חוששת..

חוששת..

אני עומדת להתגייס ב11.2, בע"ה אם לא ידחו לי את הגיוס כמו לבנות רבות אחרות.. ממזמן כבר התייאשתי מהצבא, במשך כל י"א ועד ממש סוף י"ב ואחר כך, הייתי ממויינת למודיעין ערבית, אחרי שלמדתי 6 שנים ערבית, מנהסתם. הייתי בטוחה שלפחות התפקיד שלי בצבא בטוח, אבל כנראה שלא. בסופו של דבר נפלתימזה, בצורה תמוהה למדי, ומכיוון שכבר היה מאוחר, לא היו לי מיונים. למרות שהקב"א שלי גבוהה. נגיד 54 ככה.. מה שאני באה לשאול זה שעדיין יש מצב שאני אגיע לכל"צ, לקצין מיון ואהפוך להיות איזו פקידה? גם עם קב"א גבוהה? מישהו יודע אולי איזה גיוסים יש ב11.2? אני תמיד חלמתי להיות קצינה, כל הבולשיט הזה התפוצץ לי בפנים.. בסוף אחרי הכל אני פוחדת שאסבול בשנתיים האלו.. עדיין יש סיכוי שאלך לקורסים נכון? עם המזל שלי תהיה לי בחירה בין משטרה צבאית לחיל אוויר, שני דברים שאני ממש לא מעוניינת בהם..

תשובה בדיוק בשבילך :)

אני כמעט בטוחה שאני משרתת בתפקיד שאת ממויינת אליו (אני משתחררת עוד חודש) לפני קרוב לשנתיים אני וחברה שלי מהתיכון המקביל גם היינו בשלב המיונים ובסוף היא לא התקבלה ואני כן... שאלתי אותה בזמנו אם היא מבואסת, בהתחלה ראו שכן... אבל היום (שהיא כבר משוחררת) היא אמרה לי שהיא דווקא נהנתה בתפקיד הנוכחי שלה ובמבט לאחור היא לא חושבת שהיא היתה עומדת במסלול שהיא הייתה ממויינת אליו מלכתחילה בעל דרישות כ"כ גבוהות מה גם-היא בשירות שלה יצאה יומיות ובמקביל למדה לתואר ראשון באוניברסיטה הפתוחה כשאני אשתחרר היא כבר תסיים שנה ראשונה, אז אני אולי יוצאת עם ידע בתחום שלי ושפה כמובן, אבל היא כבר בדרך למקצוע בעתיד.. שוב- להכל יש יתרונות וחסרונות, צריך לראות את חצי הכוס המלאה.. יש הרבה אנשים שמתמיינים לתפקידים מסויימת בגלל כביכול "היוקרה" אבל בסוף הם מוצאים שהתפקיד לא מתאים להם ומבקשים לעבור ליומיות בקרייה... זה לא סוף העולם, אני בטוחה שתמצאי תפקיד שמתאים לך.. יש הרבה אפשרויות בצבא :) בהצלחה..

ועוד משו

לקצונה אין קשר לתפקיד שאת משרתת בו, אם את מגלה את התכונות ויש לך אמביציה ומוטיבציה את יכולה לצאת לקצונה מכל תפקיד- לא משנה היכן את משרתת בואי אני אגלה לך משהו- בתפקיד שהיית ממויינת אליו, אין אפשרות לצאת לקצונה מכיוון שאז את לא נשארת בתפקיד... את יכולה לצאת לקצונה מנהלתית אבל אז את עוזבת את התפקיד אפילו המפקד אצלנו הוא נגד ולא קצין :) בכל מקרה שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך

למעלה