חוש"ן

grungegirl

New member
חוש"ן

רציתי לדעת האם שמעתם על ארגון חוש"ן (זרוע של האגודה המעבירה הרצאות, בין השאר גם בבתי ספר נגד הומופוביה) ואם כן, האם הם ביקרו בבית ספרכם? האם הייתם רוצים שיבקרו? אני גרה בפ"ת, כידוע לכם עיר של ערסים וחש"ן החליטו לנסות להשתלט עליה. הבעיה היא שצריך את אישורי בתי הספר כדי חקיים הרצאות, וכ מ ו בן שאפ בית ספר לא הסכים.. בכל אופן אני מתכוונת לטפל ביועצות.. אני אביא כמה מהחברות הוצ'ות שלי והן לא יודעות מה מחכה להן...

לירונדה

New member
גו פור איט!

זה ממש חשוב! את יכולה גם לארגן כמה תלמידים שילחצו על הבית ספר שהם רוצים שיביאו...

Shusho

New member
הא, הם לא הסכימו?? ../images/Emo2.gif

הייתי רוצה שיבואו לבקר בב"ס שלי.

resputin

New member
חוש"ן ניסו להשתלט על פ"ת?

מוזר, לא שמעתי על זה לא דבר ולא חצי דבר..

grungegirl

New member
תשמחו לדעת

שכתבתי מכתב חוצב להבות ושלחתי אותו לשתי יועצות בית ספרי היקר בנוגע לחוש"ן ואף צרפתי כתבה של ידיעות אחרונות ואיזה מאמר על הומוסקסואליות וחינוך... למי ששאל "מה , הם לא הסכימו?" ולרספיוטין שאמר שלא שמע על זה דבר או חצי דבר וגם לא שמינית דבר, כןכן באמת מנסים ברגעים אלה ממש להשתלט על פ"ת , כך אמר לי בכבודו ובעצמו מדריך קבוצתנו ה מ ק ס י ם, שמתנדב בחוש"ן. בתי הספר, כשפנו אליהם אמרו ש" יצטרכו לשקול את זה אבל זו בעיה תקציבית" וכו' וכו'= ממש לא בא לנו לדבר על זה... בכל אופן אני אשב על היואצות עד שיקיזו דם, לא אכפת לי! חוש"ן תשתלט על פ"ת! אם יש פה מישהו/מישהי מפ"ת אני מתחננת אליכם כתבו מכתבים גם ליועצות של בית ספריכם, גם אם בעילום שם ואם יש לכם קשיים בכתיבה פנו אלי לאייסי 245102602 לעצות ובכלל... we can do it!!!!

resputin

New member
צרי איתי קשר במסנג'ר\מייל\מסר

(האייסיקיו שלי עויין כלפי משתמשים חדשים פשוט), תני לי קצת פרטים בנדון או מתי יערך המפגש הקבוצתי הבא שלכם שאקפוץ ואולי אשוחח גם עם המדריך טיפה (ואפרסם את הפורום
) -ואנסה לראות מה אוכל לעשות.. אולי אצליח בבית ספרי לעשות משהו, למרות העזיבה המזורזת שליך וגורמי ההשפעה הלא עויינים המתעמטים מרגע לרגע.

grungegirl

New member
אממ...

אין לי בעייה לצור איתך קשר אם היה לי את המספר. מעבר לזה, למרות שאת התמיד מוזמן לבקר בפ"ת (אם תרצה מסיבה ביזארית כזאת או אחרת) , אני לא רואה איך אתה יכול לעזור.. רגע, אני חושבת שנופל לי אסימון...אתה גר בפתח תקווה?!!! הא? לאיודעת..הלימודים למתכונות מאפילים לי על המחשבה... ומה הסיפור עם "גורמים לא עויינים ההולכים ומתמעטים?" בכל אופן, את המוזמן לכתוב לאימיילי: [email protected]

JonJon9

New member
אצלנו היה

אני מר"ג ואצלנו הייתה הרצאה (בעצם שתיים כי יש שני מנחים וכ"א מעביר הרצאה) לפני 3 חודשים בערך. זה חשוב שזה יהיה בעיר שלך כי רק ככה מתוודעים סטרייטים לכל המכלול הזה שנקרא "גאווה". שיהיה לך בהצלחה!

TwelveEyes

New member
המממ...

אם מדובר באלה ששולחים הומואים ולסביות יחד להרצאות בבתי ספר - הם ביקרו אצלי בי"א
היה סבבה לחלוטין, בהתחשב בשכבה שלי דאז.

למעלה