או וואו!!! זה מדהים!
B behind the masc New member 5/6/06 #33 ../images/Emo210.gifואו!../images/Emo99.gif גרר..הוןא מתוק כל כך מקסים;___________;
R Radio Joe New member 6/6/06 #47 אראאאכה~!!!11 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אולי תוסיפי איזה יהלום בצמיד ובעיגול של הגלימה? אבל גם ככה זה מושלם
אראאאכה~!!!11 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אולי תוסיפי איזה יהלום בצמיד ובעיגול של הגלימה? אבל גם ככה זה מושלם
L lady from the hell New member 6/6/06 #49 ../images/Emo221.gif../images/Emo99.gif שחכת להצליל על מתחת לגלימה
W Winter Blue1 New member 5/6/06 #10 שלהלהלהלהלה שלהלהלה יש לי דוווווליי ישנה. לתחרות רגשות. בייס נועה פאט לואי. יומטוב לכן
B behind the masc New member 5/6/06 #35 ../images/Emo210.gifהשתפרת../images/Emo2.gif!1 יפה, אהבתי=] בשיער סימתי לך, תעשי את הקווים בצבע קהה יותר=] נמ, בשמלה ההצללה קצת מבולגנת, סימנתי לך איך את יכולה לעשות אותה יותר רפויה.
../images/Emo210.gifהשתפרת../images/Emo2.gif!1 יפה, אהבתי=] בשיער סימתי לך, תעשי את הקווים בצבע קהה יותר=] נמ, בשמלה ההצללה קצת מבולגנת, סימנתי לך איך את יכולה לעשות אותה יותר רפויה.
T tA Love Tu New member 7/6/06 #86 ../images/Emo108.gifאת. המ. את. כן כן. את, נו. אל תסתכלי אחורה. בדיוק. את! לוזוכרת, הא? לוצריך. בעצם... תשתדלי. נסי להיזכר. איסיקיו למקרה ש... : 269961111
../images/Emo108.gifאת. המ. את. כן כן. את, נו. אל תסתכלי אחורה. בדיוק. את! לוזוכרת, הא? לוצריך. בעצם... תשתדלי. נסי להיזכר. איסיקיו למקרה ש... : 269961111
B behind the masc New member 5/6/06 #34 ../images/Emo210.gif../images/Emo99.gifאני ממש אוהבת את הסגנון הצללה שלך, הדוליות שלך תמיד יפות=]
L lady from the hell New member 6/6/06 #50 ../images/Emo221.gif../images/Emo99.gif אני מתה איך שאת עושה את השער הצללות על?
ז זברה נוחרת New member 5/6/06 #17 ../images/Emo97.gifבייס של תאמי ../images/Emo99.gif נדמה לי אני שונאת לשים דוליז לא גמורות אבל אין לי משו אחר לשים... רעיונות להמשך יתקבלו בברכה... אני גם לא מצליחה לעשות לה את החלק השני של השיער...
../images/Emo97.gifבייס של תאמי ../images/Emo99.gif נדמה לי אני שונאת לשים דוליז לא גמורות אבל אין לי משו אחר לשים... רעיונות להמשך יתקבלו בברכה... אני גם לא מצליחה לעשות לה את החלק השני של השיער...
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 5/6/06 #20 ^^:]יפה../images/Emo96.gif אולי תציירי לה בגדים? את השער את יכולה להמשיך בכל מיני צורות, את יכולה גם לשנות את את הצמה ככה שכאילו הצמה היא מכללל השער:].
^^:]יפה../images/Emo96.gif אולי תציירי לה בגדים? את השער את יכולה להמשיך בכל מיני צורות, את יכולה גם לשנות את את הצמה ככה שכאילו הצמה היא מכללל השער:].