חזה נשי.

MrGuy21

New member
חזה נשי.

שלום אני בן 21 גובה 170 ס"מ ושוקל 74 ק"ג. אני מתאמן כבר שנה בחדר. אפשר להגיד שיש לי גוף שרירי, יש לי ידיים גדולות וכתפיים והכל אבל אני עדיין שמנמן נקרא לזה. הבעיה הרצינית היא שיש לי חזה "נפול" שריר החזה שלי קשה! ואני גם מרים משקל רב! ואפילו קיבלתי צורה של חזה שרירי בחלק העליון שליו (קו מעוגל שיורד מהכתף) ורק באיזור התחתון של החזה יש לי בעצם...שדיים קטנים, כמו של ילדה קטנה. כמובן ששמעתי על ניתוחי הקטנת חזה לגבר - זה לא בא בחשבון בשבילי. השאלה היא: אם הוריד את שאר השומנים שנשארו עלי (להגיע ל60 - 65 ק"ג) השדיים יעלמו!?! ראיתי כבר בחורים הרבה יותר שמנים ממני ללא השדיים האלו! אז אני שנחשב שמנמן ! לי יש! - כמובן שזה דופק לי את החיים, אני לא מוריד חולצה אפילו בפני המשפחה שלי. ?

spoild

New member
קבל דוד,

זה עסק נורא גנטי, אני ראיתי ממש שמנים בלי החזה, בימיי ה"טובים" הייתי באותו המצב , רק שהייתי טפשון ועשיתי דיאטת כסאח רצינית שהורידה גם מסת שריר, גם לאחי, שהוא דווקא שחיף רציני , "סובל" מאותה הבעיה. עם השנים עבדתי קשה על החזה, וקיבלתי צורה צורה , ואת הצטברות השומן העברתי לטובתי, אני אנחש שיש לך אחוז שומן קצת גבוה, מעל ה -16 (ניחוש) , פשוט תעבור לתוכנית חיטוב כמו שאומרים , ותנסה לרדת באחוז השומן, מה שלא יהיה תעבוד בצורה חכמה ואל תמהר לשרוף שומן!!! אחרת בטוח שתשרוף גם שרירים, תעבוד לאט לאט, הרבה נופלים בניסיון לרדת באחוזי השומן. בהצלחה ,

אלי ו.

New member
שלום לך

יכול להיות שמדובר פשוט ב"איזור בעיתי" ז"א במצבורי שומן. אבל יש גם אפשרות שזו בעיה רפואית (גינקומסטיה) שוה ללכת לרופא לבדיקה. אם זו אכן הבעיה, פיתרון ניתוחי אינו היחידי, יש גם טיפולים תרופתיים. עשה חיפוש באינטרנט בנושא Gynecomastia ללמוד עוד פרטים.

barBQ

New member
יש תקווה../images/Emo91.gif

יש לי הרגשה שהעניין יסתדר לך. לי היתה בעיה דומה עד לאחרונה. היה לי אחוז שומן גבוה יחסית, ולכן החזה נראה מעט נשי. היום, לאחר חודשיים של שמירה על תזונה מתאימה ופעילות אירובית, השומן בתהליך ירידה ויש כבר שינוי משמעותי לטובה במראה החזה.

למעלה