חו"ל וivf ראשון?

שירןג7

New member
חו"ל וivf ראשון?

ממליצות? אני רוצה לטוס לחו"ל בזמן הקרוב לחופשה קצרה של 4 ימים בערך, השאלה אם כדאי. אני מניחה שזה יפול על הימים של הזריקות והמעקבים.. הייתן עושות את זה? הסיבה שדווקא בימים האלו אני ובעלי יכולים זה בגלל אילוצים של לימודים.. השאלה אם לוותר או להסתכן?

אני הייתי מחכה עם הזריקות חודש

טסה ונהנית מהחיים, שותה בכייף, נהנית בכייף, ואז חוזרת ומתחילה.
&nbsp
זאת בהנחה שהגיל שלך נכון, ואת באמת צעירה.
אם הייתי בגילי, 40+, הייתי מציעה לדחות את הטיסה ולא לוותר על סבב

&nbsp
יכול להיות שאם הטיסה תהיה על תחילת טיפול לא תהיה לך בעיה, תלוי בפרוטוקול שלך,
אני הזרקתי שבועיים שלמים לפני שבכלל קראו לי למעקב ראשון.
&nbsp
בהצלחה!
&nbsp

שירןג7

New member
כן, אני בת 25

דווקא לא בא לי לוותר על הטיפול בגלל שאני כל הזמן ממתינה ונמאס לי מזה
אני יכולה לטוס גם בפסח או בקיץ, יש לנו הרבה מה לחגוג אבל אפשר גם פה :) וחשבתי על זה, אבל הפרוטוקול שלי יהיה קצר לדעתי בגלל השחלות הפוליציסטיות ובדיוק בגלל הסיבה הזאת נראה לי שזה בעייתי ללכת רחוק..
תודה על ההתייחסות.

לא הייתי טסה בהיריון, אם כבר אז עכשיו ולוקחת זריקות

איתי.....
&nbsp
(מצד שני אני כבר עברתי 40, אז אולי החשיבה שלי קצת אחרת, הגוף שלי יותר מבוגר,
והכל יותר קשה לי ומעייף אותי)

שירןג7

New member
וואו תודה על האופטימיות

לא חשבתי בכלל על זה שאני אהיה בהריון חחח
בכלל לא בטוח שאהיה בהריון בקרוב.. קשה לדמיין את התוצאה החיובית.
נניח ואני מתחילה סבב עוד שבועיים וחצי, הסבב הבא יהיה רק באפריל מינימום ככה שבכיף אוכל לטוס בפסח במידה ולא אהיה בהריון. וגם אני לא הייתי טסה בהריון מהפחד להרוס.. :/
והגיל לא אומר הרבה לפעמים :) לי יש קשיים להיכנס להריון ודודה שלי נכנסה להריון פעמיים בקלות פעם בגיל 40 ופעם בגיל 44 ויש שני ילדים..

אופטי88

New member
אני טסתי עכשיו לחול עם זריקות

אני טסתי עכשיו לחול עם זריקות אבל לא IVF (לא יודעת אם משנה). אני מניחה שזה תלוי בפרוטוקול ובאורך שלו.
טסתי עם גונל F, אבל הרופא הרשה לי רק בשבוע שלפני המעקב, אחרי זה הוא לא הסכים כי צריך לעקוב ולעשות אולטרסונד כדי לקבוע את ההזרעה.
מצד שני אלה היו הזריקות הראשונות שלי אז אולי הוא היה חייב אותי כדי לראות איך זה משפיע עלי...

השורה התחתונה שלך נכונה

רק שבגילי הגוף מבוגר ועייף יותר, ואני כבר יותר 'רואת שחורות' ממה שהייתי בגיל 25

&nbsp
בכל מקרה, אם ממש בא לך לטוס, תבדקי אולי אפשר לסדר את הזריקות כך שתוכלי לטוס....
&nbsp
&nbsp

נושקית3

New member
אני אישית הייתי דוחה קצת

את הטיסה. כי זה בלאגאן לטוס לחו"ל בתקופת זריקות כשכל יומיים מעקב. אל תשכחי שלכל זריקה מגיבים שונה (גם אצלי ivf ראשון) סתם לדוגמא לסבר את האוזן. גונל זה אחת התרוםות הקלות אין תופעות לוואי בכל מקרה לא אצלי. צטרוטייד ומנופר זה כבר סיפור אחר לגמרי. זה עייפות מטורפת אין לך כוח לכלום..המקןם של הזריקה רגיש בטירוף.
בנוסף לי היו רעידות בגוף אחרי הזריקה כאחלו קר לי ברמות קשות. ברור שאצל כל אחת זה שונה לגמרי. אני לא יודעת מהההפרוטוקול שלך. האופציהה היחידה ה שאת יכולה לנסות ללתזמן חו"ל זה בהלה עם גונל. לא יודעת וגם זה להערכתי מוטל בספק. כי תצטרכי מעקבים. אל תשכחי
שבאירופהה עכשיו קר ברמות קשות 0 מעלות. וחס וחלילה תחטפי שפעת ביו"ל זה יהיה קשה .
לכן המלצה שלי לדחות את הנסיעה לחו"ל.
אנחנו גם על צימר וויתרנו .
אבל שוב זו דעתי האישית בלבד. לא מנסה להשפיע

ולא רוצה להלחיץ. אני למשל ממליצה לטוס אם כבר אחז אחרי החזרה של עוברים.

איזה כיף לשמוע על הטיול!!!

השאלה היא באיזה שלב תהייי עם הזריקות... אם זה בימים הראשונים אז תקחי לך את הסיכון את הזריקות ותסעי... אם זה בימים שתתקרבי יותר לביוץ... אולי קצת מסוכן...בגלל הפוליצסטיות שלא יהיה יותר מידי זקיקים או תופעות לוואי.....
ואם את חושבת שהטיול הזה ממש חשוב לכם בזוגיות אולי בכלל שווה לדחות את הטיפול לעוד חודש... ואני יודעת שאצלך חודש זה זמנים הרבה יותר ארוכים...

שירןג7

New member
לא סגרתי בסוף חח

כי זה יצא קרוב לביוץ לדעתי ואני לא רוצה להסתכן. אני אסגור משהו פה בארץ בימים של ההמתנה לבטא כדי שלא אתחרפן :)

אורי1702

New member
זה מה שבאתי להציע לך!!

לקראת הסוף תקחי חופשה ככה גם יהיה לך כיף וגם יעביר לך את הזמן.
בהצלחה

למעלה