חותמת על העוגה?

שירי ל

New member
חותמת על העוגה?

האם זה לעניין לשים "חותמת" על עוגה שנמכרת? מעין לוגו? הכנתי עיגולים עם השם שלי, השאלה היא אם זה לעניין לשים את זה על עוגה שנמכרת למישהו (כמובן בקטן, מאחור או על המשטח) או שהעוגה צריכה להיות נייטרלית לחלוטין?

נטעים

New member
כמו כל אומן גם פה

אני רושמת את הלוגו שלי אבל ממש לא מאחור בצד ימין על הקרטון הכי קרוב לעוגה לדעתי זה חשוב וגם מביא עוד הזמנות...

וינונה

New member
"חותמת"

לעניות דעתי, אם את עסק - אז בהחלט יש לשים "חותמת" אפשר על הקרטון/קרש/ קופסא - להדביק כרטיס ביקור שלך או מדבקה שלך(אם יש לך) או להזמין חותמת עם כל הפרטים שלך. אפשר לעשות משהו יותר יצירתי "תוית" קטנה מבצק סוכר עם הטבעת השם. ולהצמיד לכל עוגה בדופן. אבל אז לא תוכלי להכניס את הפרטים שלך, רק את שם העסק. ראי דוגמא

שירי ל

New member
יש בינינו תלפטיה? ../images/Emo12.gif

זה בדיוק מה שעשיתי- אליפסה ובה השם שלי- בעברית, מזולף ברויאל. אבל לפני שהדבקתי לעוגה נרתעתי לרגע- מישהו משלם הרבה כסף על העוגה הזו- האם יש לי לגיטימציה לשים עליה לוגו? בסוף הנחתי על העוגה, מאחור, על הפס האוטם- בלי להדביק, ככה שאם היא תרצה היא תוכל להוריד את זה. אבל הייתי כן רוצה להדביק. ראיתי את זה על העוגות של בן-עמי שיש לו חותמת של אליפסת שוקולד שהוא מניח על העוגות.

וינונה

New member
תדביקי!! את גאה בעבודה או לא?? ../images/Emo45.gif

תדביקי בעדינות - אולי רק במרכז האליפסה. ואם יש תלונות מצד המזמין ותביעה להסרה (הרי יש כאלו שרוצים להשוויץ בעוגה ש"עשו"...
), תסירי ואם נשאר סימן - תדביקי איזשהו אלמנט אחר (שהכינות מראש) וקשור נושאית או צבעונית לעוגה. הבנת? או שעשיתי לך בלגן?

שירי ל

New member
הבנתי בהחלט, תודה!!

היה גם חשוב לי לראות אם אחרות שמוכרות גם עושות את זה- אני לא רוצה להיות חצופה באופן מיוחד...

למעלה