חו"ל

d d s s

New member
ומה עם הים?

את הרי לא תוכלי ללכת לים כשיש כל הזמן גשם כי מן הסתם שהים קר וסוער. או שאת גם על זה יכולה לוותר?

AeroSlash

New member
אנה.. את לא מכירה אותי...

אני אוהבת את הים יותר בחורף. אין אפילו גל אחד בחורף. את יודעת איזה טוב זה לשחות בדצמבר בערך כשהמים הם כמו בכוס? דממה גמורה. וכשיש סערות זה בכלל מגניב. כל הגלים והרעש. לשבת מתחת לגשם ולהסתכל על הים.

bariska

New member
שאלוום

1.RODENA TAM GDE JOPA V TIPLE במילים אחרות טוב לי גמפה. . 2.אוזביקיסטן הולנד הודו ברוקלין 3.כל הפלגה על ספינה זה נטו ODEX

SpyKid

New member
../images/Emo27.gif

רוצים לגור שם
אממ... בסופו של דבר כן, אבל אני חושבת שאעבור לגור בחו"ל עם המשפחה, כשתהיה לי. רוצים לנסוע לאנשהו
לבקר - מאוווווווד! אני הכי רוצה לנסוע שוב לאלפים לעשות סקי כמו שהיינו נוסעים כל שנה פעם, אבל גם לבקר בכל מיני מקומות שלא הייתי בהם... למשל אנגליה - יש המון מקומות שבהם אני רוצה לבקר שם. יש לכם חויות או המלצות
כן, צרפת זה מקום מגניב, במיוחד ההרים [אלפים], וסקי זה כיף
גם אוסטריה זה מקום נחמד, אבל הייתי שם רק פעם אחת ולא בהרבה מקומות. גם בולגריה זה מקום מגניב [הייתי שם במחנה קיץ לפני כמה שנים. מקום נחמד לנסוע אליו לקניות כי הכל זול
]

הקיובה

New member
בהחלט../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

אני מאוד הייתי רוצה לגור בחו"ל או בהולנד או באנגליה או בארה"ב
כן הייתי בהולנד איפה שדודים שלי היו גרים וזה מקום ממש יפה ניראה כמו כפר קטן באגדות של האחים גרין רק קצת יותר מודרני ויש שם גם יער שניראה כמו היער באגדות
זה מקום מדהים אני לא זוכרת איך קוראים לו אבל הוא מדהים
גם כדי לבקר בארגנטינה ובצרפת היה ממש נחמד שם נהנתי מכול רגע האלווי שהייתי יכולה לנסוע לרוסיה לראות הופעה של הבלט הרוסי
אני מתה עליהם הם רוקדים מדהים

רק אותי רוסיה לא מושכת?

עזבתי כשהיתי בת שנתיים וחצי, וממש, אבל ממש אינלי חשק לחזור, ומסיפורים ששמעתי-גרתי במקום ממש מדהים ומהם, ולאמא שלי יש ברוסייה [סנט פטרסבורג] דודה ממש ממש טחונה, שכל שנה מבקשת שאני אבוא אליה
...ואותי משום-מה רוסייה ממש ממש לא מושכת, ואינלי תכנון אפילו לעשות טיול שורשים-למרות שאמא שלי דיברה על זה כמה פעמים...

מן הסתם

לאדעת, יש מלא מקומות שמושכים המון אנשים-ואותי לא, למשל צרפת ואיטליה, מקומות שאני לא רואה את עצמי נוסעת אליהם בקרוב-בשביל טיול..[נו נגיד למילאנו אני כן אסע
]...ורוסיה ביניהם, לגרמניה גם לא רציתי לנסוע...פשוט אמא קנתה כרטיסים בלי לשאול אותי, ותאכלס-ספרתי ימים ושעות עד החזקה לארץ... פשוט מושך אותי המזרח הרחוק...וארהב...אני אוהבת להתנסות בדברים, לראות דברים יוצאי דופן וזה-אנלא טיפוס של מוזיאונים וטיולים בעיר..
... חפרתי

גם אני לא רוצה לטוב לגרמניה...

כאלו יש שם נוף מהמם אבל אני לא רוצה לטוס לשם... גם בפריז לא בדיוק נהנתי=\

הקיובה

New member
אני בטוחה../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

סבא וסבתא שלי היו בהופעה של הבלט הרוסי אוףף למה לא לקחו אותי
אני מתה על בלט

AeroSlash

New member
חברה שלי הייתה מופע והיא

הביאה משם חוברת. היא הייתה בחנוכה בשנה שעברה. החוברת כבר מעוררת התרגשות. הם כל כך מגניבים. אני אפילו לא מתארת לעצמי מה זה לראות את זה לייב...

הקיובה

New member
יאא איזה כיף להם../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

ממש הייתי רוצה לנסוע אבל אני מניחה שזה די רחוק מהמציאות :-\ טוב אני מקווה שבכול זאת יצא לי

הקיובה

New member
i don't know ../images/Emo4.gif

because i can't go there by myself do you want to come with me
and i need to find ajob it will take time but still i really want to go to see the ballet there p.s:i'm wirting in english because i have avery wired problem with the internet...

אגב אני מבינה את מה שאת כותבת=)

את כותבת מובן=) את יכולה לנסוע בעתיד עם ההורים או משהו...לא בעיה:) אני בטוחה שהם יהנו! :)

E K O

New member
לונדון לא מחכה לי - גם שם אהיה לבד

הייתי בלונדון, אני מעריך, שש פעמים במהלך חיי, בזמן מצטבר של אולי חודשיים.... ממש לא מספיק, גם לא רק לונדון, אלא אנגליה בכלל.... לונדון הכי יקרה מבין הערים התיירותיות.... אבל נהניתי מכל רגע =]

למעלה