חו"ד שלילית לגבי notebookclub

חו"ד שלילית לגבי notebookclub

חבר ביקש שאייעץ לו לגבי רכישת מחשב נייד ( אני בתחום).לאחר נבירה במפרטים של יצרנים ודגמים שונים המלצתי לו על Inspiron 1525. מבדיקות באתרים שונים ראיתי כי המחיר ב notebookclub הוא סביר בהחלט ומה שהשפיע על ההחלטה לבצע את הקנייה שם היה האפשרות לרכוש XP Pro בלי להתאמץ להתקין וכו' (רשיון ויסטה). בעת ביצוע העיסקה הוא ביקש והודיע לחנות שאני אגיע לאסוף את המחשב. ביום המיועד שמח וטוב לב שמתי פעמי אל החנות. הגעתי אל החנות, היה מוכר אחד דבר שהצריך ממני לחכות במשך חצי שעה עד שבכלל אמרו לי שלום ושאלו מה אני רוצה (כבר התחלה
) אמרתי שבאתי לאסוף את המחשב של אלמוני פלוני, הביאו את המחשב ומסתבר שלא ביצעו עדיין חיוב כרטיס אשראי, לאחר ביצוע החיוב המוכר ביקש ממני לחתום על שובר כרטיס האשראי למרות שהבהרתי לו מלכתחילה שאני רק אוסף! את המחשב ולא בעל הכרטיס. הוא לא הצליח להבין למה אני לא רוצה לחתום ולא הסכים לשחרר את המחשב, לאחר שהסברתי לו על חוק כרטיסי אשראי ושיחה טלפונית עם מנהל החנות עברנו את המכשול הראשון. הדלקתי את המחשב ובדקתי את המפרט (שאני בחרתי עבור חברי) והצלבה מול החשבונית, בהזמנה עפ"י הנתונים שיש באתר התבצע תשלום עבור תוספת לדיסק 160G, בפועל היה 120G. הבהרתי כי ביצענו את ההזמנה כנגד במחירים שבאתר ואם יש להם שם טעות (והיתה של 125 ש"ח) זו בעיה שלהם. לאחר שיחה נוספת אל מנהל החנות נמסר לי כי הם ישלחו למחרת את המחשב אל הכתובת שלי ללא תשלום נוסף ועם הדיסק הנכון. סוף דבר - היום לאחר איחור של 3 ימי עבודה המחשב המיועד הגיע. לטעמי לפחות החנות התנהלה בצורה חובבנית מההתחלה ועד הסוף, שימו לב אם ברצונכם להזמין מחנות זו. יום נפלא לכולם.

sb21

New member
ברוב המקורים, התקנון של כול חנות...

מגן עליהם מפני טעויות כאלה. ככה שאתה לא ממש צודק, כי הרי הסכמת לתקנון של החנות. "במידה ותחול טעות בתום לב בהדפסה, בתיאור המוצר ו/או השרות, במחירו, בתנאי התשלום, בתמונת המוצר או בכל חומר הדפסה אחר ו/או במקרה של טעות בקבלת הנתונים ממבצע ההזמנה, רשאי הספק המציע לבטל את הרכישה הספציפית." http://www.notebookclub.co.il/page-terms_and_conditions_hebrew.htm

למעלה