X_X מישהו הולך לקרוא? >>
1.שם פרטי (השאר לא מעניין): נעים 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 13 וחצי בערך 3.מזל: אריה 4.רוצה להחליף מזל? לא 5.תאריך לידה: 8.8.1992 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא!~ התאריך שלי שולט 7.מאכל אהוב: הכל O: 8.למה אתה אוהב אותו? כי הוא טעים? 9.מקום מגורים: יבנה 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? Hell yeah!~ מאכלים: 1.אוהב סושי? כן 2.אוהב ברוקולי? כן 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? כן 4.זה היה כיף? לא 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? בלעתי (לא נשמע טוב, אני יודע, שתקו) 6.צמחוני?כן 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: כלום 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: כלום 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: אני לא אוכל דברים שנראים לי מוזר 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מק' 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? מה? :S מה זה המבורגר הפוך? אין להמבורגר למעלה למטה. 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? כלום כלום וכלום 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: אגרוליים1~@~$# 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: שוקולד! 17.שוקולד אהוב: הכל!~ 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? גם וגם 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? מה? 20.מעדן אהוב: הכל X_X שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? !$#JDכד. 2.היית עושה את הוגו? כן!~ הוגו שקסי!~ 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? ביחד עם הוגו!~ 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: לא יודע, 100 חתיכות? 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? מה? |: 6.מגיע על הלשון למרפק? לא 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? פעם, כן 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? לא יודע, אני לא. 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? לא, אני נמנע מלהכנס לתאי מדידה. 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? לא. 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? כן 12.נהנת? לא 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? צמרמורת? הרגשתי שהמוח שלי נדבק למקל 14.היה כיף? 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? לא 16.נהנים כשזה קורה? 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? לא 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? כן!~ 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? כןכןכןכןכןכןןןןןןןןןןן!~~~~ 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? oh yeah!~ סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: לפני כמה שנים 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: 48 שעות נראה לי 3.היתרון הכי טוב בכבשים? 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לא נראה לי 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? כלום 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: LORDI!~ 8.ספורט מועדף? שחיה, בדמינגטון 9.צבע אהוב: שחור\סגול כהה 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? לא שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? לורדי, ועוד כמה 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: 3.על מה אתה חושב עכשיו? על לסיים תשאלון 4.קר לך/חם לך? תמיד קר לי 5. חרמן/ית עכשיו? |: 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? כן, כל יום. 7.כועס? כן 8.עצוב? כן 9.שמח? לא ממש, לא 10.מדוכא? כן לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? לא הייתה לי בגרות 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: 4.הברזת הרבה השנה? 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? לא 8.מרוצה מזה? לא 9.שיעור מועדף: לא 10.היית מאריך את החופש בחודש? כן מיניות ואהבה: 1.מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: אמ!~ דניאל, לא סתם!~ 2.נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף? לא :X 3.מי היית עושה מהפורום? קורל@!$ 4.מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי? X_X 5.למי מהפורום הכי מתאים להיות הומו? ולמה? אני אמנע מלענות 6.למי מהפורום הכי מתאים לסבית? ולמה? ^^^^^^^^ 7.מה עושה לך את זה? 8.מגדיר את עצמך כחרמן? לא (דניאל, שיתקי!) 9.ראית פעם סרט פורנו מלא? 10.למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו? אסף! פעם אחרונה ש: 1.אכלת: היום 2.שתית: 3.דיברת: 4.הרבצת לעצמך: 5.השתכרת: 6.בכית: לפני כמה ימים 7.צחקת כמו משוגע: מזמן 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: 9.התקלחת: 3 שעות? 10:צרחת עד שהיית צרוד: בגרמניה, לא זוכר איזה יום או תאריך שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא 2.החזרת לו אחר כך? >> 3.הספר הכי ארוך שקראת: לא זוכר 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: 4 שעות 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? לא 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז?לא 7.אושפזת בביה"ח? לא 8.נהנת? 9.הזיכרון הראשון שלך: 10.היום המאושר בחייך: לא זוכר לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? בסדר. 2.מרוצה ממנו? לא 3.יש עבודה? לא 4.מרוצה מהעבודה? 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? אם היה- ניתוח לכלב שעולה 2000 שקל. 6.נהנת מהשאלון? לא 7.אתה מודע לעובדה שאני ורותם שיפית השקענו מאמצים רבים על מנת להביא בפניך שאלון ארוך ומקורי? מי? 8.אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? 9.תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? 10. היית עונה על עוד 120 שאלות? לא.