חזה עוף מוקפץ עם ירקות

timiהאחת

New member
מנהל
חזה עוף מוקפץ עם ירקות

מצרכים: 4 פרוסות חזה עוף פרוס 2 בצלים פרוסים 3 גזרים חתוכים לחצאי עיגולים חתיכה כרובית חתוכה לפלחים 3 גמבה אדום חתוך לרצועות 3 גמבה כתום חתוך לרצועות 3 גמבה צהוב חתוך לקוביות 3 בצלים ירוקים חתוכים לעיגולים קטנים חבילה רסק עגבניות קטנה חתיכת כרוב ירוק חתוך לרצועות 3 קישואים חתוכים לחצאי עיגול מלח כורכום פפריקה חריפה מעט טיפה סויה מים בערך כוס וחצי ההכנה: לוקחים סיר רחב שופכים שמן שהשמן רותח סוגרים את החזה עוף ,לאחר מכן מוסיפים את כל הירקות הנ"ל ומקפיצים ומערבביםֿ,לאחר מכן הוספתי מים רסק עגבניות ֿ,והתבלינים כיסיתי את הסיר ובישלתי חצי שעה .והנה הסיר מתבשלו לו.

timiהאחת

New member
מנהל
והנה המנה בצלחת (לא נשארו הרבה

מים בסיר והכל נספג לירקות,ולעוף והנה התמונה.

timiהאחת

New member
מנהל
כרעים בקוקה קולה

המתכון של בישולה.-הכנתי כמות כפולה.המתכון הזה הוא ל4 כרעי עוף. מצרכים: 4 כרעי עוף 8 פלחי אננס משומר,מסוננים-ויתרתי עליו. 1 כוס קוקה קולה 2 כפוץ אבקת מרק בצל ההכנה: 1. עורכים בתבנית חסינת חום את הכרעיים,ועליהם את פלחי האננס.מחממים תנור לחום בינוני.180מעלות. 2. מערבבים בקערית את הקוקה קולה עם אבקת המרק ויוצקים על העוף. 3. אופים כשעה .בעת האפייה הופכים פעם אחת,ויוצקים את נוזלי הצלייה והרוטב על העוף. ֿגיוון: אפשר לעטר את העוף גם בפרי משומר אחר,או לזרות עליו מעט פירות חיים פרוסות תפוחי עץ חמצמצות, פרוסות אגסים,מישמשים מגולענים,ענבים כאוותכם. אני אישית שמתי עלי כרפס ירוקים ושום פרוס .

timiהאחת

New member
מנהל
נקניקיה עטופה בבצק עלים

חבילה בצק עלים חרדל נקניקיות כמה שרוצים צהוב של ביצה שומשום חותכת בצק עלים לריבוע,מורחת חרדל מניחה נקניקיה מגלגלת את הבצק מורחת על הבצק צהוב של ביצה קצת שומשום ולתנור.בחום בינוני עד שהבצק נהיה יפה זהוב.

timiהאחת

New member
מנהל
נס קפה קר הולך למקפיא

לקחתי את הרעיון ממישהי בפורום כאן לא זוכרת ממי לקחתי צנצנת ריקה של נס קפה לקחתי כוס שמתי כפית נס קפה וכוס חלב,וככה המשכתי עד שהצנצנת התמלאה וישר למקפיא. ואחר כך יש לי ברד נס.הנה התמונה .

timiהאחת

New member
מנהל
פתיתים עם הרבה הפתעות

וההפתעות מלא ירקות שבקושי נראים לעין . מצרכים: כמה פלחי כרובית חתוכים קטן חתיכה של כרוב חתוך קטן 3 גזרים חתוכים לקוביות קטנות 3 קישואים חתוכים לקוביות קטנות 3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות פטריות טריות כמה חתיכות קצוצים קטן בצל גדול חתוך לקוביות 2 גמבות כתומות חתוכות לקיבועים קטנים 2 גבות צהובות חתוכים לקוביות קטנות ההכנה: לקחת סיר רחב לשפוך שמן שהשמן רותח להכניס את הבצל לטגן מעט ואז להוסיף את כל הירקות על אש קטנה ולערבב מדי פעם להוסיף מים לאחר עשר דק' שלא יידבק לסיר ולבשל איזה חצי שעה עד שהירקות רכים,מוסיפים מלח ומערבבים טוב טוב. אחרי שכל הירקות כבר רכים טוב טוב,לשפוך 4 כוסות מים רותחים ולאחר מכן את הפתיתים שופכים עוד טיפה מלח-(מכיון שלא הכנסתי אבקת מרק עוף אין צורך,יש המון ירקות שמוסיפים גם ככה טעם),ומבשלים לפי הוראות יצרן של הפתיתים ובתיאבון. מנת פחמימה-וירקות-עם המון ויטמנים מומלץ לילדים. מדי פעם אני מבשלת עוף ומכניסה המון ירקות דלעת וכו.....ושהעוף מוכן אני מוציאה אותו ועם הרוטב של העוף אני מכניסה את הפתיתים ומבשלת -עוד רעיון נהדר.

timiהאחת

New member
מנהל
ועוגת שוקולד שכבר חוסלה

טורט קניתי מוכן והכנתי רוטב שוקולד סמיך המסי בסיר קטן,על אש נמוכה 2 כפות חמאה יחד עם 50 גר' שוקולד הוסיפי חצי כוס סוכר ושלושה רבעים של כוס שמנת מתוקה או שמנת לקפה מעוקרת. בחשי והמשיכי לבשע עד שהרוטב יהיה אחיד חלק וקטיפתי.תבלי בכפית אחת תמצית וניל. רוטב זה מתאים ליציקה כשהוא עדיין חם אך לא רותח. צקי אותו על גלידה או על עוגה. אפשר לעשות כמות כפולה מהמצרכים הנ"ל ולמרוח בין העוגה ומעל העוגה- פשוט וטעים מתכון של רות סירקיס. לפעמים אני מכינה רוטב וניל. הקציפי כוס חלב יחד עם חבילת פודינג וניל אינסטנט.הוסיפי 2 חלמונים וכפית אחת תמצית וניל.הוסיפי בהדרגה שקית שמנת מתוקה והמשיכי להקציף עד שיווצר רוטב אחיד. גם הרוטב וניל של רות סירקיס.

DUKASIT

New member
טימי כל הכבוד הכל יפה

הנס קפה רעיון נהדר. תודה

timiהאחת

New member
מנהל
שוש תקלידי מוסקה בשרית

בחיפוש בפורום,והמתכון הראשון הוא שלי כך שלא צריך להתאמץ לחפש שיהיה שבת שלום.רונית ותודה על המחמאות שלכם.והמוסקה באמת טעימה ופיקנטית.

VIC22

New member
../images/Emo3.gifטימי חזרת.... שמחה מאוד שחזרת!

המתכוונים אחלה.. תמשיכי כך בלעדייך אין טעם בפה

timiהאחת

New member
מנהל
תודה רבה על המחמאות ואני באמת

ישתדל להיות "ילדה טובה" ולשים מתכון ליד כל תמונה וכו,זהו באמת הפורום הראשון שלי שבו השתתפתי,וחבל שהיה כאן בלאגן והכל לא היה בכוונה רעה תודה לך.רונית.שבת שלום.

למעלה