חזה גדול מול חזה קטן - דעתכם

חזה גדול מול חזה קטן - דעתכם

כל דוגמנית \ שחקנית או אשת טי וי שניה עושה הגדלת חזה!!! בכלל אומרים שגברים אוהבים נשים בעלות חזה גדול! אז מה עושות כל הבנות שנולדות עם חזה קטן??? זה כבר לא נחשב נשי?? אפילו מידה B בחזייה שבעבר נחשב ממוצע היום נחשב ממש קטנ'יצק <שלא לדבר על A בכלל> אז נשים בעלות חזה קטן <ומטה> צריכות להרגיש עם רע עם עצמן, חוסר בנשיות ורצות מהר מהר לעשות את הניתוח המיוחל "הגדלת חזה" <שלא לדבר על הסיכונים וההוצאה הכספית> למה? למה בעולם שבו אנחנו חיים היום חזה קטן נחשב לפחות נשי!!! חולצה עם חזה קטן לא מסתדרת... ומה עם מחשוף? בעלות חזה קטן מה יש להן לחשוף? ולהיות עם בגד ים זה בכלל סיוט!!!!! .... אז אתן נשות הפורום... מה אתן אומרות על הנושא? איזה בגדים ניתן ללבוש עם חזה קטן בלי להיראות גברית!? ולמה רק שדוגמנית בעלת חזה מצומק ביותר <לדוגמא ערוץ האופנה> נחשבת לפתע סקסית.. אבל דרדסה 1.63 נחשבת לגבר גבר שטוחה לאלללה כמו פיצה... אני אומרת התברכת עם חזה גדדדדול מברוק, אבל אם לא יתברכת איך משלימים עם זה <בלי להכניס את הספוגים לתוך החזייה> אני אשמח לתגובות!!! :)

taltoli

New member
תלוי בבנאדם

אני אישית אוהבת חזה בינוני לא גדול מדי, לדעתי חזה ממש קטן A זה ממש לא יפה, אבל מה לעשות זה החיים...אין מה לעשות עם זה...לרפד זה פשוט דפוק אף פעם לא הבנתי את זה... אם זה ממש מפריע לך תעשי הגדלת חזה....כל עוד לא עושים לגודל של פמלה אנדרסון או משהו ושומרים על מראה טבעי זה אחלה לדעתי זה שיש לך חזה קטן לא אומר שאת גברית פשוט תבליטי את הנשיות שלך בדרכים אחרות- רגליים למשל, וללבוש בגדים שמסיתים את תשומת הלב מהאיזור הזה למקומות אחרים...

אם זה מפריע לך

או שתלבשי חזיות פוש-אפ שעושות אשליה של חזה גדול או שתרפתדי

Ne§t£A Gi®L

New member
אני מכירה מישי../images/Emo108.gif

מהכיתה שלי רזהרזהרזהרזה, משו כמו 160-165, ושטוחה כמעט לגמרי. והלוואי שהיה לי את הגוף שלה. כל אחת מהחברות שלי אמרה אותו דבר כשראתה אותה. זה תלוי נורא בבנאדם:) ואגב B זה ממש לא קטןOo זה נורא תלוי בחזה עצמו(=

SuPeRsNoBa

New member
אני,מתה,על,חזה,קטן!!!!!!!!!!

הלוואי,והחזה,שלי,יהיה,יותר,קטן,אני,עושה,עכשיו,דיאטה,בשביל,זה (זה,לא,שיש,לי,חזה,קטן,אבל,אי,אוהבת,נורא)

אישית

אני נמששך יותר למלאות. זאת יותר סקסי. לפי דעתי יופי של אישה זה הכפלים והכימורים שלה בגוף (כמו בציורים של מיכאלנגלו) אישה מלאהזה ממש יפה אין לי בעיה שאישתי תהיה דקיקה אבל אני עדיף מלאות ומין הסתם למלאות יש חזה שופע ובריא (עוד יתרון במלאות) שאני מדבר על מלאות זה לא דובות זה מלאות בטעם. עקרונית חזה של אישה צריך להיות פרופורציונלאי לגוף. זה דוחה שנשים קטנות ונמוכות עושות סילקון בגדול אביטים ליאור

:)

סתם שיחת בנות כזאת על חזה גדול וחזה קטן ורציתי לדעת תגובות של בנות בפורום... לי אין חזה גדול ואין חזה קטן אני מרוצה מהחזה שלי!! :) אבל דווקא יש לי חברות עם חזה קטן שמתות לעשות ניתוח להגדת חזה ואני בכלל לא יכולה לראות אותן עם חזה גדול.. ויש לי חברות עם חזה גדול מאז ומתמיד וגם לא הייתי רוצה להיות במקומן כי זה עודף משקל!!! :) <אני שמחה ממה שיש לי> רק שאני לא מבינה למה מעודדים כל כך את - החזה הגדול!!! דווקא ניראה לי מגוחך ללכת עם חזייה מרופדת! ודווקא ההתרון לפי דעתי בחזה קטן זה ללכת דווקא בלי חזייה!!! <גם ככה לא צריך להחזיק כלום!> פשוט אחרי השיחה הזאת יצאתי קצת מזועזעת לדעת שבנות שלא התפתחו כל כך ונשארו עם חזה קטן כמו שתי חברות שלי הרגישות בתקופת ההתבגרות חסרות ביטחון וחרא עם עצמן... הן אומרות שללכת לים זה סיוט ובגדים בכלל.. אז רציתי לדעת מה דעתכם!! אני אישית חושבת שחזה קטן יותר יפה מחזה גדול... וגם הרבה פחות בעיות גב.. :):)

לדעתי..

חזה צריך להיות בהתאמה לגוף נגיד מישהי קטנה ורזה כזאת תראה יותר טוב עם חזה קטן שמתאים לגוף ולא חזה ענקי..בשביל שהחזה יהיה יפה הוא צריך גם להיות בפרופורציות..

SuPeRsNoBa

New member
אוייייי,גם,אני,אוהבת,את,שלי!

זה,אחד,הדברים,הבודדים,שאני,אוהבת,בעצמי... אין,אני,ממש,אוהבת,את,החזה,שלי משו,בנזונה! חחח,סתם,נורא,רציתי,לספר

נופרוש4

New member
אני אוהבת ת'חזה שלי..הוא מושלם

בעיני.. הוא לא גדול מדיי ולא קטן מדיי, 85b, הוא מצויין לגיל שלי (15)

Arishka1

New member
אממ דווקא..

בקשר למחשוף אני דווקא חושבת הפוך-למי שיש חזה בינוני ומטה יכולה ללבוש חולצות עם מחשופים עמוקים לעומת חזה גדול שמחשוף קטן וישר כל החזה בחוץ.. אז בקצר לחולצות אני חושבת שלבעלות חזה קטן יש יתרון
אבל בכללי אם החזה פרופרציונלי לשאר הגוף-אז זה יפה..בלי קשר לגודל החזה...

sapirush16

New member
זה כל כך תלוי

באיך שאת נראית...... למשל יש לי בשכבה ילדה נמוכה רזה כזאת... משהו מטורף... עכשיו יש לה ציצי ענק!!!! וזה לא כזה פרופורציונלי לגוף..... אז זה לא משהו... אני בעד טבעייייי!

tan4ka

New member
יש לי חזה לא הכי גדול וטוב לי עם זה

מידת החזה שלי היא 80B-75B וטוב לי עם זה כאילו אני רק בת 15 וחצי ואני מקווה שהוא יגדל.....אבל בנתיים זה מספיק לי ואם בגיל 18 זה לא יספיק לי אני יעשה סיליקון אם ירצה

Ne§t£A Gi®L

New member
חוצמזה...../images/Emo108.gif

לא יודעת, איכס. סיליקון
ראיתי שבוע שעבר [נראה לי?] תוכנית על ניתוחים פלסטיים...אחת מהן אמרה שהחסרון הוא לקום בבוקר ולגלות שזזו לך השתלים, והחזה שלך מעוות לגמרי, ושצריך לתקן אותו. גאאאאד... אני מעדיפה את שלי כמו שהוא oO

יש לי שותפה כזו עם חזה קטנטן

היא אישית הולכת לעשות הגדלת חזה אבל לי עצמי אין יור מידי גדול ולא יותר מידי קטן, באמצע כזה ואני מאוד שלמה עימו, כל העיניין הוא ביטחון עצמי בנוגע לגוף שלי...
לינוי

לדעתי חזה צריך להיות פרופורציונלי.

לכל גוף יש את הפרופורציות שלו,הכי יפה זה חזה בינוני-לא גדול מידי ולא קטן מידי.אבל זה מאוד אישי והיופי הוא בעיני המתבונן...

למעלה