הישן שלי חתימת קנדה עם עלה המייפל האהובה עלי מאוד וגם ממש מתחתיה או מעליה (לא זוכרת) חתימה של איסלנד - שנורא התלהבתי סוף סוף להגיע לשם והאיסלנדים בכלל לא חותמים לך שאתה נכנס ונורא התבאסתי הלכתי לשומרים שם ובכלל לא היה כאלה שחותמים אז ויתרתי וביציאה למזלי חתמו - אין לזה ממש ייחוד ולא רואים על זה ציור חמוד כמו בקנדה(עלה מייפל) אבל לדעת שזה איסלנד וזה מספיק טוב לי אור
אין לי איך לסרוק את זה אז צילמתי עם web cam ובגלל זה האיכות על הפנים וקשה לזהות אבל המשוללש הזה זוהי החותמת יציאה מאיי סיישל והחותמת שנוגעת בו זה החותמת כניסה חוץ מזה יש לי אוסף של 3 חותמות הוואי וכל מיני מדינות לא ממש מענינות באירופה. עם קצת מזל בעוד חודשיים בערך הדרכון יכנס לשימוש מסיבי במרכז אמריקה
ממש אבל ממש לא ניתן לזהות משהו חוץ מזה שיש לזה צורת משולש. אי אפשר לכוון את הפוקוס במצלמה? נדמה לי שמשחקים עם העיגול מסביב לעדשה, לפחות ככה זה במצלמה שלי.
יותר נכון, יש אבל לא מותקן בכל אופן לי יש חותמת של אמצע העולם!! ממש על קו המשווה , באקוודר, מחתימים את הדרכון ועל החותמת כתוב כמובן אמצע העולם..התאירך ממש לא מעניין אבל המקום שבו קיבלתי אותה....