקים. אכלת פעם ג'וק? תולעת? -. יש לך בעל חיים? כן. מה שמו? יש את מוישה, קייטי, וויני, היילי, קיי ואמילי. סוג? <כלב, חתול, וכדומה> חתולים. יש לו הרגלים מיוחדים? מוישה עצלן ויושב כמעט כל החיום בלי לזוז, חוץ מכשמביאים לו אוכל, קייטי היא אמא ממש טובה, וויני כל הזמן נעלמת לנו, והיילי קיי ואמילי הן היפראקטיביות קטנות. מה הוא אוהב לעשות? הגורות אוהבות לרוץ כמו צמטורפות מסביב לחצר, מויש אוהב לאכול, וויני לא אוהבת שום דבר מיוחד וקייטי אוהבת את הגורים שלה. אתה אוהב אותו? ברור, את כולם. איזה סוג הוא? חתולי רחוב. מה צבעו? קייטי שחורה וכל השאר אפור שחור לבן. היית רוצה להחליף אותו בחיה אחרת? לא. אתה אחראי עליו בבית? כולם אחראיים. יש איזה סיפור מצחיק\מפחיד שקרה לכם ביחד? לא. מה הכינויים שאתה נותן לו? אין. הוא שימושי? לכיף. מאולף? הם חתולים-.-. תוקפני? לא.

חנוש1234

New member
עונה.. ומקפיצצצה [=

מה בע"ח האהוב עלייך? כלב מה בע"ח השנוא עלייך? [או, לחילופין, שאתה לא כל-כך אוהב] אין! לא דבר קיים כזה מה האייקון האהוב עלייך של בע"ח בתפוז?
-המאומצון שלי אם היית חיה, איזה חיה היית? למה? אמ.. לא יודעת.. אולי כלב ... יש לך בע"ח כלשהו? כןן קניתי אותה היום!! כלבה מקסימה!!(ראו תמונה) אה וגם 3 דגים אתה אוהב לבקר בגן חיות? כן איזה חיה אתה הכי אוהב בגן החיות? נמר... מה בע"ח הכי טעים? -אין תגובה- אכלת פעם ג'וק? תולעת? בעעע... יש לך בעל חיים? כןןן מה שמו? מגי (כמו התינוקת ממשפחת סימפסון) סוג? <כלב, חתול, וכדומה> כלבה (גורה) יש לו הרגלים מיוחדים? (לה) היא כולה מהיום אצלי מה הוא אוהב לעשות? (היא) לא יודעת לנסות להשתול?!?! כי היא בת 6 שבועות ויומיים אתה אוהב אותו? (את) (אותה) מאוווווד חוולה על התחת שללהה יוו איזה סוג הוא? (היא) לברדור מה צבעו?(צבעה) בז' לבן היית רוצה להחליף אותו בחיה אחרת? חחס וחסה אתה אחראי עליו בבית? בעיקרון קנו לי אותה ליומולדת... כיאלו בשבילי ואני העיקרית.. יש איזה סיפור מצחיק\מפחיד שקרה לכם ביחד? מהיום?? היא כל כך מוותק עליתי על מין שפה כזאת(מדרגה)(לא בכביש) ורציתי לראות אם היא עולה והיא קטנה היא לא יודעת.. אז היא תחילה לנבוח וזה.. ובסוף... עלתה או דבר עם הילדה מן המדרגה והיא הייתה כל כך נושיית מה הכינויים שאתה נותן לו? שמנמני... לא יודעת זה יבוא עם הזמן הוא שימושי? (היא??) הכינוי או הלכבה?? מאולף? הלו?? בת 6 שבועות להזיכרם[= תוקפני?נריהא לכם.!

למעלה