חזה

123SimSit

New member
עונהנהנהנהנהנה

מה בע"ח האהוב עלייך? חתולים מה בע"ח השנוא עלייך? [או, לחילופין, שאתה לא כל-כך אוהב]צלופח. מה האייקון האהוב עלייך של בע"ח בתפוז? אינלי כח להיכנס לדף של האייקונים. נו, החתולח השחור ההוא. אם היית חיה, איזה חיה היית? למה? הייתי נחש כי אני כלבה. (תחשבו על זה...) יש לך בע"ח כלשהו? מיליון חתולים (ועוד מעט כלב חדש!) אתה אוהב לבקר בגן חיות? כן, אני מאוד מזדהה עם הקופים. איזה חיה אתה הכי אוהב בגן החיות? האריות. יושבים ככה בסתלבט, לא אכפת להם מכלום...מגניב
מה בע"ח הכי טעים? תרנגולת משובחת אכלת פעם ג'וק? תולעת? אין לדעת. יש לי זיכרון חלש לטווח קצר. יש לך בעל חיים? יש לי את תולי (13), ג'ילי (7), נמרי (5), האפורה (1), והעטלף (1/2) מה שמו?.... סוג? <כלב, חתול, וכדומה>חתולים חתולים חתולים יש לו הרגלים מיוחדים? לתולי יש הרגל מפחיד לישון כמו מתה.
מה הוא אוהב לעשות?אממ...ג'ילי אוהבת להיות בריון
אתה אוהב אותו?אני אוהבת את כככככולם! איזה סוג הוא?.... מה צבעו?.... היית רוצה להחליף אותו בחיה אחרת?לא. אתה אחראי עליו בבית?לא יש איזה סיפור מצחיק\מפחיד שקרה לכם ביחד?לא מה הכינויים שאתה נותן לו?תתתתתתתתתווווווווווווווווווולללללללללליייייייייי הוא שימושי? כן. כול החתולות שיש לי אוכלות נחשים ועכברים. וציפורים. מאולף?תולי מאולפת לכך שכשקוראם לה אז היא מסובבת את הראש. מרשים. תוקפני? ג'ילי תוקפנית.

THE ILLEGAL ONE

New member
עונה

מה בע"ח האהוב עלייך?פרה
מה בע"ח השנוא עלייך? [או, לחילופין, שאתה לא כל-כך אוהב]נחש וזברה מה האייקון האהוב עלייך של בע"ח בתפוז?
אם היית חיה, איזה חיה היית? למה?פרפר,למות מהר ולעבור לעולם הבא יש לך בע"ח כלשהו?כן! יש לי ארנב ציפור האהבה וכלבה
אתה אוהב לבקר בגן חיות?לא איזה חיה אתה הכי אוהב בגן החיות?ג'ירפה וקוף מה בע"ח הכי טעים? הא?איזה שאלה מטומטמת אכלת פעם ג'וק? תולעת?לא יש לך בעל חיים?פעם שנייה כן. מה שמו?ארנב-ארמן,ציפור אהבה-בוקה וכלבה-באפי סוג? <כלב, חתול, וכדומה>אמריתיתיתית יש לו הרגלים מיוחדים?הארנב שלי בחיים לא יעשה פיפי בכלוב אלא רק בקופסא מחוץ לכלוב
,הציפור אוהב לעשות רעשים עם המקור(?) בכלוב,והכלבה אוהבת לתת לי מכות עם הזנב
מה הוא אוהב לעשות?ארמן אוהב לנשוך,וכל השאר כבר אמרתי אתה אוהב אותו?דיי איזה סוג הוא?יווו פעם שנייה! מה צבעו?הארנב בצבע לבן וחום בהיר וכהה,הציפור ירוק והכלבה בצבע שחור חום.. היית רוצה להחליף אותו בחיה אחרת?לא
אתה אחראי עליו בבית?אני אחראית רק על הארנב יש איזה סיפור מצחיק\מפחיד שקרה לכם ביחד?הייתי באמצע ריב עם אח שלי ואח שלי החזיק את הכלוב של הארנב (כשהארנב בפנים) והכלוב התגלגל במדרגות ונישבר ,ישר רצתי עליו..זה היה זוועה עדיין יש לי סיוטים מזה ואני לא סלחתי לאח שלי עד היום מה הכינויים שאתה נותן לו?יש רק לכלבה..לפעמים אני קוראת לה גברת
הוא שימושי?כן היא באה
מאולף?כן כולם חוץ מהציפור תוקפני?רק הארנב שלי יודע לתת ביסים.

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo119.gif עונה

מה בע"ח האהוב עלייך?חתולים. מה בע"ח השנוא עלייך? [או, לחילופין, שאתה לא כל-כך אוהב]ג'וקים. מה האייקון האהוב עלייך של בע"ח בתפוז?
חתול. אם היית חיה, איזה חיה היית? למה?אוגר.כי הם חמודים. יש לך בע"ח כלשהו?לאץ אתה אוהב לבקר בגן חיות?כן. איזה חיה אתה הכי אוהב בגן החיות?את הג'ירפות. מה בע"ח הכי טעים? --- אכלת פעם ג'וק? תולעת?לא...איכס יש לך בעל חיים?לא, אבל הייתי רוצה מה שמו?--- סוג? <כלב, חתול, וכדומה> --- יש לו הרגלים מיוחדים? --- מה הוא אוהב לעשות? --- אתה אוהב אותו? --- איזה סוג הוא? --- מה צבעו? --- היית רוצה להחליף אותו בחיה אחרת? --- אתה אחראי עליו בבית? --- יש איזה סיפור מצחיק\מפחיד שקרה לכם ביחד? --- מה הכינויים שאתה נותן לו? --- הוא שימושי? --- מאולף? --- תוקפני? ---

הייתי לפני יומיים!!

זה פשוט קורע!! אבל היה איזה ילד עם משקפיים,גשר ואיזה ליפה על הראש שצחק מכל דבר וזה היה מעצבן

איך הגלובוס החדש?

ובכלל.. מה עושים שם.. מישו יודע? אני רק יודעת שבפולג מוסיפים זארה ע-נ-ק

וחוצמזה

הגלובוס החדש ממש יפה,רק לא מצאנו את היציאה והכל היה חשוך,כי את יודעת,עדיין בונים שם.אבל היה יפה

../images/Emo207.gifשאלה../images/Emo48.gif

אני רוצה להוריד איש ואישה חרדים, יש אפשרות? אם כן, תוכלו לתת לי את האתר?:) (שלא יעלה כסף..)

שאלון מפורום שאלונים! שאלון מפורום שאלונים!~~

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 3.מזל: 4.רוצה להחליף מזל? 5.תאריך לידה: 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? 7.מאכל אהוב: 8.למה אתה אוהב אותו? 9.מקום מגורים: 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? מאכלים: 1.אוהב סושי? 2.אוהב ברוקולי? 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? 4.זה היה כיף? 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? 6.צמחוני? 7.טבעוני? 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: 17.שוקולד אהוב: 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? 20.מעדן אהוב: שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? 2.היית עושה את הוגו? 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? 6.מגיע על הלשון למרפק? 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? 12.נהנת? 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? 14.היה כיף? 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? 16.נהנים כשזה קורה? 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: 3.היתרון הכי טוב בכבשים? 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: 8.ספורט מועדף? 9.צבע אהוב: 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: 3.על מה אתה חושב עכשיו? 4.קר לך/חם לך? 5. חרמן/ית עכשיו? 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? 7.כועס? 8.עצוב? 9.שמח? 10.מדוכא? לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: 4.הברזת הרבה השנה? 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? 8.מרוצה מזה? 9.שיעור מועדף: 10.היית מאריך את החופש בחודש? מיניות ואהבה: 1.מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: 2.נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף? 3.מי היית עושה מהפורום? 4.מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי? 5.למי מהפורום הכי מתאים להיות הומו? ולמה? 6.למי מהפורום הכי מתאים לסבית? ולמה? 7.מה עושה לך את זה? 8.מגדיר את עצמך כחרמן? 9.ראית פעם סרט פורנו מלא? 10.למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו? פעם אחרונה ש: 1.אכלת: 2.שתית: 3.דיברת: 4.הרבצת לעצמך: 5.השתכרת: 6.בכית: 7.צחקת כמו משוגע: 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: 9.התקלחת: 10:צרחת עד שהיית צרוד: שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? 2.החזרת לו אחר כך? 3.הספר הכי ארוך שקראת: 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? 7.אושפזת בביה"ח? 8.נהנת? 9.הזיכרון הראשון שלך: 10.היום המאושר בחייך: לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? 2.מרוצה ממנו? 3.יש עבודה? 4.מרוצה מהעבודה? 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? 6.נהנת מהשאלון? 7.אתה מודע לעובדה שאני ורותם שיפית השקענו מאמצים רבים על מנת להביא בפניך שאלון ארוך ומקורי? 8.אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? 9.תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? 10. היית עונה על עוד 120 שאלות?

X_X מישהו הולך לקרוא? >>

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): נעים 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 13 וחצי בערך 3.מזל: אריה 4.רוצה להחליף מזל? לא 5.תאריך לידה: 8.8.1992 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא!~ התאריך שלי שולט 7.מאכל אהוב: הכל O: 8.למה אתה אוהב אותו? כי הוא טעים? 9.מקום מגורים: יבנה 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? Hell yeah!~ מאכלים: 1.אוהב סושי? כן 2.אוהב ברוקולי? כן 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? כן 4.זה היה כיף? לא 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? בלעתי (לא נשמע טוב, אני יודע, שתקו) 6.צמחוני?כן 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: כלום 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: כלום 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: אני לא אוכל דברים שנראים לי מוזר 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מק' 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? מה? :S מה זה המבורגר הפוך? אין להמבורגר למעלה למטה. 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? כלום כלום וכלום 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: אגרוליים1~@~$# 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: שוקולד! 17.שוקולד אהוב: הכל!~ 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? גם וגם 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? מה? 20.מעדן אהוב: הכל X_X שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? !$#JDכד. 2.היית עושה את הוגו? כן!~ הוגו שקסי!~ 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? ביחד עם הוגו!~ 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: לא יודע, 100 חתיכות? 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? מה? |: 6.מגיע על הלשון למרפק? לא 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? פעם, כן 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? לא יודע, אני לא. 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? לא, אני נמנע מלהכנס לתאי מדידה. 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? לא. 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? כן 12.נהנת? לא 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? צמרמורת? הרגשתי שהמוח שלי נדבק למקל 14.היה כיף? 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? לא 16.נהנים כשזה קורה? 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? לא 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? כן!~ 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? כןכןכןכןכןכןןןןןןןןןןן!~~~~ 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? oh yeah!~ סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: לפני כמה שנים 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: 48 שעות נראה לי 3.היתרון הכי טוב בכבשים? 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לא נראה לי 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? כלום 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: LORDI!~ 8.ספורט מועדף? שחיה, בדמינגטון 9.צבע אהוב: שחור\סגול כהה 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? לא שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? לורדי, ועוד כמה 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: 3.על מה אתה חושב עכשיו? על לסיים תשאלון 4.קר לך/חם לך? תמיד קר לי 5. חרמן/ית עכשיו? |: 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? כן, כל יום. 7.כועס? כן 8.עצוב? כן 9.שמח? לא ממש, לא 10.מדוכא? כן לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? לא הייתה לי בגרות 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: 4.הברזת הרבה השנה? 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? לא 8.מרוצה מזה? לא 9.שיעור מועדף: לא 10.היית מאריך את החופש בחודש? כן מיניות ואהבה: 1.מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: אמ!~ דניאל, לא סתם!~ 2.נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף? לא :X 3.מי היית עושה מהפורום? קורל@!$ 4.מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי? X_X 5.למי מהפורום הכי מתאים להיות הומו? ולמה? אני אמנע מלענות 6.למי מהפורום הכי מתאים לסבית? ולמה? ^^^^^^^^ 7.מה עושה לך את זה? 8.מגדיר את עצמך כחרמן? לא (דניאל, שיתקי!) 9.ראית פעם סרט פורנו מלא? 10.למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו? אסף! פעם אחרונה ש: 1.אכלת: היום 2.שתית: 3.דיברת: 4.הרבצת לעצמך: 5.השתכרת: 6.בכית: לפני כמה ימים 7.צחקת כמו משוגע: מזמן 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: 9.התקלחת: 3 שעות? 10:צרחת עד שהיית צרוד: בגרמניה, לא זוכר איזה יום או תאריך שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא 2.החזרת לו אחר כך? >> 3.הספר הכי ארוך שקראת: לא זוכר 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: 4 שעות 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? לא 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז?לא 7.אושפזת בביה"ח? לא 8.נהנת? 9.הזיכרון הראשון שלך: 10.היום המאושר בחייך: לא זוכר לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? בסדר. 2.מרוצה ממנו? לא 3.יש עבודה? לא 4.מרוצה מהעבודה? 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? אם היה- ניתוח לכלב שעולה 2000 שקל. 6.נהנת מהשאלון? לא 7.אתה מודע לעובדה שאני ורותם שיפית השקענו מאמצים רבים על מנת להביא בפניך שאלון ארוך ומקורי? מי? 8.אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? 9.תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? 10. היית עונה על עוד 120 שאלות? לא.

Dutty girl

New member
../images/Emo23.gif

איזה קטע, גם אתה רוצה לעשות אותי? O: נשבעת שקראתי את זה אחרי שעניתי על השאלון בעצמי!

למעלה