חותרת חדשה

טוויט

New member
חותרת חדשה

שלום לכולכן. אפתח בוידוי קטן - אני עוקבת בדבקות אחריכן כבר קרוב לחודשים. בוכה אתכן (אני כותבת בלשון נקבה - סלחתכם ליאור ושכמותו)וצוחקת איתכן. בעלי ואני מנסים 8 חודשים להביא יצור קטן לעולם. אני החודש לקחתי איקוקלומין לאחר שנמצא שיש לי ביוץ, אך רמת הורמונים נמוכה מידי בשביל הריון. היום קיבלנו את תוצאות בדיקת הזרע של בעלי: נפח 8.6 ml ריכוז 17 מליון אבל זרעים תקינים פחות מ1%. רופא הנשים הפנה אותי למרפאת פוריות להמשך טיפול. מנסיונכן, מה הסיכויים להשגת הריון טבעי? שמחה להיות חלק מהחבורה ולא רק "נוסעת סמויה".

שלום לך טוויט

ואני ושכמותי סולחים... אחוז נמוך של תקינים בזרע מגדיל מאוד את הסיכוי להעזר בטיפול פוריות אז את לא היחידה כידוע לך וזה אמור להקל קצת שהות קצרה כאן בהצלחה ליאור

TWEETY =^.^=

New member
אוי וי../images/Emo5.gif אני צופה יאמבה בילבולציה

בגלל הניק הנבחר

"נשומה" : טוויטי צהובה ואורגינלית

יש רק אחת , שלא יהיה לך ספק!. הסירי דאגה מליבך האפרוחי , ואולי טוויט תשתכנע להפוך ל"טוויסט" (ע"ש הוואפל), אבל גם אם לא - יהיה בסדר.

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo140.gif ענתי היקרה שלי קיבלי ../images/Emo24.gif

מקווה שהצלחתי להקיפ את כולך
ואיזה מרשעת אני, מרוב בילבולציה אפילו לא בירכתי אותה
אז קבלי חיבוק ענק כפילתי השניה

טוויט

New member
למרות הבלבול....

לא היתה שום כוונה לבלבל את כולן ביני ובין טוויטי. מאז הצבא כולם קוראים לי כך ואפילו איפשהו על גופי מתנוסס לו טוויטי בגאוה. מה ההכנות הדרושות להזרעה?. אני מפחדש שנצטרך לבזבז הרבה זמן על בירוקטריה (אמנם אני חיה בארץ האפשרויות... אבל הם מאמינים גדולים בהמון ניירת)

רומי 007

New member
טויט ../images/Emo118.gif

שלום לך ברוכה הבאה ובהצלחה. לא יודעת לענות לך על השאלות הכמותיות אבל בטוחה שתקבלי כאן תשובות. יש כאן עוד בנות עם בעיה משולבת של שני הצדדים. איקקלומין היא תרופה שנותנתים בראשית הדרך. אם זוהתה בעיית זרע כדאי לעצור רגע ולחשוב מה הלאה כי יותר מדי חודשי עם איקקלומין גורמים לפגיעה ברירית הרחם. אם יש בעיית זרע, תתכונני "לעלות כיתה". שיהיה המון בהצלחה.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

טוב שאת חותרת דלויה ולא סמויה, ככה נשמח עוד יותר להעביר אותך הלאה לפורום הריון. לא הבנתי את המושג "רמת הורמונים נמוכה בשביל הריון" אבל אם הושג ביוץ זה כבר טוב. מה שפחות טוב זה בדיקת הזרע. הסיכוי להשיג הריון ספונטני עם1% של תקינים הוא סיכוי קטן מאוד- אם כי קיים. שהרי מספיק תא זרע אחד כדי להפרות. מן הסתם יבקשו מבעלך לעשות בדיקה נוספת, לפעמים יש הבדל ומקבלים תוצאות תקינות יותר בבדיקה הבאה. לא יודעת אם יפנו אתכם להזרעה או לIVF, אבל ההריון בסוף יהיה טבעי מאוד וכך גם הילד
רק הדרך אליו תהיי קצת מלאכותית, ולקצת מעצבנת
שיהיה בהצלחה נועם

למעלה