חות דעת על מחשב NEC

יוסדוס

New member
חות דעת על מחשב NEC

שלום! אני מעוניין במחשב נייד מצאתי הצעה למחשב NEC במחיר 4550 רציתי לדעת אם זה משתלם וחוות דעת כללית על המחשב.(יש לציין כי המחשב מיועד לסטודנטית) הפרטים עליו: NEC i-select 5210 מסך: 15"TFT XGA Supershine מעבד: Intel Celeron M 360 (1.4Ghz/1MB cache) זיכרון: 256MB DDR דיסק קשיח: 40GB כונן אופטי: DVD-RW כרטיס מסך: Alviso910GML up to 128MB רשת אלחוטית: 802.11b/g יציאות: לרמקולים ומיקרופון חיצוני מודם: V.90 56k כרטיס רשת: 10/100 USB 2.0: 4 יציאות יציאת VGA אחריות: שנה תודה!

Jan22

New member
תראה ,הנייד לא רע

אולם המעבד הוא CELERON - הוא אמנם זול ומתאים לעבודה עם אופיס ,גלישה מוסיקה וכד' ,אך עם זאת במידה ותרצה להפעיל יישומים מעבד לכך - לא תוכל .עדיף לקחת בניידים מעבד של Pentium M ,אמנם יותר יקר ,אך עדיף אותו מאשר הסלרון הזול - שבעתיד במידה ותרצה יותר מהמערכת תאלץ לשלם ביוקר. תבדוק את הדגם הבא ... http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=2053&p=9

יוסדוס

New member
הנייד כפי שציינתי מיועד לסטודנטית

כך שאני לא מאמין שישומים כבדים יהיו אצלה ביום יום. אך למה אתה מתכון שאתה אומר זאת? תודה

Jan22

New member
יישומים כבדים - כוונה לעבודה עם

פוטושופ / משחקים / הפעלת מספר יישומים בו זמנית ;כמו שציינתי הנייד יתאים לה לדרישות של אופיס ואנטרנט,מעבר לכך - לא . עוד דבר - אל תלך על ניידים ללא שם (מותג) עדיף ללכת על חברה ידועה עם שם כמו שצריך ,מכיוון שאם/וכאשר תצטרך שירות לקוחות - צריך גב טוב : IBM ,DELL ..

haveriko

New member
את יכולה לקנות מחשב באותו מפרט

רק של יבמ ויותר זול http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=2056&aff=zap אני סטודנט ומאוד מרוצה מהסלרון שלי ולכל המלעיזים כאן נגד סלרון, סטודנטים הם עם עני מאוד חבל לנו להוציא כסף על ישומים שאנחנו לא צריכים. אם עוד כמה שנים נצטער על כך, אז נקנה מחשב חדש, כבר נהיה אחרי הלימודים ואולי יהיה לנו יותר כסף מאשר עכשיו. ההבדל בין סלרון לפנטיום הוא בערך 1000 שקל ברוב המקרים שזה 25% מהמחשב, זה לא סכום שאפשר לזלזל בו. מי שצריך מחשב לאינטרנט ולאופיס למה להמליץ לו להוציא 1000 שקל שאין לו על דברים שהוא לא צריך???

Jan22

New member
שים לב מה רשמתי בשרשור

הנייד יתאים לה לדרישות של אופיס ,אנטרנט וכיוב' . אולם ,אם יש תקציב והכיס מאפשר - מומלץ ללכת פנטיום M .

Jan22

New member
תראה ,סלרון M הוא לא מעבד גרוע

עם זאת 2 חסרונות : *היעדר התמיכה בטכנולוגיה החדשה של אינטל שמשפרת את החסכון בחשמל - טכנולוגיית ה-SpeedStep .טכנולוגיה זו היא מה שנותנת לפנטיום M את היכולת לחסוך בשימוש בסוללה ,להבדיל מהסלרון M. *זכרון מטמון קטן ואיטי יותר משל הפנטיום M - מה שבעצם מגביל את יכולת החישוב שלו.

dekelts

New member
החסרון הראשון אכן מורגש

(יש הבדל של כחצי שעה עד שעה בזמן עבודה על סוללה לטובת הפנטיום), אולם החסרון השני הוא לחלוטין זניח! ראה את הקישור בהודעה הקודמת שלי: מעבד הפנטיום-M מהיר ב-%14 מהסלרון-M, שזה בדיוק ההפרש במהירות השעון בין המעבדים.

יוסדוס

New member
לאור כל הדברים שנאמרו

האם אני אוכל להתקין בו את רשת אלחוטית למרות שזה סלרון?

יוסדוס

New member
פשוט חשבתי

שאולי כל הרשת האלחוטית תכביד יותר מדי על מערכת המחשב. תודה רבה!

למעלה