חזה קטן

חזה קטן

אני לא יודעת אם זה המקום אבל אני כבר לא יודעת אני נואשתת... יש לי חזה ממש ממש קטן במיוחד יחסית למישהי בגיל שלי ואני כבר לא יודעת מה לעושת עם זה וזה מוריד לי מהביטחון העצמי... בטוח יש משהו שאני יוכל לעשות בשביל להגדיל אותו( ומשהו חוץ מניתוח פלסטי זה לא בא בחשבון )... אולי לקחת גלולות של הורמונים או משהו.. אם מישהי יודעת בבקשה שתענה לי.. בנוסף... המחזור שלי סדיר הבעיה היא בחזה מבחינה הורמונלית אני בסדר ניראה לי עשיתי בדיקת דם לפני שנה והכול היה בסדר...

amazone

New member
אל תתני לזה לפגוע בדימוי העצמי שלך

הרבה גברים שאוהבים את זה ולא סובלים חזה גדול - מי אמר שזה לא יפה?

היי חמודה ../images/Emo13.gif

בעולם הזה קיימים מלא מלא אנשים, ויש להם טעמים שונים ומשונים. יש כאלה שחזה קטן זה ממש מה שעושה להם את זה!!! ממש לגמרי!! בטחון אמיתי זה לאהוב את עצמי כמו שאני...

Anat1990

New member
ביטחון עצמי

היא התכונה המושכת ביותר, הרבה יותר מגודל החזה שלך. מניסיון אישי.

תגובה..

כל הקטע של השלמה עם זה, שזה יפה ויש כאלה שאוהבים את זה וכל זה זה לא מתאים.. לא טוב לי עם זה ואני לא יכולה להרגיש טוב עם זה מוריד לי מהבטיחון ואני לא מוכנה להשלים עם זה כי זה קטן בצורה קיצונית.. אני שואלת אם בטאכלס אני יכולה לעשות משהו בשביל שזה יגדל?

the evil 1

New member
לא ניתן לדעת אם הורמונים בהכרך יגדילו

יכול להיות שלא, טכלס זה רק ניתוח פלסטי אחרת כולן היו עושות את זה. אבל אני מכירה שיטה מעולה, תתכילי ללכת עם חצאית מיני. אף אחד לא יסתכל לך על החזה. הכרתי בחיי הרבה מנות עם חזה ממש קטן ואפילו מישהי ללא חזה כלל, ממש כלום כמו לילדות, והיא היתה מסתובבת עם חצאיות מיני ושמלות. לא הייה בחור שלא הייה מזיל עליה ריר והיא לא היתה כזאת יפה. עם כל בלבולי המוח על ציצים רגליים וישבן נאה זאת תכונה הרבה יותר מושכת.

למעלה