חו"ל

הממממ../images/Emo47.gif

אני הייתי פעמיים בארה"ב באיטליה צרפת הולנד בלגיה קפריסין. הולנד ממש יפההההה!!!! ההורים שלי גם טסו לשוויץ וראיתי תמונות מדהימות. המלצה שלי:אחרי י"ב לטוס לשבוע לאירלנד לטיול פאבים ביערות ואז לחזור.

AeroSlash

New member
חברה שלי הייתה באירלנד...

התמונות משם זה משהו. הפאבים מגניבים
. בתי הספר זה בכלל משהו - מגרשי כדורגל, טניס, מה רק לא. בריכה, חדרי הלבשה ולא זוכרת כמה מליוני דברים יש שם עוד. קיצר, אפשר לחיות שם.

לתייר אין מה לחפש באירלנד

יותר משבועיים. אירלנד מתמחה בבירות ובנופים. זהו. טיול של שבועיים באירלנד יכול להיות בן זונה יותר מזה אין מה לעשות שם.

AeroSlash

New member
היא הייתה שם במסגרת משלחת

נוער למשך 10 ימים לדעתי. היה אחלה.

חו"ל

רוצים לגור שם? כן!! רוצים לנסוע לאנשהו? כן!!! יש לכם חויות או המלצות- אז ככה, אם לא להחשיב את המולדת (אוקראינה) וגיחה קטנה לשטחי הרשות לפני מספר שנים, טרם הייתי בחו"ל. עם זאת, יש מספר יעדים שאני כמה להגיע אליהם, כמו סין, יפן, טיבט וטיול למולדת כמובן. ברגע שיהיה לי הממון והזמן אני בוודאי אסע קודם לאירופה (אוקראינה, פולין וגרמניה) כדי לבקר קרובי משפחה. וכשיהיו ברשותי מספיק מרשרשים גם אקפוץ לטיול למזרחי הרחוק (ליעדים שהזכתרי דלעיל). האם אעבור בבו הזמן למגורי קבע בחו"ל? קשה לי לענות עכשיו על השאלה הזאת, אבל האופציה הזאת בהחלט שרירה וקיימת. לגבי יעדי תיירות פופולריים-אז אני בדומה לאדגר ממש לא נמשך למקומות כמו ארה"ב, הודו, ספרד ועוד. אבל לעומת זאת לא הייתי מתנגד לביקור חטף באיטליה לדוגמא..

DeAth ScrEaM

New member
ניאמ..

פעם חשבתי שכשאגדל מיד אסע מכאן. לא אהבתי את ישראל ולא חשבתי שיש בה משו טוב. בזמן האחרון זה די השתנה =] את הארץ די התחלתי לאהוב.. התחלתי לנסוע יותר, לטייל יותר.. ומבחינת עתיד אי אפשר לדעת. מי יודע, אולי ישתלם לי יותר לנסוע לארץ מסויימת לעבוד שם מאשר פה. בינתיים טוב לי כאן. =] לבקר אני רוצה בהרבה מקומות =] כמעט בכל העולם =] אבל хотеть не вредно =] וחוויות לא כלכך.. הייתי ברוסיה <בעיר שלי- סוצ'י> חודש.. לפני שנה. וחזרתי מותשת מבחינה נפשית. אבל זה כנראה בגלל שנסעתי לבקר את המשפחה ופחות בתור תיירת. המממ.. כשהייתי בת 8 הייתי באוקראינה
אבל אני לא הכי זוכרת משם... זה בערך כמו רוסיה בשבילי. והייתי גם בפראג. שם באמת נהניתי =]

beatman

Member
שלי - - - ../images/Emo26.gif

רוצים לגור שם
יש מצב,אם כבר אז באירופה כי לשם אני הכי מתחבר. רוצים לנסוע לאנשהו
כןןןן,להולנד ולאיביזה למסיבות הענק ששם וכמובן לטייל במדינות עצמן ולהנות מהן. כמו-כן הייתי רוצה לטייל בצרפת,אנגליה,גרמניה,אוסטריה ואיטליה. יש לכם חויות או המלצות
פראג
עיר מדהימה,יפה,כיפית,יערות ירוקים מסביבה(וברחבי צ'כיה). כמו-כן יש מקום ממש יפה שנקרא "קרלובי ורי" עיר קטנה שנראית ממש כמו באגדות. הונגריה: בודפאשט-עיר מגניבה,בניינים יפים(בנויים בסגנון מרכז אירופאי מורכב ויפה) סדר,נקיון,תחבורה נוחה כמו שצריך,אנשים נחמדים וחמים,פסלים וארמונות נפלאים(הפרלמנט במיוחד). פרברי העיר מורכבים מיערות של עצי אורן ובתים בנוסח כפרי(מודרני כמובן)מגניב

למעלה