חו"ל vs. הארץ

Pidimenopolis

New member
חו"ל vs. הארץ

מה יותר טוןב? אני מתלבטת, מצד אחד, אני נורא מתגעגעת לאנשים בארץ, ולהכל מצד שני..הביצפר פה..מצד אחד מעוות את תחושת הזמן, ומצד שני..אני הבנאדם היחיד שמתכנן את ה"קריירה בתיכון" שלי, כפי שהם קוראים לזה, אני בוחרת קורסים, עניינים, הכל. דברים פה..אחרים..זה ליד שיקגו (ותנו לי להגיד לכם משהו על שיקגואינים, הם בטוחים שלכל עיר יש הloop, שזה מרכז העיר של שיקגו, משהו משונה) מה דעתכם?

orly 15

New member
מה משונה בשיקאגו??? ../images/Emo4.gif../images/Emo12.gif../images/Emo142.gif

ולמה את חושבת שהבצפר משנה את תחושת הזמן?

את כל כך צודקת!!!

הביצפר ממש מעוות את תחושת הזמן! אני לא קולטת שאני בכיתה י´ כי הרי בישראל כל פעם את צריכה להגיד י´ וזה.. פה, אני עדיין חושבת שאני בט´... זה מפחיד... אני מתגעגעת לישראל... אבל שמעי, פה זה כבר חיים חדשים, חברים חדשים, דרך והתחלה חדשה... אני לא יודעת מה איתך אבל אני מעדיפה להיות פה. רמת הלימודים בארץ יותר קשה, פה יותר באים לקראתי ויותר עוזרים לי אם אני צריכה עזרה (כמו ביולוגיה... המילים! המילים! לא מבינה כלום!!) ויותר מבינים שאם אני לא מבינה משהו ישר מבליגים לי וכאלה ומסבירים לי לאט... (חחחח... משום מה הם חושבים שאני לא מבינה מה שהם אומרים,אנגלית, אבל... אני פשוט לא הקשבתי... חחחח...) בקיצור בארץ מי היה עוזר לך ככה? פה זה כזה סבבה... אני אוהבת את היום לימודים למרות שהוא נוראאאא ארוך... מ9:10 עד רבע לארבע... שזה דיי מעצבן.... אבל חפיף... חוץ מהמשפחה והחברים והכלבה המתוקה שלי... אני לא מי יודע מה מתגעגעת... למה יש להתגעגע? לפיגועים כל שני וחמישי? לא נראה לי... כולם אומרים לי שהם רוצים לעזוב את הארץ כי זה לא חיים שם... אבל אם עוד לא התרגלת את עוד תתרגלי... אני פה כבר כמעט 9 חודשים. מה משונה בשיקאגו באמת?

Pidimenopolis

New member
שיקאגו

לא יודעת, הכל משונה לי. מזה פרשמן-סופומור-ג´וניור-סיניור הזה?? לא יודעת, זה יום כ"כ ארוך, משמונה עד שלוש וחצי, ועוד שחוזרים יש עוד שיעורי בית. זה מעייף ומעוות את תחושת הזמן ואין לי כוח לזה. מחכה לקיץ.

EROTOMANIA

New member
חחח נכון, כל הקטע הזה מוזר...

פרשמן=כיתה ט´.. סופמור=כיתה י´ והלאה.. אני צריכה לקום ב5 וחצי בבוקר.. הבי"ס מתחיל ב7:25 ונגמר ב1:45... ואני לומדת רק 4 שיעורים כל יום...שעה וחצי כל אחד.. ואני חשבתי שה40 דקות לכל שיעור בישראל זה הרבה.

Pidimenopolis

New member
הביצפר פה זה משונה

שעה וחצי כל שיעור?!? אצלנו זה יהיה ככה בשביל ה semester exams אבל יהיו רק שלושה-ארבעה מבחנים ביום. ביצפר פה מעוות תחושת זמן ביג טיים. יום מרגיש כמו חודשיים,וחודשיים מרגישים כמו שנתיים.

EROTOMANIA

New member
כמה מבחנים ובחנים עושים פה...

זה כל כך מעצבן אותי כל פאקינג שיעור עושים בוחן ובסוף ינואר יש את כל ה MID YEAR EXAMS... אני שונאת בי"ס. ואצלי זה דווקא הפוך, יום עובר כל כך מהר... אני לא מאמינה שאני פה כבר חודשיים וחצי..

eb182

New member
גם לנו יש את המבחנים האלה

mid terms אבל בגלל המבחנים האלה יומיים אני באה לבי"ס לשעתיים

Doctor Evil

New member
תגידי תודה..

לי יש 3 שיעורים ביום+טוטוריאל שזה שעה שלא עושים ממש כלום... כל שיעור זה שעה וארבעים דקות.... אבל אני לא קם תודה לאל בחמש וחצי בבוקר.. הבית ספר מתחיל כל יום מ-8 עד 3.

Pidimenopolis

New member
אצלנו זה יותר מסובך

כל יום יש 9 שעות לימוד, ועוד 20 דקות של homebase, שלא עושים כלומדבר, בהתחלה קמים ל pleadge of alligance,מקשיבים להודעות, ואח"כ כלומדבר. בארה"ב כל ביצפר מתארגן איך שמתחשק לו..אז בגלל זה יש את השוני.

יואו מסכנים ואני חלמתי לגור בארה"ב

חחחחח... פה זה דיי מוזר... אוקיי.... אני גרה מולללל הביצפר אז קחו בחשבון... הביצפר מתחיל ב9 אני קמה ב8 וחצי... מ9 קוראים נוכחות בכיתות ויש את ההודעות ברמקולים לבוקר וזה... ב9 ועשרה מתחיל השיעור הראשון... כל שיעור הוא 45 דקות... אחרי 2 שיעורים (שעה וחצי) יש את האינטרבל- הפסקה של רבע שעה לקנות קריספס וטוויטיס...(ממתקים..) אח"כ יש שוב שני שיעורים אז זה עוד שעה וחצי.... אח"כ יש את ההפסקה הגדולה הפסקת צהריים שמותר לצאת מהביצפר ללכת הביתה וכו´... אני וחברות שלי באות אליי הביתה... זה מ7 דקות ל1 עד 7 דקות לשתיים... כשחוזרים יש עוד פעם את קריאת הנוכחות... לראות מי מבריז... ואחרי עשר דקות הולכים שוב לשני שיעורים של שעה וחצי וברבע לארבע מסיימים ללמוד... נכון כיף???? ויש לי גם מערכת שעות שאני נורא אוהבת! אז סבבה לייייי!!!!

EROTOMANIA

New member
בלה בלה

כל שיעור אצלי הוא גם שעה וחצי... ויש לנו בסך הכל הפסקה של חצי שעה בשביל ארוחת צהריים. ושכחתי מה עוד רציתי להגיד.. באסה..

מהההההה איזה כיף לכםםםםם

אני מתחילה לילמוד ב 8 ו5 ומסיימת ב 4 וחצי!!!!! :((((((( אמא´לה אני שעה לא יכולה להיות בבצפר זה קשה!!! בישראל הכי מאוחר שהייתי מסיימת לילמוד זה היה ב 2 ו20 וגם לזה לא היה לי כח אבל פה עד 4 וחצי!!!!! זה סיוטטטטט חחח טוב לא נורא גם ככה אני מאחרת כל הזמן חחחחחח כמו תמיד /: אבל נידפקתי קשות!! אל ת´שאלו למה!!! למה? כי כי כי עכשיו אני בכיתה ח´ (אני אמורה להיות בט´ נידפקתי נישארתי בגן כמו ילדה מפגרת חחחח סתם..) והשנה לא תהיה לי תעודה :(( יענו שאני יחזור לגור בישראל ונגיד אני יהיה בכיתה יא´ אז יורידו אותי כיתה ל-י´ כי אין לי תעודה של כיתה ח´ :( ולכל תיכון צריך ת´תעודות של כיתה ז´ וח´ ולי לא תהיה השנה ביגללללללל שכל המיקצועות שהם לומדים אז בשיעורים הם מדברים בצרפתית ואני לא מבינה ת´שפה אז יהיה לי ציון רק בציור חחח ובשיעור עברית כמובן חחחחח שאני הכי טובה ויש לי ת´ציונים הכי טובים בשיעור עברית חח מעניין למה /:.. קיצר.. אני מבואסת קשות!!!! לא מספיק שאני נישארתי שנה בגן ואמורה להיות בט´ אז אני ירד עוד שנה כאילו נישארתי שנתיים בגן (חחחח)!!! יאאאאא איזה פדיחות!! בושות!!!

sivani

New member
אני חושבת שלפעמים...

הם מקבלים מקרים מיוחדים,שלדעתי את אחד מהם. אבל אל תחשבי על זה עכשיו,כי זה עוד לא הגיע,נכון? כשזה יגיע,נדבר
למרות שלדעתי אין סיכוי שישאירו אותך עוד שנה.

חחחחח נכון שיגיע

הזמן וזה יקרה שאני ירד עוד שנה, אני יבוא ויתלונן עליך חחחחחחח סתם מאמית אבל רציני זה פדיחות, מה לא?!

אני לא מקנאה..ממש לא!

רבאק..תמשיכו לספר חחויות,לא צריך להתחשב באנשים שאין להם :( שירן..וואלה הפסקה כזאתי ענקית?1 שהולכים הבייתה?! אה..בגלל זה בסדרות האנשים באמצע בית ספר הולכים לבית קפה לנוער ואז הם אומרים..."יאללה בואו לבית ספר" אהההה..והתפלאתי...:( אני גם רוצה. לנו יש הפסקה רבע שעה...וזה רק אוכל..למה עד שגומרים את האוכל..(במיוחד את זה שאמא שלי עושה-מביאה לי לחם שלם)..........:( והבית ספר שלי ניראה כמו בניין מהמאה 20...הוא מתפרק. נפל על מורה אחת חלק מהתיקרה..טוב נו...ראש העין,למה ציפתי? אני לומדת ביום ראשון מ8:10 עד 3. יום שני 8:10 עד 12:45 שזה הכי טוב וגם כי המערכת דיי בסדר. וכו וכו..הימיםה כי ארוכים הם יום ראשון,ויום חמישי (עד 2 ו20) רבאק..לא סובלת בית ספר!!! ובמיוחד לא את המורות ה"עוזרות" וה"ניפלאות" שיש לנו. שואלים שאלה..אבל לאאאאאאאאאאאאאאא הן לא יענווווווו למה? כי לא הצבענו.

kravitz

New member
אנשים כיף לכם בטירוף אצלנו זה סיוט

אני מתחיל ללמוד כל יום ב7:25!!! יש לי מזל שמקפיצים אותי לביצפר אחרת הייתי קם איזה 6 כי האוטובוס עובר ב6:40!! תחלס יש לנו כל שיעור 47 דקות חוץ משיעור שני שהוא 50 דקות כי יש את ה morning announcements וכמובן ה pledge of allegiance והפסקה יש רק אחת, מ10:51 (איך אני שונא תשעות האלה, תעגלו אנשים יאמריקקים) עד 11:33 (שיעור חמישי מתחיל בעיקרון ב11:38 אבל יש 5 דקות יעני להגיע לכיתה וללכת ללוקר והכל). וכאילו בעיקרון בין כל שיעור יש 5 דקות להגיע מכיתה לכיתה אבל זה בכל מקום בארה"ב אני חושב... ותחלס אני גומר ביצפר ב2:10... וזה חרא שבחיים לא מתבטלים פה שיעורים כמו בארץ... אין פה כמו בארץ שהמורה לא מתחשק לו להגיע אז יש שיעור חופשי או שהולכים הביתה או משהו... אבל מה שכן שבאמת בהפסקה אפשר ללכת הביתה וכאלה... אבל תחלס ביצפר מעצבן (כמו בכל העולם...).

Doctor Evil

New member
כן...זה באמת מטומטם

גם אצלי זה ככה בבית ספר.. הפסקה ב-12:41... חוזרים הביתה לא בשלוש, אלא ב-15:01! זה טיפשי כל כך.. ואין כזה דבר לאחר.. פעם אחת איחרתי באיזה דקה וחצי ושלחו אותי לאן שכולם מאחרים.. אפשר לחשוב... מעצבן! אבל ככה זה שצריך לנהל בית ספר של אלפי תלמידים.

orly 15

New member
אני לומדת בשעות: 7:40-14:20

ותגידו תודה, כי לכם לפחות יש סוף שבוע!!! אני צריכה ללמוד 6 ימים בשבוע! ובסוף שבוע? מה כבר אפשר לעשות בחצי יום??? הינה: יום שישי- חוזרת הבייתה בשלוש, אוכלת, עושה שיעורים, והינה כבר ערב. יוצאים לאיזה מקום אם אין איזה מבחן\עבודה ביום ראשון שצריך לחרוש. (אבל תמיד יש). יום שבת- קמה בצהריים (כי כל השבוע לא ישנתי, אולי 6 שעות כל לילה), אוכלת, עושה שיעורים ליום ראשון. זה סוף שבוע???? ממש לא! אם היה לנו גם ביום שישי חופש זה היה לגמרי אחרת ואלי היינו יכולים לנצל את הסוף שבוע!

למעלה