חו"ד על ביגוד מגן?

Commie1

New member
חו"ד על ביגוד מגן?

מצאתי כנראה את המעיל המיוחל ,הדגם Spool tony למישהו יש חו"ד מניסיון או מחבר? כמו כן אשמח למחיר ממוצע אף המלצות למעילים אחרים באותו סכום. כמו כן המלצה לכפפות תתקבל בברכה. התקציב למעיל - באזור ה 600 והכפפות באזור ה- 300 יעוד? נסיעות עירוניות בעיקר וגם בין עירונית במהיריות לא יותר מ110 (לצערי) לא מחפש מעיל לחורץ אלא לקיץ (יש לי בעיה עם הקיץ יותר מאשר עם החורף) ומה אפשר לחפש במעיל בנוסף בשעת הקנייה? תודה רבה

yi tai

New member
אני משתמש בטוני

סך הכל מעיל קיץ בהחלט לא רע, מאוד מאוורר, עושה את העבודה מעל 50 קמ"ש. הייתי שמח אם היה אותו גם בצבעים אחרים. קניתי אותו אצל משה בכלבוטקס רמת גן, ממה שאני זוכר עלה פחות או יותר כמו התקציב שלך למעיל. אתה יכול לגשת לשם ולמדוד. איתי

tykle

New member
אצלי כבר 3 חודשים..

מאוד מרוצה ממנו..מאוורר סבבה כל עוד אין לך תיק על הגב שמצמיד את ה"מגן גב" אליך. בגלל שזה רשת כפולה אז ברמזורים קצת חם, מחזיק מעמד גם במהירויות בין עירוניות(לא בלתי חוקיות בעליל בכל זאת KLE) ועושה את העבודה. מיגונים במרפקים ובכתפיים ובגב מיגון לא קשיח(אצלי בכל אופן). נקנה גם אצל משה בכלבוטקס אם אני זוכר נכון עולה 690 אבל זה משה אז מן הסתם תקבל הנחה. תבדוק באתר שלו כלבוטקס ב"ה לא המיקונים לא נוסו עדיין אז.... בהצלחה

למעלה